Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ve svém světě

Jiří Libánský 18.7. 08:18
Zuzano výborné! Tato báseň je velmi povedená a zaslouží si být zařazena mezi klenoty Tvé tvorby. A ještě může mezi těmi klenoty zaujímat některé z předních míst. Opravdu je to moc dobře napsané.

Odpověď pro pana Jiřího

Jiří Libánský 17.7. 22:38
Tak to je, jak já říkám, recitátorská lahůdka. Když se to neuspěchá a recitátor se nenechá strhnout strohostí popisu a trošku si pohraje se zámlkami, když dodrží mírnou gradaci, která v tom je. Když nezabije pointu, která je už dobře zdůrazněná přímou řečí a závěrečný vykřičník nechá nepateticky, ale znatelně vyznít do prostoru ..... Paní Jitko, to beru :-)

Dobrá zpráva: lék na pokročilou rakovinu prostaty je už k dispozici!

Pavla Vítková 17.7. 16:59
Jen více takových dobrých zpráv. Snad zvítězí rozum nad necitlivými ziskochtivými lobby některých farmaceutických firem.

Obezřetnost před odjezdem na dovolenou se vyplácí

Alexandr Petráň 17.7. 12:17
Souhlasím, já mám pojištění domácnosti od Slavie s připojištěním odcizení/loupež a už se mi jednou hodně vyplatilo. Myslím, že spousta lidí si to pořádně nepřečte a domnívají se, že když mají "pojištění domácnosti", tak je to OK.

Navlékám brnění

Jana Šenbergerová 17.7. 10:57
Láska má mnoho tváří, a vy jste, Hanko, tuhle vystihla moc hezky.

Nejde to bez vzpomínek

Jiří Libánský 16.7. 14:18
Moc hezká báseň. Plná nostalgie, vzpomínková. Recitátor by Vám však byl vděčný, když byste oželela některá přebytečná slova, aby se mu verš vešel do úst. Např.: nech si tu svoji růži. Nebo: Tak zase vzpomínám jak v létě zrály klasy šeptal jsi: rád tě mám a přitom hladil vlasy Taky: pak její plamínek Jsou to maličkosti, tak se omlouvám za to "šťouralství".

Jak jsme nechtěly maminku

Olga Štolbová 16.7. 11:34
Hezky vyprávíš,těším se na příští povídání.

Vzdělání je důležité

Olga Štolbová 16.7. 11:27
Moc pěkné,u nás tohle proběhlo ani nevím jak.

Naši psi

Olga Štolbová 16.7. 11:23
Líbí,já mám kočku Míšu,ale ta je jen na mazlení, moc velká legranda s ní nebývá.A dětičky? Můj syn, když začal trochu mluvit mě volal Olí,a mé mamince, své babičce říkal mami.

Terezka u moře

Olga Štolbová 16.7. 11:15
Prima,piš dál - těším se na další povídání o čemkoliv...

Tibeťani a moje maličkost

Olga Štolbová 16.7. 11:05
Tohle mě zajímá,snad mi o tom řekneš víc až se sejdeme.O

Já a Terezka

Olga Štolbová 16.7. 11:02
Jsi moc prima babička a moc hezkyy se to čte.Dík

Brněnský život studentský

Jana Šenbergerová 16.7. 09:38
Už je to dávno, co v Ostravě jsem studovala, do Karkulky na Bílou paní s milým chodívala, však víc než na něj vzpomenu si na ni, vždyť oženil se s jinou paní. A v mléčném baru jsem koktejl jahodový milovala. a k němu sýrové chlebíčky, dobré jak buchty mojí babičky. Ostrava tehdy hodně černá byla, zelenou ZOO jsem si oblíbila. U vchodu růžové plameňáky ve svých vzpomínkách nosím taky. Dneska už tu se mnou není muž, který mi na koleji kytici pivoněk z lásky dal, prstýnky zlatými nás k sobě připoutal. Však ve vzpomínkách zůstává stejně, jako ta černá Ostrava. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala, ale vaše vzpomínky vyvolaly ty moje, a já také vzpomínám ráda na staré časy, i když si stejně ráda užívám těch nových.

Talent

Jitka Chodorová 16.7. 07:15
Kéž by tomu tak Jano bylo,aby byl na každou bolest lék,ale u těch zubů bych se za něj opravdu přimlouvala.

Nezapomenutelná vůně prázdnin

Ivana Zadražilová 15.7. 21:33
Moc milý příběh. Také jsem ráda jezdívala k prarodičům, mělo to vždy své kouzlo. Babička se s námi sice přiliš nemazlila, museli jsem hodně pomáhat s hospodářstvím, ale dnes na to vzpomínám moc ráda.

Velká Británie v pozoru: kdo to bude? Princ, či princezna?

Jana Šenbergerová 15.7. 14:59
Asi proto, že nežiji v monarchii, dost těžko chápu toto "davové šílenství". Davy ale nemám ráda obecně. Královskému páru přeji hodně štěstí stejně jako jejich potomkovi. Myslím, že v mnoha ohledech to nebudou mít v životě lehké. Ale kdo to má dnes lehké? Některé nasměrují "jen" geny, jiné i rodové tradice.

Když se lásky nedostává

Jana Šenbergerová 15.7. 14:24
Když se lásky nedostává, člověk smutní, špatně spává. Také jsem to dlouho znala, smutnila, a špatně spala. Když už jsem ji nečekala, z hlavy jsem ji pustila, do srdce se vloudila. Moc mě tím potěšila.

Hubnu se Světem zdraví 1: teď to zkusím s odborníky

Zuzana Rábová 15.7. 13:27
Přeji hodně úspěchů. Já mám úplně stejnou zušenost . Malér je v tom, že i tu správnou dietu pod dozorem odborníka, musíte držet už celý život. Já to nedokázala.

Nebyla jsem hodná

Jitka Chodorová 15.7. 07:45
Já opět nevím,co napsat,je to prostě paráda!

V Česku podle průzkumu každý třetí člověk chrápe

Jiřina Topolová 14.7. 15:03
Někdy mě manželovo chrápání dohání k šílenství :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.