Přehled posledních diskuzních příspěvků
Píseň modravých dálek
Zuzana Pivcová 14.7. 07:35
Ano, Ano, Jitka a moře jsou spolu spjati. Moc se mi líbí obrat "stopa mé touhy".
Zásady zdravého domácího stravování
Jana Šenbergerová 12.7. 09:30
Obávám se, že ani dietologové nemají jasno v tom, co je zdravé a pro organizmus prospěšné.
Stačí se podívat na nevhodné kombinace jídel. Česká klasika, která nám tak chutná, je v tom téměř bezkonkurenční. Mícháme spolu potraviny, které náš organizmus není schopen strávit tak, aby nám to neškodilo. Potěšilo mě, že se tu nepíše o kaloriích. Jejich počítání by mi totiž totálně pokazilo chuť k jídlu.
Stejně mi ji dovede pokazit čtení etiket. Za 1. jsou většinou bez lupy nečitelné a za 2. je jen velmi málo "bezúhonných" potravin. Přesto je čtu a vybírám si, jen se děsím, jak těch jedlých ubývá.
CO JE ŽIVOT ?
Jana Šenbergerová 12.7. 09:13
Díky orchideím jsem zabrousila do vašeho profilu a našla tam tuhle krásnou oslavnou a děkovnou báseň.
I ten doprovodný obrázek se povedl...
Orchidej s květy nej
Jana Šenbergerová 12.7. 09:10
Velmi aktuální. Za mnohými okny jsou k vidění. Také jich doma několik mám, ale žádná nevoní, ani není od mého muže. Ten mě zahrnuje víc polibky než květinami, i když i ty mi občas donese. :-)
Pěkná básnička i orchidej ve vaší fotogalerii.
Nedám své slunce
Jana Šenbergerová 12.7. 00:00
Zuzko, snad ani briliant nemůže být lépe vybroušený...
Proč jsem našla tyhle stránky
Olga Štolbová 11.7. 19:55
Zdeni,všechno tvé vyprávění je úžasné.Musela jsem
přečíst všechno najednou a moc,moc se mi líbí.
Jsi šikovná holka - gratuluju.Klub beru *.
Moje prázdniny s vnoučkem
Jana Šenbergerová 11.7. 19:29
Zpětně zřejmě milé a úsměvné, ale když to bylo aktuální, asi to trochu hnulo žlučí...
Pěkné!
Doba
Jitka Chodorová 11.7. 09:02
Realita,optimismus,prostě poradit si v každé situaci,to je tvoje krédo Jano,hezky jsi to ztvárnila.Díky.
Nepočítám
Jiří Libánský 10.7. 23:15
Zajímavá směsice smutné nostalgie i radosti ze života. Tak jak to člověk cítí, jaký život je. A jako bonus k tomu, má to čtenář v poetickém balíčku
Využijte výhodný letní tip: skvělé filmy skoro za hubičku
Jana Šenbergerová 10.7. 13:38
Hezká akce, jen ta Praha je trochu moc daleko...
Dovolená
Jitka Chodorová 10.7. 08:18
Těšení se na dovolenou,to je velmi příjemná doba pro každého,já ti Jano přeji,aby jsi na tu letošní dlouho vzpomínala,samozřejmě v dobrém slova smyslu.Jistě se s námi pak podělíš o zážitky,a můžou být i ve verších.Ať žije léto a doba dovolených!
Smát se
Jiří Libánský 10.7. 00:20
Moc příjemná báseň. Má švih a je taková rozveselující. Opravdu je úžasné se smát.
Takový letní den
Zuzana Pivcová 9.7. 21:17
je v tom krása a vyrovnanost, i když já tam stejně cítím tu ukrytou bolavou notu.
Vítězka fotosoutěže Jitka Peterková: fotím moc ráda a také hodně často
Jiřina Topolová 9.7. 11:42
Děkujeme redakci za představení vítězky soutěže :-)
Otevři bránu
Jana Šenbergerová 9.7. 11:03
Bez vstřícnosti štěstí není,
proto buďme otevření ...
Pro všechny je lásky dost.
Je to velmi vděčný host.
Krásně o tom, Zuzko, píšeš.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.