Přehled posledních diskuzních příspěvků

Otevři bránu

Jana Šenbergerová 9.7. 11:03
Bez vstřícnosti štěstí není, proto buďme otevření ... Pro všechny je lásky dost. Je to velmi vděčný host. Krásně o tom, Zuzko, píšeš.

Ladislav Frej: Užívám si, že už jsem děda

Jiřina Topolová 8.7. 19:37
Pěkný rozhovor. Pana Freje mám ráda, byť stále, i po těch snad třech desítkách let, jej vidím jako doktora Sovu mladšího :-)

Moje nezapomenutelné prázdniny

Jana Šenbergerová 8.7. 17:48
Na takové prázdniny se opravdu nedá zapomenout. :-)

Čas lipového květu

Jana Šenbergerová 8.7. 14:57
Mám ten čas i tu vůni moc ráda. Musím si na ni večer počíhat na balkóně, když jsi mi ji tak pěkně připomněla, Jitko. Minulý týden jsem byla v Šumperku, který mě uchvátil svou zelení a květinovou výzdobou. Rostou tam obrovské lípy neobvyklého svisle oválného tvaru. Právě kvetou...

Hubbleův teleskop vyfotil zářící "kometu století"

Jana Šenbergerová 8.7. 13:27
Tak to jsem zvědavá, co přinese. Nám určitě třetí vnouče... :-)

Domácí vinaři uspěli v USA, mají 76 medailí

Jana Šenbergerová 8.7. 13:22
To mě moc těší, protože si myslím, že naše vína jsou často lepší než mnohá z dovozu. Rýnský ryzlink jsem "objevila" teprve loni a moc mi zachutnal. A to nebyl od pana Maděriče, kterému ten úspěch přeji.

Jen ještě chvilku

Jana Šenbergerová 8.7. 12:45
Žensky líbezné a líbezně hravé, ale hlavně ze života. Tvého, mého, našeho...

Moje prázdniny u babičky v Ražicích

Helenka Vambleki 8.7. 12:28
Taky jsi byla (jako já) pěkné kvítko! Já se těm mým vnoučatům nedivím, že tak zlobí, vždyť to mají po babičce!

Delfín v moři vlny tvoří

Jana Šenbergerová 8.7. 09:33
Vidím, že je tu další milovnice moře. Kdo by odolal delfínímu úsměvu? To pak i člověčí verše krásně plynou jak delfín vznášející se nad hladinou.

O silniční tragédii

Jana Šenbergerová 8.7. 09:04
Kéž bychom četli "jen" o takových silničních tragédijích. Úsměvné, milé. Lekla jsem se názvu, ale rozveselil jste mě. :-)

Nemám se kam vracet

Jana Šenbergerová 8.7. 09:00
Trochu smutné, ale všechno se mění a změna je život. Je dobře, že jste našla svoje město, tak ať se vám v něm také dobře žije.

Soutěž: Prázdniny před padesáti lety

Jana Šenbergerová 8.7. 08:49
Helenko, moc pěkné povídání. Připomnělo mi mou vnučku, která má přijet na prázdniny. Už se začínám bát. :-) Je stejné kvítko jako ty. Před dvěma měsíci spadla a zlomila si čtyři obratle. Tři měsíce měla být v klidu a dávat na sebe pozor. V pátek spadla ze stromu a leží v nemocnici se zlomenými obratli. Zkazila prázdniny nejen sobě, ale i bráškovi a všem kolem, protože ji pořád budeme muset hlídat a spoustu atrakcí si odříct. Třeba skákací hrad. :-))

Kolikrát ještě

Jitka Chodorová 7.7. 12:59
Co mi to holky děláte,že slzy ze mě loudíte,ale jinak to snad ani nejde,než napsat,další zážitek.Díky Zuzko!

Pocit

Zuzana Pivcová 6.7. 22:24
Myslím, že k té změně ve vztazích přispěly obě strany, spíš ještě víc ženy, které přestaly být na mužích závislé a velmi často je i samy dobývají a celkově přebírají v osobním životě vedoucí roli. Já ale, i když jsem léta samostatná, jsem ráda, že muži jsou, a že jsou, jací jsou. Uf, to je dřina :-). Díky za námět k úvaze, to není hodnocení Tvé zajímavé básně.

Karel Hála byl půlstoletí stálicí české popmusic

Zuzana Pivcová 6.7. 21:13
Je to hezký medailonek, ale troufám si tvrdit, že Vrať se do Sorenta u nás zpíval jen Karel Gott. A Gottovy hity nikdo jiný nepřebíral, nebo se mýlím?

Namaluj obraz

Jana Šenbergerová 6.7. 17:10
Všechny tvé verše jsem si prošla, dávno mi slova chvály došla, teď pouze čtu si ráda a tiše, co tvá duše tvojí rukou píše.

Richard Konkolski: I mořeplavci a rekordmanovi někdy tečou slzy

Miroslav Štorch 6.7. 13:40
Knížku pana Konkolského o závodu přes Atlantik mám schovanou v knihovně na čestném místě. Četl jsem ji jako kluk a obdivoval jsem ho, že si vlastníma rukama postavil loď a jako suchozemec porážel jachtaře z typicky přímořských zemí. Když emigroval, tak jsem se tomu příliš nedivil. Průměrní funkcionáři ze sportovních svazů vždy házeli klacky pod nohy špičkovému odvážnému jachtaři. Takový je bohužel chování většiny lidí s průměrnými schopnostmi. Závidí těm schopnějším a nepřejí jim. Krásně to vyjádřil Miloš Forman ve filmu "Amadeus". Salieri v blázinci : " Žehnám průměrným ! "

Kdysi vysmívaná škodovka exceluje ve Velké Británii

Jana Šenbergerová 5.7. 22:33
Můj muž razil heslo, že profesionálové jezdí ve vozech značky Škoda. Začínali jsme Populárem, končili Favoritem. Škodovka nás nikdy nezklamala, takže mě těší, že se dočkala uznání ve světě.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.