Přehled posledních diskuzních příspěvků
Chorvatská Rogoznica: jadranská všehochuť
Zuzana Pivcová 29.6. 19:30
To je opravdu milý pozdrav a hezký panoramatický záběr. Díky.
S láskou
Zuzana Pivcová 29.6. 19:20
Dlouho o Vás, Vendulko, nebylo slyšet. Jsem ráda, že jste se zase přihlásila, a to, jak to bylo u Vás obvyklé, S LÁSKOU.
Arytmie radosti
Jitka Chodorová 29.6. 10:34
Tak Jani,tuto arytmii taky znám,v pátek jsem jí zažila,když mě mladší vnuci předložili svá vysvědčení.Ještě teď se zalykám dojetím,ale nejen nad známkami,děkuji ti,vyjádřila jsi to i za mě.
Jadran oblehli turisté z Polska a také Ruska
Zuzana Pivcová 28.6. 19:31
Musí to být opravdu příjemná dovolená, ale letoviska obložená bohatými Rusy, to je totéž jako můj poznatek z Kypru. Tam se navíc už mnoho Rusů usadilo nadlouho a nápisy se kromě mateřštiny a angličtiny objevují postupně všude i v ruštině.
Zuzana Pivcová zpovídá paní Miluši Bártovou
Jiří Libánský 28.6. 18:57
Opravdu zajímavé čtení. Příběhy obyčejných lidí jsou mnohdy velmi neobyčejné. Je dobře, že jsou vyprávěny a zaznamenávány. Asi nebudu sám, kdo po přečtení tohoto článku bude paní Bártové držet palce.
Vyletět
Jitka Chodorová 28.6. 15:37
Asi máš v hlavě dost myšlenek,s kterými si nevíš rady,to já znám,jen to nedovedu tak zveršovat,je to pěkné Zuzko.
Sluníčko
Jiří Libánský 27.6. 19:26
Slunko všichni rádi máme
rozline se jeho záře
obrátíme k němu tváře
a básní ho uvítáme
Asi si nejsme souzeni
Jana Šenbergerová 27.6. 16:00
Zuzko, ty tvoje pochyby!
Kdo ví, možná, snad, co kdyby.
S důvěrou kupředu hleď.
Žijeme tady a teď.
Ty modrým očím nevěříš?
S tebou je, děvče, ale kříž.
Neboj se, já ti rozumím,
že je ti dobře právě s ním.
Poplujeme spolu
Jana Šenbergerová 27.6. 09:03
Zuzko, ta je nádherá. Tak intimní, určená tomu jedinému, a přesto všezahrnující, určená všem.
Prší
Zuzana Pivcová 26.6. 20:43
Umíš velmi hezky skloubit přírodní jevy s duševními pocity. To se mi moc líbí.
Až jednou řekneš
Jiří Libánský 26.6. 08:57
Zuzano, je to překrásně napsané i když z toho čiší velký smutek. Jsi velká umělkyně. Nejen literatury poezie i faktu, ale také moudrá umělkyně poezie i faktu života.
Snad ty hranice nejsou na dohled.
Magazín i60 rozdává ceny. A vítězem se dnes stává...
Hana Práglová 25.6. 20:24
Všem výhercům od srdce blahopřeji !!!!
Není pozdě
Svatava Páleníková 25.6. 14:00
Na lásku není nikd pozdě. Ani v padesáti, ani v šedesáti, ani v sedmdesáti. moc hezké.
Smím prosit?
Jana Šenbergerová 25.6. 09:38
Pěkný příběh. je přece známo, že co je nám příjemné, to nás neunavuje, i když odměna vyšší mocností vypadá líp. :-)
Odvážný provazochodec překonal Grand Canyon
Jana Šenbergerová 25.6. 09:29
Vždycky žasnu, čeho je člověk schopen. Úžasný příklad pro všechny, kteří tvrdí, že něco nejde. Můj táta říkával, všechno jde, jenom malé děti nechodí, ale ty se to naučí.
Jak se mi hubne s KetoDiet
Svatava Páleníková 24.6. 21:39
Moc jsem nepochopila, v čem ta dieta spočívá. Zda jde o nějaké speciální přípravky či spíše úpravu jídelníčku. Pila jste jen nějaké koktejly nebo jste u toho mohla jíst?
Přestaňte rušit a otravovat! Starostům došla trpělivost
Jana Šenbergerová 24.6. 07:21
Když sleduji, čeho jsou lidé schopni, ani se nedivím, že se sáhne po omezeních. Některá jsou stejně kuriózní jako nápady lidí.
Sen noci svatojánské
Zuzana Pivcová 23.6. 20:17
Pamatuji si, že naší oblíbenou knihou v dětství byla Z oříšku královny Mab, což bylo prozaické zpracování Shakespearových her pro mládež. Sen noci svatojánské, i když byl příběh pěkně zamotaný, patřil k mým oblíbeným.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.