Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vzpomínka na maminku
Helenka Vambleki 24.12. 10:09
Růženko, díky za Tvá krásná slova. Bulím tu jak želva. Moje maminka odešla před Vánoci 1993, bylo jí 62. Dárky už měla nakoupené, dala jsem je pod stromeček, ale byla z nich strašně smutná radost. Dnes rozsvítím svíčku na štědrovečerním stole a zavzpomínám na ni a na všechny, co už tu nejsou.
Spadl mi lístek
Jitka Chodorová 23.12. 19:30
Když opomenu tvé krásné verše,je docela příjemné ležet v trávě s někým,na kom nám záleží a na chvíli myslet jen na příjemné věci.Docela jsi mě odvedla od běžných starostí a já ti za to děkuji.
Stánek splněných přání
Zuzana Pivcová 23.12. 19:22
Ty malý Ježíšku, určitě bys všechno rozprodala, ale měla by sis schovat trochu pod pultem pro sebe, Jíťo!
Vánoční řádky
Zuzana Pivcová 23.12. 19:20
Je to moc hezké. Včetně toho dárečku, JENŽ byste chtěl dát pod stromek. No a co, čeština po tom krátkém spánku trošku přivře oko. :-) Na myšlence to neubírá.
Zůstaň
Jitka Chodorová 22.12. 21:26
Čeština je opravdu kouzelná,ale ty jsi hotová kouzelnice veršů.
Díky Zuzko!
Soutěž i60.cz o nejlepší vánoční přání zná deset vítězů. Zde jsou
Hana Práglová 22.12. 19:39
Všem vítězům blahopřeji!! ! Jim i ostatním hodným lidem přeji KRÁSNÉ VÁNOCE
Vánoční svátky
Zuzana Pivcová 22.12. 18:52
I60 není fraška,
když tu velí Honza Raška,
ostatní už jménem neznám,
tak nám dejte jejich seznam,
držte s námi všichni krok,
krásné svátky, Nový rok!!
Řekni mi, řeknu ti
Jiří Libánský 22.12. 09:44
K Tvé kráse přece málo stačí
je to zcela prosté
v tváři se ti duše odraz zračí
říkám Ti to po sté
Fámy o konci světa: skvělá příležitost pro dobrý byznys
Hana Práglová 21.12. 22:46
21.prosinec pomalu končí.Dnes už nebylo o konci světa v médiích moc informací.Ale při včerejším poslechu rozhlasu i televize,mi vznikala na těle husí kůže.Domnívám se,že lidé,nacházející se momentálně v jakémkoliv stresu či s nějakými problémy ,museli "být na dně".Pár jsem ve svém okolí takových viděla.A nebyl to zrovna příjemný pohled.
Vánoční střípky
Zuzana Pivcová 21.12. 20:16
Je to hezké, sice nostalgické, ale dnes máš tu hezkou nostalgii povolenou. Není bolestná.
Platíme
Jiří Libánský 21.12. 19:21
Je to zajímavě přirovnáno k finanční terminologii. A já doufám, že i nadále mi bude stoupat, stejně jako dnes , hodnota akcíí. Těším se už teď na příští vyplácení dividend.
Taxistory - ta nejkrásnější...
Zuzana Pivcová 20.12. 14:52
Vaše příběhy jsou milé, čtivé a také přiměřené rozsahem. Moc fajn.
Kdyby snad
Jiří Libánský 20.12. 09:39
Žasnu nad dokonalostí takovéto poezie. Krásné přání. Nostalgicky romantické, něžně ženské, teple lidské, splnitelné.
Zlaté prasátko s hořkou příchutí
Zuzana Pivcová 20.12. 09:09
Byla jste číslo, ale ze strany mámy to nebylo dobré řešení, dát prasátko jen jednomu dítěti. Nebylo divu, že jste to vnímala jako křivdu a vyřešila si to po svém. Děti jsou na nespravedlnost hodně vnímavé. Myslím, že maminka to velmi dobře pochopila a dodatečně napravila. Hezky jste povyprávěla!
Ty víš
Jiří Libánský 20.12. 09:06
Něco i dobře uděláš
něco bys vrátil zpátky
najednou sám se ocitáš
a za dveřmi jsou svátky.
Rubinstein: klavírista, který uměl hrát srdcem
Zuzana Pivcová 19.12. 14:44
Myslím, že Rubinstein uměl zahrát ze všech nejlépe svého krajana Chopina, jak znám ze starých LP desek.
Zrcadlo
Olga Štolbová 19.12. 13:06
Jiřinko,máte pravdu.Kouzelné zrcadlo by se hodilo,
takové omlazení bychom braly,ale ty životní zkušenosti
jsou důležité,o ty bych nechtěla přijít.Díky
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.