Přehled posledních diskuzních příspěvků
Snad jednou
Jiří Libánský 11.12. 22:12
Těžko však někdy přijde den
kdy veršů vyschne studna
proud Tvých básní ukončen
i60ka nudna
Ochránce seniorů Jan Lorman: Hlavní je mít důvod tady být
Jitka Kabátová 11.12. 14:33
Musím napsat, že se mi líbí, co udělal p. Lorman pro seniory. Za prvé je to moc sympatický pán a za druhé udělal kus práce pro lidi, kteří to potřebují. Sama jsem se starala o maminku než zemřela a některé služby jsme také používaly. Je to záslužná práce a navíc není oceněna. Teď mám dlouhodobě nemocného syna a není jednoduché prosadit některá práva, které by jsme za normálních okolností vůbec nepotřebovali a raději bychom si přáli to zdraví a štěstí. JK
Motýl a láska
Věra Sehnalová 11.12. 12:39
Let motylku let,vrat se mi vsak zpet ! Mam pro tebe lasky dost.obema nam pro radost.
Penze v novém roce vzrostou jen nepatrně
Zdenka Hillová 11.12. 11:30
hlavně ,že samovládci na sebe myslí a nezdaňuji si náhrady chudáci mají málo( důchody???je mi z toho zle )
Někdejší paní učitelky předčítají nemocným
Zuzana Pivcová 11.12. 10:21
Dobrý tip, až nebudu zaměstnaná, taky začnu někam chodit číst.
Láskou jsem bohatá...
Zuzana Pivcová 11.12. 09:15
Kéž by to tak bylo u všech žen! A Vám to ze srdce přeji.
Má láska
Jarmila Peerová 10.12. 19:41
Povedené,milé,krásné,zamilované...co dodat ? Snad jen,že opět jste nezklamala a já to přečetla s chutí a potěšením,díky,díky....
A padá a padá
Zuzana Pivcová 10.12. 13:02
Máte krásný styl vyjadřování, knihy se ve Vás nezapřou! A zdá se, že se zimou jste celkem srovnaná. To je dobře.
Pozdní objetí
Jarmila Peerová 10.12. 08:11
Na objetí není nikdy pozdě,ani na lásku.A vztah mezi dvěma lidmi je po staletí ostře sledován,tu zavrhován,tu oslavován,ale vždy vítán...Díky,zase jsem se zasnila....
Jak se z kluka stal "chlap"
Jarmila Peerová 10.12. 08:05
Olinko,přečetla jsem to jedním dechem.Napsala jsi to tak živě,že se mi vybavily podobné " mateřské " vzpomínky.Děkuji....pěkně se to četlo.
Podoba muže...
Zuzana Pivcová 9.12. 17:44
Vaše nynější milostná otevřenost je jedinečná, moc se mi líbí. Až mi brzy dojde tvůrčí inspirace i schopnosti, nemám vůbec obavy, že se tu nebude pokračovat!!
Toužím
Jarmila Peerová 9.12. 12:01
Chce se mi zase chválit,leč nenalézám slova.Trapně se opakuji.Smyslné vyznání zamilované osoby...díky
Zimní radovánky
Jarmila Peerová 9.12. 07:51
" Hokejník ",to jsem nikdy neslyšela, " bo " se to u nás neříkalo,ale to vůbec nevadí,pobavila jsem se a zasmála s chutí,díky.
Dohořívá svíčka
Jarmila Peerová 9.12. 07:46
Další Vaše krásné dílo,u kterého se tak krásně člověk zasní...v tomto oboru jste Zuzano fakt mistr..díky
Jak přežít stáří? Smířit se s ním!
Olga Štolbová 8.12. 14:20
Haničko,to jste popsala moc pěkně a ten konec vašeho povídání se vám povedl nejlépe.Do každého dne musíme
vykročit tou pravou nohou a půjde to.Díky.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.