Přehled posledních diskuzních příspěvků
Napořád
Jarmila Peerová 8.11. 13:55
Krásné,smutné,hluboké a přesto nadějné...je úžasné,co jste vyjádřila v těch třech slokách.Gratuluji,to mě zašlo pod kůži....
Letní stín
Zuzana Pivcová 8.11. 09:31
Já už Tě, Jíťo, taky poznám už z názvu a krátké upoutávky. Tohle je Tvoje doména!
Váhání
Jiří Libánský 7.11. 17:00
Báseň systémem otázek a odpovědí. Je v ní hodně dynamiky, hledání a nalézání. Hledání odpovědí. Pěkné.
Hnědé zelí
Olga Štolbová 7.11. 11:06
Tak,tohle je veliká dobrota,já to dělala s bramborem
a ani jsem to zelí nezahustilla.Žúžo
Trápí mě
Zuzana Pivcová 7.11. 10:00
Je to hezké i smutné a věřím, že neexistuje časový limit, aby se některá přání a touhy mohly proměnit ve skutečnost.
Do spánku
Jarmila Peerová 6.11. 15:54
Samota a prázdnota jsou těžcí soupeři.Ale naděje zůstává.Vy jste Zuzko mistr,tu naděje vždycky v sobě i pro nás najdete.Díky za to ....
Proč jsou vzpomínky důležité: zamyšlení nad životem
Olga Štolbová 6.11. 14:01
Máte pravdu,vzpomínky na dětství nás někdy dokážou dostat ze špatné nálady,ale s těmi dnešními dětmi nemáte pravdu,i oni budou mít své vzpomínky a určitě nebudou jen špatné.Vaše povádání se mi líbilo.Děkuji.
Taxistory 2
Jarmila Peerová 4.11. 22:12
To je hezký,byť smutný příběh osamělého člověka.Pěkně jsi to Olinko popsala,docela mě to dojalo....
Žiju dál
Jitka Chodorová 3.11. 12:02
Já nějak nevím,co napsat,abych se pořád neopakovala,opět velmi povedené,fakt Zuzko.
Trapas
Jitka Chodorová 3.11. 12:00
I takové trapasy nás v životě potkávají,ale s odstupem času se tomu zasmějeme,díky Olinko,že jsi nás s jedním takovým seznámila.
Nejen vzpomínky
Nina Šachová 2.11. 13:13
Zuzko, tenhle výstižný styl Ti fakt svědčí. Neustále nám všem dokazuješ, jak široký záběr má Tvoje tvořivost a Tvé nadání. Tenhle kousek je opravdu povedený.
Vím, že se stále opakuji, ale ostatní mi dají jistě za pravdu.
Listopad
Jiří Libánský 1.11. 16:35
Další podzimní náladové téma. Toto nostalgií nerozbředlé veršování nám nepřináší žádné fatální poselství. Jen je odpovědí na básně o těšení se na jaro. Prostě i listopad je měsíc, který do kalendáře patří a má i v našem životě svůj význam. Tak si ho co nejlépe prožijeme.
Váhám
Zuzana Pivcová 1.11. 13:46
Básnicky se mi to líbí a lidsky, jak se znám, bych asi psala, volala a čekala, i když možná marně.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.