Přehled posledních diskuzních příspěvků
Politiku v seriálech přebíjel Dietl mezilidskými vztahy
Elena Valeriánová 29.6. 15:24
Byl to mistr svého řemesla. Myslím, že našincům takovéto seriály více pasují (viz Policie Modrava) než ty cizokrajné telenovely a nebo kriminálky, kde jsou jen světelné efekty a přeblýskávání. Mistrně vše vyřeší z mikroskopické kapičky krve unylá blondýna na jehlách a v sexi kostýmku.
Prázdniny
Elena Valeriánová 29.6. 11:20
Vtipné, veselé, prima.
I když nejsem kantorka
lákala by mě třeba Mallorka,
jeli bychom rádi
taky na Kanáry.
Láry fáry
zůstaneme doma
a budeme rádi.
Začíná nejslavnější tenisový turnaj a tipovačka o Nordic walking hole!
Miroslav Štorch 29.6. 09:33
Tenisoví odborníci ve světě upozorňují na tři nebezpečné Češky, které se mohou prosadit ve Wimbledonu - obhájkyně Kvitová, finalistka z letošní Paříže Šafářová a letošní finalistka na trávě z Birminghamu Plíšková. Budou to letos zajímavá utkání.
Naše boxerka
Zuzana Pivcová 29.6. 07:43
Moc pěkné, mám ráda vyprávění, kde informátorem je samo zvířátko!
Hrad Křivoklát je mezi hosty stále oblíbenější
Zdenka Jírová 28.6. 22:33
Křivoklád je perlou mezi našimi hrady. Moje dcera tu měla svatbu a byla opravdu krásná.Personál byl v dobových krojích, slavnostní síň byla nádherná. Pro podobný účel vřele doporučuji.
Hrad kruté Čachtické paní je znovu otevřen
Zdenka Jírová 28.6. 22:29
Četla jsem kdysi skvělou knihu od Nižnanského Čachtická paní, kde se čtenář zevrubně seznamuje s pověstí i s historickými daty o kruté paní. Těšila jsem se na filmové zpracování, mělo velkou reklamu, ale ve skutečnosti mne, ale i další diváky film zklamal.Divím se, že se Juraj Jakubisko více nedržel známých událostí, takto byl film mnohdy nesrozumitelný a v rozporu s knihou.Proto asi neměl velký úspěch.
Dejte pozor, aby vysněná dovolená nebyla za trest
Jaroslava Handlová 28.6. 20:06
Všem přeji hezké léto a dovolenou bez nehod. Gratuluji výhercům soutěží.
Nejen letní rychlovka aneb Ovesná kaše
Alena Várošová 28.6. 18:01
Paní Dano,díky,díky.Znám tuto chutnou ovesnou kaši,ale dělám ji odhadem.Dávám vždy malou lžíci medu,místo cukru.Dobrá mňamka s čerstvým ovovem jedinečná.
Můj tip na dovolenou: Egypt
Dagmar Bartušková 28.6. 14:48
Paní Aleno, naprostý souhlas. V Hurghadě bylo božsky. Bydleli jsme v ohromném hotelu Sea Gull a tak jak píšete, i my si to tam náležitě užívali. Jeden zlatník, který si říkal Max, mě chtěl koupit za 12 velbloudů. Pro blondýnky dost nebezpečno!!! :)))
Jak jsme přišli o Podkarpatskou Rus
Dagmar Bartušková 28.6. 09:40
Můj děda - jako mladý učitel, dostal na jeden rok umístěnku do Podkarpatské Rusi. Často jsem chtěla, aby mi vyprávěl, jaké to tam bylo a co prožíval. Nikdy nelitoval toho, že byl takovou dálku od domova - od Jičína.
Pravé léto začne s prázdninami
Dagmar Bartušková 28.6. 07:28
Z extrému do extrému. V létě je pro mě pětadvacítka stupňů tak akorát.
Je libo skandinávský, retro nebo rustikální styl nábytku?
Zdenka Jírová 27.6. 23:48
Tento článek i články související jsou jako neplacená reklama všech prodejních řetězců - jsou zde všechny vyjmenovány. Myslela jsem, že to bude něco o zručnosti ne o reklamě. Promiňte, že to tak píši, ale reklam mám dost z televize. A ty jejich slevy jsou většinou dost problematické. Nebo myslíte, že to dělají z lásky ?
Stezka Jáchymovské peklo připomíná historii lágrů
Zuzana Pivcová 27.6. 19:45
To by mě velmi zajímalo.
Praha pro mimopražské
Radovan Cakl 27.6. 18:40
Jaru, moc hezky napsaný článek se spoustou užitečných informací. A těch pěkných fotek. To nemá chybu.
Bartoška a Balzerová se objeví v nové komedii
Vladka Steinová 27.6. 17:14
Přesně tento článěk vyšel v Č eských novinách v rubrice kultura a v dalších denících.Také o něm byla zajímavá reportáž na komerční TV stanici Kino Svět. Pan Bartoška je po těžké nemoci a po náročných chemoterapiích, jistě sám ví, zda natáčení zvládne. Snad nepůjde o průměrný film typu Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel. Paní Balzerovou mám moc ráda, ale více se mi líbá na divade např. v perfektní inscenaci Šumař na střeše na Fildovačce, kde hrála po boku Tomáše Topffera a kde oba podali vynikající výkon.
Výlet do kouzelného údolí Na Pilce
Hana Rypáčková 27.6. 10:46
Moc hezké, tak jsem se namlsala , líbilo by se mi tam pobývat a šmejdit...Byla jsem v Chrudimi, Slatiňanech, ale tento kout neznám.Na Pilce -docela levné ubytování s plnou penzí...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.