Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stadion v Podolí: skvost mezi českými koupališti
Hana Rypáčková 24.6. 07:09
Hned od začátku jsme ho používali a kamarád /78/ tam chodí dodnes.Ten se povedl.
Barandovský bazén jsem já už nezažila...
Hnojákovský pokrok
Hana Rypáčková 23.6. 19:50
Divím se jednomu, že si dvacetiletá všimla padesátiletého nezaměstnaného, když přepřahal.
Spartakiádou vstříc světlým zítřkům
Hana Rypáčková 23.6. 18:51
No , bylo mě devět, žluté tričko, zelené trenýrky a sukénka...A míček v síťce? Nebo až starší ...To se mi asi plete...Nacvičovala jsem Poupata a taky mladší žáky s kruhy a míčem.Lahůdka na Strahově....Ovšem dorostenky na chlapcích loudaly o kruhy.Tehdy se dělaly moderní látkové tašky a kruhy jako ucha.
Jeli jsme jen o pár hodin dříve. Pak přišla železniční katastrofa
Hana Rypáčková 23.6. 18:46
Velmi smutné...Před několika lety se srazil vlak a osobním autem u Vodňan.Dozvídali jsme se o tom od sousedů.Prý jen jedna mrtvá žena...Nevěnovali jsme tomu patřičnou pozornost, dokud jsme se nedozvěděli, že to byla blízká osoba. Nejlepší životní kamarádka mé sestry. To s námi otřáslo...Proč ona? Asi to tak bývá.
Bajka o hojnosti
Olga Štolbová 23.6. 08:49
Moc hezká a hlavně poučná bajka. Milá redakce, tohle potřebuje nutně zveřejnit, třeba se některým čtoucím v hlavě trochu rozsvítí...*****
Zrání
Zuzana Pivcová 23.6. 07:21
Jste umělec ve všech oborech. A Vaše láska k životu se zračí ve všem, co napíšete i vyfotografujete.
Módní repete na Cecilii
Eva Mužíková 22.6. 20:36
Teda Jani... to byla nádherná akce, úsměvy, šatičky, klobouky.... sedla jsem si doslova na prd.....el:))))
Po stopách Jana Amose Komenského
Alena Vávrová 22.6. 18:29
V Čechách je hezky. Všude je hezky. Když má člověk oči k vidění a chce vidět všecko to hezké, co ho naplňuje. Když má rád lidi. A když k tomu má ještě boty toulavý a touhu poznávat - historii i cokoliv nového. Přeju hodně čtenářů ;-).
Moderní lednička ušetří několik tisíc korun ročně
Jan Blahoslav 22.6. 13:57
Shodou okolností jsem právě u Datartu předloni zakoupil novou lednici, rozdíl v tichosti, spotřebě i komfortu je oproti staré dobré Calexce neskutečný.
Moje květinové království
VANDA Blaškovič 22.6. 11:55
Evko, to je krásné! Betrice, kdy mne to konečně také naučíš?? Myslím to YouTube..ach jo, to jsem dřevo..:) fakt jsi šikula!!!
Obloha nabídne unikátní jev, léto začíná v neděli
Zdenka Žichovská 22.6. 10:05
Byla to chvilka, trojici Měsíc, Venuši a Jupiter jsem viděla, bylo asi 10 minut po 22 hodině. Mezi mraky se na chvíli vytvořilo "okno" a já se docela náhodou podívala z okna. Snad během minuty měsíc opět ukryl mrak a svítily jen Venuše a Jupiter.
Krásné léto s magazínem i60: reportáže, soutěže, zábava!
Alena Tollarová 21.6. 19:27
Blahopřeji výhercům. Placku mám na batohu. Přijeďte v sobotu nebo v neděli 27. - 28. 6. do Roudnice na letiště na Memorial Air Show, bude na co koukat na nebi i na zemi :)
Zacvičte si v Praze jógu: Pozdrav slunci
VANDA Blaškovič 21.6. 18:04
Dobrý večer! Je zde ostrov Hvar a 18.hod. I my začínáme cvičit Pozdrav slunci! Ať žije léto a jóga...:))
Chlupatý kaktus mám tak rád(a)
Alena Vávrová 21.6. 12:56
Můj zeť je mimo jiné i kaktusář a zrovna co chvíli koukám z okna, jestli mu již jeden exemplář nerozkvetl, abych to zvěčnila. Kvete jen 24 h a on má pracovní víkend. Pěstuje i mrazuvzdorné opuncie. Jsou to vskutku krásné květy a rozmanité tvary i barvy.
Když noci sládnou
Zuzana Pivcová 21.6. 10:32
Já jsem také z těch, které ty noci a pak rána v básni dost "berou". Moc hezké.
Výlet za žabožrouty aneb Paříž trochu jinak
Hana Rypáčková 21.6. 08:30
Zajímavé postřehy z dovolené. Takových věcí jsem si nikdy nepovšimla...
Výstava v Lucerně ukazuje dílo Leonarda da Vinciho
Zdenka Jírová 21.6. 00:31
Leonardo da Vinci byl člověk, který významně předběhl svou dobu. Je zajímaví, že se občas v dějinách podobně nadaný jedinec vyskytne a bohužel, své nápady nemůže realizovat a většinou je za své výzkumy i trestán. Někdy přemýšlím, kde by lidstvo bylo, kdyby se např. Leonardovy vynálezy mohli realizovat už v jeho době? Je to zajímavé přemýšlení.
Diskriminace kvůli věku: "Připadala jsem si na pohovoru jako kráva..."
Hana Rypáčková 20.6. 21:38
Samé žaloby.Asi to nevyřeší.Zaměstnavatel žaluje zaměstnankyni, že se neohlásila těhotenství a neoprávněně čerpala finance, diskriminace podle pleti, věku a čeho všeho..Taky kvóty jsou k ničemu. Pouze dohoda.Na kvalifikovanou práci, kde je třeba vykázat dobré znalosti si nakonec vyberou raději staršího, ale spolehlivého člověka.Když ne -jejich škoda.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.