Přehled posledních diskuzních příspěvků

Chytré zrcadlo, fakt jsem v tom ohozu nejkrásnější?

Zuzana Pivcová 12.6. 13:29
Samozřejmě, že hlavní rozhodování, zda koupit, probíhá ve zkušební kabince. Já z nich v poslední době dost znechuceně odcházím. Jednu dobu před lety jsem doma neměla velké zrcadlo, takže jsem se dlouhou dobu neviděla, jak vypadám. Netušila jsem, že jsem pořádně přibrala, což mi ukázalo právě až zrcadlo v kabince. Takže já určitě nepatřím k těm, které stojí před zrcadlem a ptají se, která je ta nejkrásnější! :-)

Mistr duchovního jasu Adolf Born miluje cestování a staré časy

Naděžda Špásová 12.6. 10:20
Přeji panu Bornovi ještě mnoho let tvůrčí invence. Jeho obrázky mám moc ráda. S panem Macourkem byli nepřekonatelnou dvojicí.

Láska kouzelnice

Jana Šenbergerová 11.6. 22:09
Stejně to bývaly hezké časy, když jsme ještě byly světa neznalé a sveditelné. Dnes už by nás jen tak někdo nesvedl. :-))

Ochutnali jste někdy artyčok?

Zuzana Pivcová 11.6. 19:47
Artyčok jsem jedla již několikrát v "salátovně" v pasáži Florentinum, kde si návštěvník ze všech vystavených jednotlivin může nechat namixovat svůj vlastní salát. Napoprvé jsem se zeptala, co to je, protože tam už měli naporcované kousky, a pak jsem si ho ze zvědavosti dala. Od té doby už pokaždé. Jak by chutnal odděleně, nevím, ale asi ano. A Šmakoun s různými příchutěmi mívám docela často. :-)

Den svatební a společenské inspirace

Zuzana Pivcová 11.6. 12:03
Pro lidi zainteresované to asi je zajímavé i třeba přínosné. Já bych se určitě osobně ráda podívala, i když téma svatba mě už nepotká v žádné podobě. Ale stejně si každý většinou vystrojí svatbu podle svého - roli v tom hraje rodinné zázemí, finance, bydliště, a vůbec, jaký důraz kdo na svatbu klade.

Navštivte Růžovou zahradu na výstavišti v Lysé nad Labem

Olga Štolbová 11.6. 08:59
Květuš, díky. Ty jsi vlastně náš poklad, pořád nás někam posíláš a dáváš vědět o různých aktivitách, vhodných pro seniory. Ještě jednou, díky...*****

Češi už dávno nejsou paštikáři, stěžují si cestovkám o sto šest

Zuzana Pivcová 11.6. 07:27
Pokud vím, tak nestačí si po návratu z dovolené jen stěžovat. Je třeba už přímo tam na místě upozornit na nedostatek naši delegátku a sepsat s ní stížnost. Myslím, že některé stížnosti jsou přehnané a některé hůře řešitelné. Když ale máte pokoj nad hotelovou kuchyní a pod vámi nepřetržitě běží obrovské venkovní větráky, které doslova rozvibrují pokoj, tak to moc veselé není. Byly případy, že jsem si hotelové problémy musela řešit sama na recepci, naštěstí úspěšně. Někdy totiž sázejí na to, že se Češi moc nedomluví a nechají si vše líbit. I některé naše CK zřejmě berou v cizině horší nabídky (třeba v rámci jednoho mezinárodního hotelu). Zažila jsem to v Tunisu a na Chalkidiki.

Příslovečné určení místa (pro vášeň)

Soňa Prachfeldová 10.6. 22:41
ˇO lala takový erotický příběh, ale byl to pěkný suchar ten Bohouš !

Důchodci dostanou příspěvek 600 korun

Jana Slavíková 10.6. 17:12
Lepší než akupunktura vidlema :-))

Skočnou polku vymyslela česká služka Chadimová

Jana Šenbergerová 10.6. 14:36
Zvědavost mi nedala, a vydala jsem se po netu za slovy maděra a nimra. Kdo by se rád dověděl více, najde pojednání o polce zde: http://www.hdc.cz/tanecni-styly/polka/

Vidím tě

Hana Rypáčková 10.6. 08:03
Hezké.Tolik je podob lásky..

Autorka krkonšských pohádek zemřela

Zdenka Jírová 9.6. 23:48
Paní Kubátová byla moc milou spisovatelkou, od mládí jsem ji měla ráda. Četla jsem ráda její pohádky, knihu Nic kalýho z Podžalýho. Večerníčky o zlém Trautenbergerovi a spravedlivém Krakonošovi sleduji s vnukem dodnes ráda.

Praha je samá loď

Jana Šenbergerová 9.6. 21:34
Moc pěkné. Jako bych byla na té lodi. Myslím si, že fotografie nemají chybu. Krásně doplňují text.

Charles Dickens, mistr anglické literatury

Jana Šenbergerová 9.6. 21:20
Žít v tak ponuré době, zemřela bych na infarkt mnohem dřív.

Wikipedie a senioři

Soňa Prachfeldová 9.6. 20:03
To je akcí, jeden senior fakt vše neobsáhne. Květuško , fandím Ti, pěkně jsi se rozjela :-)

Dobrovolně strávený den s policií

Lidmila Nejedlá 9.6. 18:29
Zuzko díky. Práce policistů není lehká a je dobře, že se takto prezentují. Už jejich výcvik je náročný, a bohužel si ne veškerá veřejnost uvědomuje, jak je potřebujeme.

Sluneční bohyně

Jana Šenbergerová 9.6. 15:58
Krásné počteníčko a stejně krásné fotografie. Copak Slunce, to je krásné, ať je jakéhokoliv rodu, natož ženského. :-)

Jan Hrušínský: radost i řehole principála Divadla na Jezerce

Libuše Křapová 9.6. 12:26
Rodiny Hrušínských si vážím a mám ji ráda - i když, na tatínka synové nemají, to byla velice silná herecká osobnost.

Travel Service: místo teplého jídla bagety?

Hana Rypáčková 8.6. 19:03
Mě to nevadí, měla jsem co dělat všechno sníst.Do tří hodin let- to nikdo hlady neumře.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.