Přehled posledních diskuzních příspěvků

Co dříve nebylo...

Miroslav Štorch 5.6. 17:27
Hezká veršovánka o navigaci v autě. U naší navigace jsme hlasovou navigaci vypnuli, aby nás nerušila a babičku nevylekala. Ale nesmí se podle ní jezdit slepě. Jednou nám nabídla zkratku lesem, ale lesníci tam měli zamčenou závoru přes cestu. Jindy průjezd křižovatkou, ale tam byly složené panely a dlouhá objížďka. Na místo se sice dostaneme, ale někdy dost komplikovaně. V Polsku jel řidič v noci rycle podle navigace a vjel do jezera. V Čechách kamion cizince podle navigace zajel do vesnice a nemohl tam projet úzkou cestou ani se otočit. Na místě to s kamionem nejde a couvat je hodně náročné. Technika není všechno.

Krumlovská točna začne Psem baskervillským

Květoslava HOUDKOVÁ 5.6. 14:50
J ú - "Pes baskervilský" - to bude zážitek - to se budou lidi krásně bát !! - takovou dekoraci, jako je při krumlovské točně, klasické divadlo nesvede.

Není to tak zlé, za byt a jídlo vydá penzista méně peněz než dříve

Květoslava HOUDKOVÁ 5.6. 14:43
"Statistika věda je, má však cenné údaje" - zpívá se v jedné pohádce. Já si však vzpomínám na větu našeho vyučujícího = profesora statistiky na střední škole: "Statistika je přesný součet nepřesných čísel" !!

Finanční gramotnost pod lupou

Květoslava HOUDKOVÁ 5.6. 08:14
Milá Hanko - dík za Tvůj článek. Včera jsem se v Praze zúčastnila Konference "Stáří sbližuje" - a mezi řečníky byl i pan Nacher. Každý řečník měl dobu 15 min., ale budu se s p.Nacherem kontaktovat - získám určitě nějakou ofic. propagaci a mohu doporučovat! Je opravdu dobrý - moudrý - a to senioři určitě potřebují !!

Zoufalé činy zoufalého člověka

Elena Valeriánová 5.6. 07:23
Lidmilko, úplně cítím tu snahu pohnout věci dopředu a tu neochotu ostatních. Nezájem, z teplého místečka se na lidi, kteří je platí ze svých daní dívají pěškně z výšky. Stavěli jsme zahradní domek (první nám vzala voda v 97) a úředník na stavebním úřadu,chtěl doplnit nějakou maličkost do projektu, banalitu a úplně sprostě si řekl o úplatek. Byl drzý, prý mám špatnou žádost apod. Nedala jsem mu ani kačku, raději bych tu chatku nechtěla. Tlak mi vylítl tak, že jsem musela ráno k doktorovi. Projekt jsme doplnili a další týden ho předali jinému úředníkovi. Bez problémů. Toho prvního za nedlouho vyhodili a dokonce snad i zavřeli. Alespoň jednou přišlo i na darebáky. Ale Ty jsi obdivuhodná.

Pozvánka do Jeskyně Na Špičáku

VANDA Blaškovič 4.6. 21:16
Děkuji za "protažení" jeskyní, Eleno! Těch 8 stupňů bylo opravdu příjemných..:)

Začínají Slavnosti piva, ochutnat lze 150 značek

Marie Novotná 4.6. 19:01
I u nás jsou slavnosti.Program opravdu parádní.Pro mladé i ty,,pokročilé".Jen já tam letos nebudu.Tak snad příště. http://www.hbrebel.cz/o-pivovaru/neprehlednete/223-slavnosti-piva-rebel-2015

Fantazie: Lucie Šafářová si zahraje finále grandslamu!

Miroslav Štorch 4.6. 15:08
Lucie Šafářová by za chvilku mohla porazit bývalou světovou jedničku Anu Ivanovič ze Srbska. Ve finále by nebyla bez šancí proti Sereně Williams, se kterou už hrála vyrovnané zápasy. :-) Však uvidíme.

Jarní hledání

Eva Mužíková 4.6. 14:09
Jitko, říká se, kdo hledá - najde. Tak ať se to i Tobě podaří... hezká báseň, opravdu.

Aviatická pouť přinese letecké scény z války

Alena Tollarová 4.6. 12:32
S leteckými akcemi se roztrhl pytel. Pardubice, hned 13. června Kbely a víkend 27.-28. června Roudnice nad Labem. Nejradši bych na všechny ...

Mužům prospívá jedna žena

Lidmila Nejedlá 4.6. 10:29
No vida, že by jim Alláh nepřál? Zajímaly ba mne ty další faktory spojené s polygamií. :-)))

Bublanina s ovocem

Miluše Hasenohrlová 3.6. 22:31
Elen, bublanina vypadá skvěle!Ale ta rada na závěr nemá chybu .To určitě použiju, jinak mi papír lítá po plechu jak splašený :-)))

Náš svět seniorský

Zuzana Pivcová 3.6. 20:23
Doufám, Květo, že o té konferenci pak zase poreferuješ.

Kurovickou tvrz ovládnou šermíři

Marie Novotná 3.6. 16:44
Tyhle akce mám ráda.Krásné budou určitě slavnosti ve Chrámu sv.Barbory v Kutné Hoře. http://www.stribreni.cz/

Moje turecké postřehy

Zuzana Pivcová 3.6. 15:32
To je přesně to, co se mi líbí. Cestopisné vyprávění, v němž jsou spojeny faktické informace s osobními postřehy. Pro někoho, kdo se na podobnou dovolenou chystá a váhá, to může být výborné vodítko.

Na Vítkově budou k vidění fotografie Ivana Kyncla

Zuzana Pivcová 3.6. 15:27
To se půjdu určitě podívat. Jeho otce, Karla Kyncla, který se proslavil svými jedinečnými zpravodajstvími z Británie, jsem měla moc ráda.

Žít lze i bez nekonečných televizních seriálů

Zuzana Pivcová 3.6. 15:22
Máš moje sympatie, já také žádné seriály nesleduji.

Láska pod akátem

Zuzana Pivcová 3.6. 12:43
To je bezvadné, věčnost lásky, symbióza těch, kteří ji prožívají, i těch, kteří ji poznali, možná už nemají, a přesto ji o to víc přejí druhým.

Fotoaging aneb Stárnutí pleti způsobené sluncem. Co s tím?

Alena Tollarová 3.6. 12:33
Ach jo. Jak jsem stará, tak nevím, kolik vrstev a čeho bych si na sebe měla nanést a už vůbec ne v jakém pořadí ... Co takhle nějaká v kosmetice zběhlá čtenářka, nenapsala by pro nás nějaký článeček? Hodil by se.

Kouzlo časů minulých: Na mistrák!

Miroslav Štorch 2.6. 22:59
Moc hezký příběh ze života, pokud není něco vymyšleno a přidáno. Také jsem prožil první velkou zamilovanost na průmyslovce v Praze-Karlíně, ale pak jsem šel po maturitě na VŠ a ona do provozu. Nějak jsme se rozešli a vlastně také ona práskla dveřmi a nechtěla čekat. Po 20-ti letech jsem ji potkal na srazu a skoro jsem těch 120 kg v pohybu nepoznal. Mluvila slovníkem dlaždičů ze IV.cenové skupiny a až dodatečně jsem si gratuloval, že jsme se rozešli. Ostatní spolužáci z ní byli také vyděšení. Taková to byla prima hodná holka :-(

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.