Přehled posledních diskuzních příspěvků
Špatně nasazená hlava
Hana Rypáčková 30.5. 21:26
Super Hani, to je ono.Mám krční páteř taky v čudu a šum svistu , jak tomu říkám, mne taky všude doprovází.Přece se nezblázníme....
Máte rádi teplo? Pak vám počasí v červnu udělá radost
Hana Rypáčková 30.5. 21:10
No , jen aby to platilo i v Liberci.To bychom mohli jet nalehko.
Jarní fotopříběh: Šťastnou cestu od hranic k hlavnímu městu
Jaroslava Handlová 30.5. 17:18
Patřím také k těm venkovanům, pro něž má Praha kouzlo vskutku neopakovatelné. Mohu tam jet třeba po sté a vždy objevím něco pěkného, nového, zajímavého, včetně lidí.
Turisté na Kosu nemusí mít strach z běženců, tvrdí cestovky
Lidmila Nejedlá 30.5. 12:24
Je to smutné zjištění a incident v Olomouci ho ještě podtrhuje.
Přírodní amfiteátr v Plzni navštíví Urbanová i Dvorský
Hana Rypáčková 30.5. 12:23
Urbanová je fakt dobrá...
Jarní fotopříběh: Jaro je nový život a mládí!
Lidmila Nejedlá 30.5. 12:19
Vando, to se Ti povedlo, nádherná heboučká kuřátka, jarní kvítí. Čiší z toho skutečné jaro. I ten článek je něžně psaný. Díky, paráda.
Jarní fotopříběh: Obyčejné jaro
Zuzana Pivcová 30.5. 08:57
Já vím, že míváš často obrázky z vlastní zahrady a vždy jsou hezké. Kdo má rád zahradu a s láskou o ni pečuje, umí ji asi zároveň i přiblížit na fotkách a ve vyprávění druhým. A "normální" jaro asi nikdy není obyčejné. Vždy má v sobě krásu. :-)
Co můžeme dělat v červnu? Tady je několik našich tipů!
Dagmar Bartušková 30.5. 08:51
Lákavých nabídek je všude spousta, ale já budu bloumat vyprahlými ulicemi sem a zase tam. Nuda, co? Ale ne, tak zlé to nebude. Dobrou kávičku nebo vínečko bílé si vždy ráda dám v půvabných zákoutích Prahy. A s kým? To si, prosím, nechám jen pro sebe. Věřte nebo ne - i to má něco do sebe. Hlavně se nelitovat, proč nejsem třeba u moře. Keep smiling! :-)))
Jízda králů poprvé v Praze
Elena Valeriánová 30.5. 08:42
Vando, hezké přiblížení. To musela být nádhera. Krásné, povedené reportážní fotky.
V Brně na nádraží
Eva Balúchová 30.5. 08:14
Taky si nostalgicky vzpomínám když nám maminka koupila na nádraží housku se salámem.Dodnes cítím tu chuť.Doma jsme salámy nejedli,byl to pro mě vždycky svátek.
Aktivisté protestovali v Praze proti kožešinovým farmám
Zdenka Jírová 29.5. 23:58
Jsem rozhodně pro zákaz chovu těchto zvířat. Viděla jsem chovné klece, je to děs.
Jaroslav Uhlíř: Dnes už pohádka není vzácnost
Zdenka Jírová 29.5. 23:50
M á m r á d a jeho písničky i jeho pořady, které měl s Karlem Šípem. Jeho účast v programu zaručuje dobrou náladu.
Giacomo Puccini: mistr nádherných operních árií
Zdenka Jírová 29.5. 23:46
Myslím, že u jeho kritiků to byly takové "kyselé hrozny". Jeho hudba to vypovídá sama.
Jarní fotopříběh: "Co bychom se báli na Sasko-Švýcarské skály"
Marie Novotná 29.5. 21:14
Nádherný výlet a kouzelné fotky.Miniatury jsou krásné i u Mariánských lázní -,,Park Boheminium". A další-miniatury na zámku ,,Berchtold".
Věda podaná zajímavě i zábavně
Libor Farský 29.5. 20:28
Právě tohle jsou okamžiky, kdy mi vadí, že už nežiju v Praze. Leccos internet nemůže nahradit.
Katka
Lidmila Nejedlá 29.5. 17:58
Další zajímavý příběh, Míšo. Je to věčné dilema vztahů mužů a žen. Díky.
Proč je pro nás důležitý Den boje proti rakovině
Zuzana Pivcová 29.5. 17:19
Každý, kdo něco takového prožil sám nebo u svých nejbližších či přátel, ví, co to znamená. Mojí mamince tehdy před lety neřekli diagnózu, pouze nám, ale ona to stejně pochopila a vyslovila. Myslím, že je dobře vědět pravdu, ale zároveň s ní mít i naději a také víru v samouzdravovací schopnosti.
Nad New Yorkem se otevřela vyhlídka ve výšce 400 metrů
Zuzana Pivcová 29.5. 17:14
Vypadá to velkolepě. tak hlavně, ať má lepší osud než Dvojčata.
Cesta za Pilávkou
Alena Vávrová 29.5. 12:34
Růženko, moc hezké pohádkové vyprávění a hezké místečko se studánkou a studánkovou vílou Pilávkou, které jsi navštívila a seznámila nás s ním. Dík!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.