Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jarní fotopříběh: Rozhlédni se, člověče!
Hana Rypáčková 29.5. 08:33
Jak ráda mám turistické příspěvky! Jen bych potřebovala se všude zastavit a prožít si to.Byla jsem tam kdysi, ale tak jsem si to nevychutnávala.Pro mne už zájezdy nejsou. Jsem moc ráda ,Soňo.Je to tam bezva.
Volno
Hana Rypáčková 29.5. 08:29
Mně to tedy potěšilo.Dokument - všechno bude i borůvky budou!
Jak snadné, podívat se na tvé fotky...Hezké.
Helfštýn bude knihovnou pod širým nebem
Marie Magdalena Klosová 28.5. 23:05
Hrad Helfštýn stojí i za opětovnou návštěvu kdykoliv,s atraktivním programem i bez něj.Je úžasný!
Vezměte svá vnoučata na mistrovství v lovu kaprů
Lidmila Nejedlá 28.5. 22:31
Škoda, že nemám zrovna čas. A že by měl kapr 34 kilogramů??? Myslela jsem, že rybáři přehánějí jen délkovou míru.
Kolik utrácíte za psa či kočku?
Naděžda Špásová 28.5. 18:42
Myslím, že není žádná hanba věnovat zvířatům lásku a péči. Na rozdíl od lidí jsou vděční a tu náklonnost vám s radostí vrací. Máme dva pejsky a nedali bychom je za nic na světě.
Fotografie na Hlavním nádraží přiblíží Hanzelku a Zikmunda
Jana Šenbergerová 28.5. 16:33
Byli dobří a zajímavě o svých cestách psali.
Kouzelná Praha
Jana Šenbergerová 28.5. 15:16
Maruško, s chutí jsem si početla, jak jste s vnukem objevovali krásy Prahy, ale marně se snažím prohlédnout si Fotodokumentaci - odkaz nefunguje. Pomóc!
Jarní fotopříběh: Konkurz do soutěže AZ- kvíz v Brně
Jaroslava Handlová 28.5. 12:25
Když nejsem někde odjetá, tak ráda doma sleduji AZ kvíz.
Baví mne poměřovat svoje vědomosti se soutěžícími. Často vyhrávám, ale vím, že na ostro by to jako naschvál nemuselo dobře dopadnout. Držím Vám pěsti.
Baťův kanál
Marie Seitlová 28.5. 09:54
Plavba po Baťovu kanálu je zajímavá a celý zájezd byl pěkný. Hanka měla super počasí a já jela se svou skupinou toto úterý a už jsme to štěstí neměli. Sice jsme nezmokli, ale sluníčko nevykouklo. Ale i tak se seniorům líbilo a těší se na další zájezd v červnu do Lešné na zámek a zoo.
Putování světem i sebou samým
Jana Šenbergerová 27.5. 22:05
Nejkrásnější je na světě různorodost, proto nemohu pochopit, proč se ji stále snažíme potírat, proč máme málo telerance pro odlišnosti.
Krásné záběry a jistě i zážitky a vzpomínky. Bohatství, o které nemůže člověk přijít, přesto se mnozí ženou jen za tím hmotným ...
Jarní fotopříběh: U vody
Olga Štolbová 27.5. 18:25
Jarmilo, krása, volám s Tebou hurá. Rána a večery u vody skoro závidím, ale lovec nejsem, ty krásné ryby bych raději nechala v jejich domově.
Lena
Zuzana Pivcová 27.5. 13:19
Inko, vedle fyzické podoby máte s Míšou i podobné psaní. To není výtka, naopak, zvláštní umocnění schopností. :-)
Dýchavičnost může souviset s věkem, ale i vážnou nemocí
Dagmar Bartušková 27.5. 08:04
Nic proti tomu, statistika tohoto onemocnění je alarmující. Ale jak docílit nevdechování škodlivin ve městech - prevence CHOPN bod 3? Zákaz kouření v barech a kavárnách - no comment. Plošné zákazy nejsou k ničemu. Ministerstva už připravila tolik zákonů...
Lituji
Lidmila Nejedlá 27.5. 07:40
Krásné...vskutku je čeho litovat, leč je to marné, marné, marné. Žijme přítomností, Zuzko.
Šmejdům zvoní hrana, policii pomohou senioři
Květoslava HOUDKOVÁ 27.5. 04:38
Jezdila jsem na "výlety"/akce už od doby, kdy začaly (r.2000). Brzo jsem poznala pravý účel a včas se dobře proškolila. Znalosti jsem pak měla "vždy s sebou" = v hlavě a v krajním příp. uměla použít. Když prodejci zjistili, že znám přísluš.§ Občans.zákoníku, měla jsem do konce akce klid! (Bohužel, seniory více zajímá kdejaký drb, než by se včas poučili! = pak naletí a stěžují si! - a dokud toto potrvá, "Šmejdi" budou žít dál.)
Co takhle dát si Senát?
Marie Novotná 26.5. 20:10
Tak tohle jsem opravsdu nevěděla,že by se dalo jít do Senátu ,,jen tak".Díky za tyto informace.
Vítejte na zámku s mistrem pravěku Zdeňkem Burianem
Jana Šenbergerová 26.5. 19:15
Mou oblíbenou knížkou byl Hrdina Nik od Ed. Štorcha. Z. Burian byl skvělý ilustrátor, i když ho historici moc nebrali.
Sliby se mají plnit aneb Týden ve společnosti policie
Zoja Sedláčková 26.5. 18:45
To muselo být, Olinko, hodně fajn. Dík za článek a mám radost, že sis užila tak pěkný týden.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.