Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj věrný přítel Filip
Jana Šenbergerová 26.5. 18:27
Květko, to je vtipné. Ať vám co nejdéle bez problémů slouží. Já tomu našemu říkám PeC. Někdy se u PeCe pořádně zapotím.
Nedělní ráno
Olga Štolbová 26.5. 13:27
Jíťo moc hezké. *** Nedělní rána bývala krásná, ale to jsem ještě chodila do práce. Teď už mám všechna rána nedělní a občas také s příchutí lenosti, ale jsem pokaždé ráda, že jsem se probudila.
Z mého života (1.díl): Poděkování babičce
Eva Mužíková 26.5. 12:58
No vida, další příběh ze života. Libore, jen tak dát, už se těším na pokračování
Ach, ty tradiční britské hospody
Hana Rypáčková 26.5. 09:15
Mě se líbí anglický venkov.Kostel,fara, škola a pub hned u sebe.Tak je mi líto,že se jim nedaří.I nás jeden už není pub, /byl vždy hojně navštěvován v době Dudáckého festivalu/,ale jen restaurace U kalicha s pivnicí.Ale vypadá dost stejně.Náš městský pivovar s novou radnicí má taky nahnuto....
Jarní fotopříběh: Kvítí Českého středohoří
Zdenka Žichovská 25.5. 23:06
Alenko, taková vycházka by se mi také líbila. U nás teď kvete Vstavač májový na kopci kousek za panelákem. Dovolím si jen něco málo upřesnit. Kapka rosy je na Kontryhelu, šťavel je ta kytička schovaná pod názvem šťovík. A ten výhled z Radobýlu je úžasný.
Srnčí hřbet z jablek
Dana Kolářová 25.5. 20:05
...Aneb vychlazená jablíčka s pudinkem když se jablečné záviny přejedly a chceme zpracovat poslední jablka ze sklepa. Dobrou chuť.
I v Česku existuje malé Švýcarsko
Zuzana Pivcová 25.5. 19:15
Ačkoliv jezdím kolem tak jednou do roka vlakem do Německa, v Hřensku jsem byla jen jednou, a to v dětství na výletě. Cesta podél Labe je nádherná, dřív se mi zdálo, že na německé straně jsou hezčí skály než u nás, ale teď už to vnímám jako jednolitou krajinu. A turisté ve vlaku taky vždycky zírají.
Velká láska dokáže přenášet i mosty
Zuzana Pivcová 25.5. 15:38
To je dobře, že jednou zvítězila úcta k minulosti. Jako tehdy, když přemístili kostel v Mostě. Vltavotýnský železný most je Národní technická památka, ale když se začalo hovořit o propojení evropských řek, tak se zvažovalo, co s ním, je poměrně nízký. Veškeré návrhy se setkaly s nesouhlasem občanů. Nadzvednout pilíře, přemístit jinam, udělat zvedací prostředek. Most je jedinečný, na svém místě a je z něj nejlepší pohled na panoráma Týna s kostelem. Zatím se nic neděje, tak nevím.
Lom
Jana Drobňáková 25.5. 12:03
Pani Michaela, ste správna psychologička. Smutné. Tak to dopadne, keď každý vidí len seba. Martin ale urobil to isté, čo jeho rodičia. Kolík štafety teraz drží v ruke jeho dcéra. Aj ona bude túžiť po kompletnej rodine...
Jablečné osvěžení
Hana Rypáčková 25.5. 08:07
Jabloně dobře odkvetly, jablíčka jistě budou i na toto mlsání.
Stezka korunami stromů na Lipně se vážně vydařila
Hana Rypáčková 25.5. 08:06
Moc jsem se těšila na fotoreportáž a byla zvědavá, kdo z íčkových přátel byl u nás na jihu.Opravdu to stojí ta to!
Žádná Čína. Nový mobil Doro Liberto získává…
Alena Tollarová 24.5. 19:17
Mobilní telefon se určitě dostane do správných rukou. Gratuluji, Olinko a moc Ti výhru a s ní související pohodové volání přeji. Moje blahopřání samozřejmě patří i vítězi vědomostního kvízu panu Rojíkovi. A zapomenout nemohu ani na Líbu Ernestovou a její krásná fota.
Telč, perla Vysočiny a místo pohádek
Dana Kolářová 24.5. 19:12
Nová turistická sezóna se pomalu rozjíždí, mnohá místa nás lákají. Jedním z těch kouzelných je pohádková Telč. Určitě stojí za vidění.
Jak správně grilovat? Tak to vidí Pohlreich
Elena Valeriánová 24.5. 18:49
Jo v televizi se jim to vaří, jen vždy přemýšlím jestli je to skutečně i jedlé.
Baťův Lockheed Electra letí po opravě do Česka
Elena Valeriánová 24.5. 18:47
Nejsem zrovna na techniku a letadla mám ráda hlavně když v nich sedím a letím na dovolenou. Ale článek je zajímavě a poutavě napsaný.
Trochu netradiční představení spisovatele Lubomíra Müllera
Elena Valeriánová 24.5. 18:32
Tleskám Vandě za tento článek. Je fajn vědět, že mezi námi jsou lidé se smyslem pro humor, lidé, kteří něco umí. Do nikoho se nenavážejí a přitom se od nich můžeme učit. Já takhle koncertovat s vařečkami, tak musím kupovat nové nádobí. Jsem ráda, Lubomíre, za každý Váš komentář, je mi ctí, když se Vám něco ode mě líbí.
A vajíčka na měkko? Do vařící vody vložím vajíčka a od dalšího bodu varu vařím 4 -5 minut a jsou mňam.
Muž přes palubu
Ingrid Hřebíčková 24.5. 15:19
Pane Františku, moc hezký příběh. S humorem se opravdu žije lépe, i takto postiženému člověku. Přeji Vaškovi, aby se co
nejdříve vrátil ke kamarádům.
Na kbelské letiště se vrátil letecký den
Zuzana Pivcová 24.5. 08:58
Zájem naší veřejnosti, hlavně mužské populace, o letectví je veliký. Ve Kbelích jsem zažila jednou Muzejní noc a vím, že tam nebylo k hnutí. Rovněž při zahájení sezóny. Myslím, že na Leteckém dni to bude obdobné. Spitfire a Hurricane jsem viděla kdysi při historické letecké show v Anglii. U mě už je to trochu deformace z povolání. :-)
Kniha Život bez pšenice vychází i jako kuchařka
Elena Valeriánová 24.5. 08:56
Ne že bych nechtěla zhubnout, chtěla to jo. Ale mám ráda voňavý čerstvý chléb a řízky obalené ve strouhance a kynuté tvarohové koláče a ... tam je všude pšenice. Ale kuchařku si koupím, do sbírky, no a uvidíme.
Tři řeky a čtyři mosty
Zuzana Pivcová 24.5. 08:29
To mám, Zojo, radost, že se tu objevilo Tvé vyprávění z jižních Čech, protože mi připomnělo, že léto a má cesta na jih se blíží. Včetně výletu do Bechyně a do Písku. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.