Přehled posledních diskuzních příspěvků
Péče doma: Pohlazení po duši potřebuje každý, zvláště v nemoci
Zdenka Jírová 24.5. 00:42
Jsou to zajímavé informace, o kterých se většinou ani neví. Ne všichni ošetřující lékaři o těchto možnostech potřebné pacienty upozorní.
Petra Garnolová: Rakovinu v první fázi už zkrotit umíme
Zdenka Jírová 24.5. 00:34
Velmi pěkně zpracované téma, mám osobní zkušenost.
Zavolal za mnou: Krásný den!
Marie Novotná 23.5. 20:01
Zuzko,díky za článek a přeji hodně krásných dnů.Nevím,zda bych prošla jako Ty.
LDN jinak, aneb návrat zpět do běžného života
Lidmila Nejedlá 23.5. 17:47
Mám přesně opačnou zkušenost, než zde uvádí p. primář MUDr. Abrt a mám z LDN hrůzu. Pokud to klape někde jinak a lépe, klobouk dolů a velké díky.
Ticho
Jana Šenbergerová 23.5. 15:39
S tichem je to jako s živou a mrtvou vodou. Mám ráda živé ticho, to z první části básně, která se mi líbí celá.
Jaká matka, taká Katka!
Marie Foltýnová 23.5. 13:45
Prohlížela jsem Váš web Bábino místečko,na které jste dala odkaz u článku oříšková bábovka. a narazila jsem tam na krásné výrobky pletené z pedigu.Jsem mile překvapená,že zde mám kolegyni košíkářku.Chtěla jsem se zeptat jestli jste vyučená v oboru,nebo samouk.Líbí se mi i Vaše paličkované věci,obzvláště hrneček.Je to jemná a krásná práce.Jste všeuměl.I co se týče vaření a pečení.
Návštěva Poslanecké sněmovny
Hana Čadová 23.5. 13:40
Jé máme nové poslankyně, tak doufám, že při jednání nebudete spát. Také jsem si byla Poslaneckou sněmovnu prohlédnout.
Jaromír Gajdáček: Naše zdravotní pojišťovna hradí i protonovou léčbu
Miroslav Štorch 23.5. 10:37
Jsme oba s manželkou už dlouho registrováni u pojišťovny ministerstva vnitra a jsme velmi spokojeni. Většina soukromých lékařů má uzavřené smlouvy se ZPMV a nenastal nikdy žádný problém. Manželka je po operaci s endoprotézou kyčelního kloubu a má plně hrazené lázně na 4 týdny včetně rehabilitace. Jako doprovod mám v Lázních Bohdaneč 10% slevu a ještě 10% slevu za registraci u 211. Jediné co mi vadí, že ve správní a dozorčí radě ZPMV zasedají poslanci parlamentu - naši zaměstnanci, kteří pobírají vysoké platy od státu (nás) a navíc ještě dostávají tantiémy za členství v dozorčí radě. Tam sice zasedají na základě jmenování vládou, ale dostávají zaplaceno navíc , i když za službu občanům už plat pobírají.- Občané sbírají víčka od PET lahví, aby některé děti měly na speciální léčbu. Tady je někde systémová chyba ? Neblaze proslulý poslanec Bc.Šnajdr - bývalý 1.náměstek ministra zdravotnictví byl předsedou správní rady VZP, a současně i členem dozorčí rady ZPMV. V Bruselu byl známý jako šedá eminence českého zdravotnictví. http://www.nasipolitici.cz/cs/politik/741-marek-snajdr
Rosalba
Lidmila Nejedlá 23.5. 09:56
Milá Michaelo, provokuješ mě. K tomuto článku bych mohla napsat další článek o tom, co prožívá vdova. Možná se odvážím v tomto přátelském prostředí. Tvé příběhy ze života mne velmi zajímají.
Bylinková sůl
Růžena Antlová 23.5. 07:15
dobrý nápad díky za něj ! Bylinky suším každý rok uchovávám je v uzavřených skleničkách nejvíc u nás frčí libeček ,ale pěstuji i spoustu dalších bylinek takže určitě vyzkouším !
Výstava o Husovi ukazuje vzácné dobové rukopisy
Marie Novotná 22.5. 19:26
K šestistým oslavám jistě patří i stížný list.V knize Petra Čorneje a kolektivu autorů Stížný list české a moravské šlechty proti upálení Jana Husa 1415-2015 ,která je již ve výrobě a bude v prodeji asi do měsíce.Občanské sdružení Za záchranu rodného domu Jana Zrzavého v Okrouhlici zveřejní na svých stránkách a jistě oznámí její vydání.I Okrouhlice slaví 600 let a ve stížném listě je dochována první pečeť obce.
V Ivančicích začaly Slavnosti chřestu
Alena Vávrová 22.5. 17:50
Mňam, chřest! Letos jsem si ale ještě nekoupila.
Karel Šroubek, symbol noblesního hotelnictví
Elena Valeriánová 22.5. 12:28
Určitě si na tento článek vzpomenu, až budu po letech stát příští týden na Václaváku. Děkuji redakci.
Linecké řezy s jablky
Alena Vávrová 22.5. 10:22
Mílo, díky, to přišlo jako na zavolanou, potřebuji zpracovat zbylá jablka a štrůdl už se přejedl. Také nechám zahrádku chvíli "plavat", i když po dešti se nejlíp pleje ;-). Navíc musím hlídat toho psího mrňouse, bude "kam já, tam on", strká mi do všeho čumáček. Zatím jsme spolu uvařili játýrka :-).
Italka z Janova
Zdenka Jírová 22.5. 00:26
Je to hezký příběh. Mně kdysi ve Španělsku taky ukradli peněženku, hlásila jsem to naší reference, zajistila mi náhradní stravenky do hotelu,které mi ukradli spolu s posledními penězi. Na policii jsme nebyli, prý je to zbytečné, nikdy je nechytí. Naštěstí jsem tam byla s přítelkyní, která mě na zbytek dovolené půjčila peníze. Na Španěly se ale nezlobím, u nás je to stejné.
Vítězka tipovačky Alena Vaníčková: Ze začátku jsem střílela od pasu!
Miroslav Štorch 21.5. 21:20
Hezký článek o sympatické vítězce tipování. Budeme se těšit na další tipovačky.
Na plotnu dejte dečku!
Hana Rypáčková 21.5. 18:03
Hezká akce.Dobrou chuť.My máme jinou tuto sobotu.K výročí upálení Mistra Jana Husa se v Hradu Strakonice uskuteční Husitská muzejní noc. 14:00 Bitva o hrad (hradní příkop)
od 15:00 husitské ležení, taktika boje, střelncie na III. nádvoří, dílničky pro děti, středověké odívání,výstup na hradní věž Rumpál (muzejní expozice), písař
16:00 Bitva o hrad (hradní příkop)
18:00 vernisáž výstavy Žár pravdy nezhasí (Artwall)
19:00 začíná v kapitulní síni konzert historické skupiny Holba
23:00 uzavření hradních expozic
Vstup
Zdarma
Posvícení bylo vlastně posvěcení
Dagmar Bartušková 21.5. 15:38
Posvícení, jarmarky, masopusty a poutě mám ráda již od dětství. Je to pro mě takové vzrůšo - pohyb lidí, kejkle, kolotoče, vůně cukrové vaty, dřevěného uhlí a láčenek napěchovaných v sudu. Toto posvícení si příště nenechám utéct, vždyť ho mám - co by kamenem dohodil. Zuzko, takhle jsi mi ho alespoň trochu přiblížila. Díky.
Tip na novou vůni: Tenderly Promise
Miluše Hasenohrlová 21.5. 13:45
Ta musí nádherně vonět.Mám ráda parfémy a toaletní vody s květinovou vůní.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.