Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tisícové pokušení
Zuzana Pivcová 21.5. 12:41
Na Tebe by mi, Liduško, ani jiná varianta rozhodnutí nešla. Jsi zkrátka Lady Sympatie.
Májová píseň
Zuzana Pivcová 21.5. 10:15
Mám ráda, když i z máje a lásky vzejde neotřelá báseň, kde jsou vlastní nezvyklé obraty, jako např. omamná kytice, daná do vázy jak vášnivá chvíle počátku flámu. Nebo déšť smáčející city. Touhy, oživlé, když přestane pršet. To jsou obraty stvořené pro silnou představivost, to se Ti povedlo.
Přehlídka historických modelů na záběrech Danuše Kubátové
Zuzana Pivcová 21.5. 07:31
Je to už pár týdnů, ale video mě moc potěšilo. A hlavní protagonistky přehlídky určitě ještě víc.
Kamarád Martin
Zuzana Pivcová 21.5. 07:29
Myslím, že proniknout do mužské psychiky není zcela jednoduché, ale tohle je moc dobře vypozorováno a podáno, Eleno, ta potřeba ukázat "Já ti ukážu".
Kde se vzala délková jednotka jeden metr?
Zdenka Jírová 21.5. 01:35
Je s podivem, že tak pokroková země, jako je USA, zamrzla ve svých starých mírách.V Anglii zase zvítězil pověstný konzervatismus.
Zatím jen na ukázku
Elena Valeriánová 20.5. 20:27
Krásná jako vždy. Citlivá. Já vždy říkám, že jediné na světě, co je pro všechny stejně spravedlivé je čas. A tak se tím netápím.
Zuzko za sedm *******
Davidovy americké zkušenosti (5)
Zuzana Pivcová 20.5. 18:43
Davidovi tleskám a na dálku mu posílám pochvalu. Ten se neztratí!
Proč by měl jít hokejový trenér Růžička od válu
Miroslav Štorch 20.5. 16:20
Souhlasím s Vámi pane Horáčku, protože trenér Růžička je u vesla už delší dobu a nedaří se mu poskládat družstvo, které by dosáhlo lepších výsledků. Nemá to sice lehké, když mu mnoho hráčů z NHL a KHL odmítne, ale ten problém byl i v roce 2005 a 2010, kdy se naši stali mistry světa.
Jarní fotopříběh: Moje krásy Beskyd
Lidmila Nejedlá 20.5. 15:23
To je hezké, pane Oskare, že jste popsal svoji cestu od studánky ke studánce, k potokům a říčkám. Uvádíte názvy, které vůbec neznám. Tak poučena, Vám děkuji.
Zabít se nemusíte, spadnout ano
Jaroslava Handlová 20.5. 10:57
Schůdky jsem dostala jako dárek k nějakému jubileu. Mohu potvrdit, že je to výborná věc. Nedovedu už si představit, že bych se bez nich obešla. Kdysi jsem omdlévala i na rovině, aniž bych tušila, že možná trpím "syndromem katedrál"?
Dvě nejdůležitější utkání s nulou
Miroslav Štorch 20.5. 08:15
Pane Zdeňku - také jsem zklamaný, že naše hokejové družstvo nezískalo doma medaili, ale všechno mohlo bát jinak. Nebýt přízně rozhodčích, tak naši nepostoupili přes Finsko. Naopak při nepřízni rozhodčích nám neuznali branku s Kanadou. Takže vlastně to nebyla nula :-) Jak se říká : "Zápas skončí tak, jak si přeje rozhodčí."
Muž, který stvořil sochu Radegasta
Hana Rypáčková 20.5. 07:29
Sláva panu Poláškovi a Sobkovi.Taky vzpomínám,že Evka leze na Lysou,naposledy jsem tam měla v květnu pěkně nebezpečnou ledovici a klouzalo to ....
Deziluze psí dušičky
Zuzana Pivcová 20.5. 07:06
Je to vtipná, i když trochu hořká pravda, potvrzující, že jednání našeho parlamentu je často "pod psa".
Jenůvka
VANDA Blaškovič 20.5. 07:03
To je balada připomínající K.J.Erbena. Mileno, to není pouhé vyprávění, v tom je kus života. Každý by to takto nedokázal napsat. Je vidět, že píšeš. Krásné. Děkuji.
Pro Toničku
Zuzana Pivcová 20.5. 07:03
Hodně mě to dojalo. Kéž by citová síla v básni kamarádce (předpokládám) dala energii.
Oslava 50. výročí školy
Zuzana Pivcová 19.5. 11:25
Vzpomínám, že moje sestra začínala učit u Týna nad Vltavou v obci Chrášťany, kde byla na přelomu 60.-70. let ještě stará škola z doby císaře pána, včetně topení v kamnech a suchých záchodů. Za pár let tam měli nejhezčí školu v okolí. Škola měla partnerství s vojenským letištěm v Bechyni, tak jim tam dali před vchod dokonce vyřazenou stíhačku, to bylo něco pro děti. Učit se aspoň chvíli venku musí být fajn.
Aby byl i jejich život hezčí
Hana Rypáčková 19.5. 08:47
Podpořit je v jejich činnostech je velmi záslužné.Máme postižené v Oseku a Mačkově , bývá tu každý rok hudební festival .
http://www.muss.strakonice.eu/salve-caritas-salve-vita-2015
Láska ve mně
Jitka Chodorová 19.5. 08:12
Ano Hanko, dobře jsi to napsala, ta láska v nás je, a můžeme jí dávat tomu,kdo si jí opravdu zaslouží, ale to už je zase o něčem jiném. Vím, co hledáš,tak ti přeji,aby jsi to našla.Musí se ale počítat s tím, že to někdy hodně bolí.
Turisté na Šumavě mají dvě nové naučné stezky
Květoslava HOUDKOVÁ 19.5. 04:52
ČESKO je krásná zem - myslím, že ani život nepostačí k návštěvě všech památek a krásných míst. Milí přátelé, pište o svém domově - místě, kde žijete, které máte rádi ! Sdělte i to, co ani žádný knižní průvodce neuvádí = o čem např. víte ! Určitě to pomůže a k Vám -"domů" - přijedou i další lidé - protože : Česko je přeci hezko !!
Pánové, do obleků, dámy, do šatů!
Květoslava HOUDKOVÁ 19.5. 03:56
Opravdu, není nad "super podívanou", když např. mladí muži "jdou s dobou" : Kalhoty jim sotva drží na těle - rozkrok mají až skoro u kolen, nohavice pokrčené a pěkně "ucourané" !! (a nejsou to bezdomovci). Kdyby žila moje babička, měla by pro ně název: rousný holub !
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.