Přehled posledních diskuzních příspěvků

Čeští hokejisté se utkají o bronz s Američany

Miroslav Štorch 16.5. 19:52
Jak byli rozhodčí k Česku tolerantní v utkání s Finskem, tak nám upřeli rozhodčí branku, která by v NHL byla uznána.n Ale to je sport a naše družstvo se musí soustředit o boj pro získání alespoň bronzových medailí.

Květiny na zámku Ctěnice

Elena Valeriánová 16.5. 18:00
Jsem zvědavá, musím si toho "Honzíka" najít. Tak se tam zítra mějte krásně.

O hokeji

Jaroslava Handlová 16.5. 10:55
Gratulace k medailím i veršům. Tak, ať zítra přibydou další!

Život Oldřicha Kaisera provází velký talent i boj s alkoholem

Zdeněk Horenský 16.5. 08:20
S Oldou jsme se jako mladí potkávali v době jeho studování v Brně v různých podnicích, vždy byl bezva do party a dokázal sešlosti bavit. Už tehdy začínal být "pan herec". A ty sešlosti bývaly povětšinou s přítomností alkoholu.

Open House Praha zpřístupní veřejnosti zajímavé budovy

VANDA Blaškovič 16.5. 06:40
Ještě upozorňuji na otevření Pražského hradu - dnes 16.5.2015 budou pro veřejnost otevřeny běžně nepřístupné reprezentační prostory Pražského hradu. Můžete tak navštívit Rothmayerův sál, Španělský sál, Rudolfovu galerii a mnohé salonky Jižního křídla Nového paláce. Po celé prohlídkové trase bude probíhat výklad o zařízení a využití sálů pracovníky průvodcovské služby Správy Pražského hradu. Začátek v 9 hod. Vstup z 1. nebo 2.nádvoří. Loni byla návštěvnost 55 tisíc lidí za den.....takže fronty....

Závěsná toaleta? Čím výše, tím lépe

Jana Šenbergerová 16.5. 00:15
V paneláku neni co řešit. Tady není kam zavěsit, protože nehodláme vrazit sto tisíc do rekonstrukce jádra. Raději děláme všechno pro to, aby klouby nezlobily.

Co dříve běžně nešlo

Hana Rypáčková 15.5. 19:06
Pilot a alkohol,životabol-to je špatná kombinace...

Farmářské trhy: nákup i zábava

Hana Rypáčková 15.5. 19:03
Máme trhy 2x za měsíc na hradě.Dobré zboží.Nakupuji tam.

Letem světem kolem hory Říp až na vrchol

Dana Kolářová 15.5. 18:22
Ráda jsem se prošla na Říp. Zajímavá reportáž a hezké fotky.

Máj

Zdenka Žichovská 15.5. 16:19
Líbí se mi, ale asi je připravená k vydání na zítřek. Dnes je teprve 15.5. Potěšilo mě, že nejsem sama kdo občas neví který je den.

Villa Pellé: místo další módní přehlídky a Noci literatury

Eva Mužíková 15.5. 13:34
Vandi, hezky jsi nám své zážitky popsala, již někde jsem napsala, že obdivuji co všechno dokážeš stihnout a podat reportáž, včetně fotek...

Davidovy americké zkušenosti (4)

Zuzana Pivcová 15.5. 10:00
Davidovo vtipné a pozorné vyprávění se mi neměnně líbí a zcela určitě bude i nadále. Představuje pro mě i řadu informací.

Májová

Jana Šenbergerová 14.5. 20:36
I tohle se, bohužel, stává. Také mi to zkazí náladu, ale i když něčí život skončí, život jde dál. Naštěstí. Všechno je, jak má být. Nenechme si radost z bytí pokazit.

Excelentní Jágr zařídil postup do semifinále!

Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 17:19
Už aby hokej skončil! a všichni odjeli tam, kde jsou doma. Praha si chvíli oddechne a bude očekávat nějaký další "blázinec".

Rodinný život kočky Zuzany

Zoja Sedláčková 14.5. 16:07
Také jsem se dvakrát stala porodní bábou našich koček. Ale nikdy se jim nelíbil porodní domeček, co jsem připravila. Našly si svoje místečko a tam mne mňoukáním dotáhly.

Pochod Praha – Prčice stále láká tisíce

Jana Šenbergerová 14.5. 14:29
Do prčic už jsem byla poslána mockrát, v Prčici jsem ale ještě nikdy nebyla. A to se rok od roku snižuje šance, že bych to ještě mohla stihnout. :-)

Náš tip na turistický výlet: za tajemnými Kelty na Závist

Zuzana Pivcová 14.5. 07:03
Moje sestra se hodně zajímá o Kelty a na Závist plánujeme cestu už dlouho. Informace, kudy tam, je pro nás prospěšná, díky.

Chvála Unicum

Zuzana Pivcová 14.5. 07:01
Štamprle a vycházka se nevylučují, obojí Vám určitě přispěje k pohodě, a ta pak dává vzniknout takovéhle vtipné básničce.

Jarní fotopříběh: Barevná módní přehlídka

Zdenka Jírová 14.5. 00:16
Opravdu krásné snímky jarní přírody.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.