Přehled posledních diskuzních příspěvků
Čeští hokejisté se utkají o bronz s Američany
Miroslav Štorch 16.5. 19:52
Jak byli rozhodčí k Česku tolerantní v utkání s Finskem, tak nám upřeli rozhodčí branku, která by v NHL byla uznána.n Ale to je sport a naše družstvo se musí soustředit o boj pro získání alespoň bronzových medailí.
Květiny na zámku Ctěnice
Elena Valeriánová 16.5. 18:00
Jsem zvědavá, musím si toho "Honzíka" najít. Tak se tam zítra mějte krásně.
O hokeji
Jaroslava Handlová 16.5. 10:55
Gratulace k medailím i veršům. Tak, ať zítra přibydou další!
Život Oldřicha Kaisera provází velký talent i boj s alkoholem
Zdeněk Horenský 16.5. 08:20
S Oldou jsme se jako mladí potkávali v době jeho studování v Brně v různých podnicích, vždy byl bezva do party a dokázal sešlosti bavit. Už tehdy začínal být "pan herec". A ty sešlosti bývaly povětšinou s přítomností alkoholu.
Open House Praha zpřístupní veřejnosti zajímavé budovy
VANDA Blaškovič 16.5. 06:40
Ještě upozorňuji na otevření Pražského hradu - dnes 16.5.2015 budou pro veřejnost otevřeny běžně nepřístupné reprezentační prostory Pražského hradu. Můžete tak navštívit Rothmayerův sál, Španělský sál, Rudolfovu galerii a mnohé salonky Jižního křídla Nového paláce. Po celé prohlídkové trase bude probíhat výklad o zařízení a využití sálů pracovníky průvodcovské služby Správy Pražského hradu. Začátek v 9 hod. Vstup z 1. nebo 2.nádvoří. Loni byla návštěvnost 55 tisíc lidí za den.....takže fronty....
Závěsná toaleta? Čím výše, tím lépe
Jana Šenbergerová 16.5. 00:15
V paneláku neni co řešit. Tady není kam zavěsit, protože nehodláme vrazit sto tisíc do rekonstrukce jádra. Raději děláme všechno pro to, aby klouby nezlobily.
Farmářské trhy: nákup i zábava
Hana Rypáčková 15.5. 19:03
Máme trhy 2x za měsíc na hradě.Dobré zboží.Nakupuji tam.
Letem světem kolem hory Říp až na vrchol
Dana Kolářová 15.5. 18:22
Ráda jsem se prošla na Říp. Zajímavá reportáž a hezké fotky.
Máj
Zdenka Žichovská 15.5. 16:19
Líbí se mi, ale asi je připravená k vydání na zítřek. Dnes je teprve 15.5. Potěšilo mě, že nejsem sama kdo občas neví který je den.
Villa Pellé: místo další módní přehlídky a Noci literatury
Eva Mužíková 15.5. 13:34
Vandi, hezky jsi nám své zážitky popsala, již někde jsem napsala, že obdivuji co všechno dokážeš stihnout a podat reportáž, včetně fotek...
Davidovy americké zkušenosti (4)
Zuzana Pivcová 15.5. 10:00
Davidovo vtipné a pozorné vyprávění se mi neměnně líbí a zcela určitě bude i nadále. Představuje pro mě i řadu informací.
Májová
Jana Šenbergerová 14.5. 20:36
I tohle se, bohužel, stává. Také mi to zkazí náladu, ale i když něčí život skončí, život jde dál. Naštěstí. Všechno je, jak má být. Nenechme si radost z bytí pokazit.
Excelentní Jágr zařídil postup do semifinále!
Květoslava HOUDKOVÁ 14.5. 17:19
Už aby hokej skončil! a všichni odjeli tam, kde jsou doma. Praha si chvíli oddechne a bude očekávat nějaký další "blázinec".
Rodinný život kočky Zuzany
Zoja Sedláčková 14.5. 16:07
Také jsem se dvakrát stala porodní bábou našich koček. Ale nikdy se jim nelíbil porodní domeček, co jsem připravila. Našly si svoje místečko a tam mne mňoukáním dotáhly.
Pochod Praha – Prčice stále láká tisíce
Jana Šenbergerová 14.5. 14:29
Do prčic už jsem byla poslána mockrát, v Prčici jsem ale ještě nikdy nebyla. A to se rok od roku snižuje šance, že bych to ještě mohla stihnout. :-)
Náš tip na turistický výlet: za tajemnými Kelty na Závist
Zuzana Pivcová 14.5. 07:03
Moje sestra se hodně zajímá o Kelty a na Závist plánujeme cestu už dlouho. Informace, kudy tam, je pro nás prospěšná, díky.
Chvála Unicum
Zuzana Pivcová 14.5. 07:01
Štamprle a vycházka se nevylučují, obojí Vám určitě přispěje k pohodě, a ta pak dává vzniknout takovéhle vtipné básničce.
Jarní fotopříběh: Barevná módní přehlídka
Zdenka Jírová 14.5. 00:16
Opravdu krásné snímky jarní přírody.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.