Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vodáci odemkli Vltavu
Hana Šorejsová 11.4. 19:59
Sjíždění řeky je vždy zážitkem, na který dlouho vzpomínáme ! Je to nádhera !
Fashion proměny pod vedením profesionálky - prostě zážitek!
Hana Rypáčková 11.4. 19:06
No, já zrovna tomu moc nerozumím, ale ty zkrabatěný slim džíny- to je správné? Naše íčková porota by vás asi dost zrubala.Ale jste kočka.Hodně štěstí.
Moje milé reklamy
Jitka Chodorová 11.4. 15:51
Máš Hanko úplnou pravdu,taky si někdy říkám,kde to jsme,že se musíme dívat na skoro nahé zadky,no a další věci snad ani nebudu komentovat.Reklama mezi vařením Prostřeno trvá 10minut,a pořád se opakují ty samé reklamy,až mám někdy chuť ten pořad nedokoukat.No,mohla bych pokračovat,ale...
Chrám svatého Víta získá nové varhany
Eva Krausová 11.4. 15:26
Být tak u rozeznění nových varhan, tato hudba mi je blízká a prostředí ani nemluvě, to by byl zážitek.
Zubař - přítel i nepřítel
Lidmila Nejedlá 11.4. 12:23
Jó zuby! Ať se člověk snaží nebo ne, žijí si svým životem.
Šarmantním mužem je houslista Šporcl
Hana Rypáčková 11.4. 10:35
Já Šporcla miluji a jezdím na jeho koncerty do dostupného okruhu měst.Je to milý člověk a umí.
Román Velký Gatsby způsobil pozdvižení
Hana Šorejsová 11.4. 09:31
Filmové zpracování z roku 1974 s Mia Farrow jako Daisy a Robert Redford bylo nejhezčí. Byl to silný romantický příběh z dvacátých let, který zaujal nejednoho diváka.
Psi poznají naše nemoci. Je to vědecky potvrzeno!
Jiří Libánský 10.4. 22:25
Když mi pes olizoval hlavu, třeba tím chtěl také něco naznačit.
Očima Franty Dostála
Marie Magdalena Klosová 10.4. 19:35
Trochu ironie,vtip,špetka sarkasmu a hrst optimistického pohledu na svět a na stáří a je z toho podařená básnička!
Jarní fotopříběh: Rakytník, přítel našeho zdraví
Marie Novotná 10.4. 18:23
Krásná exkurze slovy i obrazem a ještě jako bonus přidané blahodárné účinky rakytníku.Tak tomu říkám prima příběh.Taky bych se dala zlákat na tuhle exkurzi.Děkuji za ní.
Karolína a Veronika: dvě dívky, dva osudy
Radovan Cakl 10.4. 13:48
Hezké příběhy. Důležité je, že každý máme možnost volby a většinou se dokážeme správně rozhodnout.
Tvrdý kritik fašismu Josef Čapek zaplatil daň nejvyšší
Zuzana Pivcová 10.4. 11:09
Karel Čapek by vlastně skončil stejně, nebýt jeho úmrtí před příchodem Němců. Bylo známo, že se na něj chystali. Oba bratři byli mimořádně nadaní. Karel Čapek se dostal do povinné četby díky Matce a Bílé nemoci a mnoho dalšího také o něm nebylo vůbec známo (např. Hovory s TGM). A Josef Čapek, to ve škole zaznělo jen jako jméno.
Existují v dnešní době ještě vůbec gentlemani?
Marie Magdalena Klosová 9.4. 23:29
O Vás,pane Tomáši Horáčku,jsem ani na minutu nezapochybovala!Zatímco o některých se to prostě říci nedá!A Špaček?Ten dost "povýšil" od dob bramborových brigád na SVVŠ v Ostravě.Tímto ho zdravím,gentlemana.
Krásný den s vozíčkáři
Hana Rypáčková 9.4. 20:30
Ráda jsem si článek přečetla.Mám zkušenosti vesměs dobré, jak se lidé chovají k vozíčkářům .Vnuk i syn dělali asistenty chlapci a mívali jsme ho na různých rodinných akcích,pro naše vnoučata velmi poučné, jak si vážit zdraví. Byli s ním i v léčebnách, u moře.Je to těžká práce, ale hodně vnuka i syna vychovala k toleranci a lásce k lidem.
A láska je zasáhla , to je hezké.....Ani nervózní sestra to nepokazila.
Festival SEN propojí generace!
Hana Rypáčková 9.4. 20:21
Takže sedmého května spicha na Klamovce? Mně to tedy dost zajímá...
Smažák i utopenci aneb Česká kuchyně na Expu
Soňa Prachfeldová 9.4. 19:26
Je dobře, že se zůstane u tradičních jídel, však také cizincům chutnají a smažák si občas s chutí dám také.
I v Brně je hezky
Hana Šorejsová 9.4. 17:40
Evi, moc se ti to povedlo a hezky si to popsala. Díky a piš dál !
Nové pražské metro
Vladka Steinová 9.4. 15:03
Dobrý den, se zájmem jsem si přečetlá Váš článek a hlavně Vaši kritiku, se kterou nešetříte, na nové stanice metra A v Praze. Mám na Petřinách dceru a vnoučata, tak jistě jsme to také vyzkoušeli, a již jsme jeli někoikrát, ale nevidím tolik chyb, jako Vy. Sdělovací prostředky již kritiku na stanici Veleslavín přinesli, v tom máte jistě pravdu, jak chudáci lidé se musí plahočit do schodů směr letiště. Včera po 13 h.jela skupina španělských mladých a sympa tických turistů na Veleslavín a vůbe jim nevadilo, že svůlj kufr nesou po schodech. Do stanice Bořislavka nám v uších nepraská, stanice Petřiny není sice ničím výjimečná, ale třeba mému vnukovi metro z Petřin ulehčilo a zkrátilo dojíždění na střední školu a to velmi citelně.Mnozí pacienti ocení stanici MOTOL,nevidím to tak černě jako Vy, že jde jen o márnici a krematorium.Myslím, že díky patří všem, kteří se na prodloužení trasy A pražského metra podíleli.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.