Přehled posledních diskuzních příspěvků

Velká módní soutěž: Já a můj outfit

Alena Várošová 28.3. 10:36
Za mne 3- Paní Marta je vidět,že je pěstěná dáma v obličeji moc hezká.IVýrazná barva ji sluší,ale ne velký vzor.Vzor ji přidává na kilech.Moc baculatá,válcovitá paní.. Nelíbí se mi postava na fotkách č.2 ,3,6 ty bych tam nedala..

Tažní ptáci

Zuzana Pivcová 28.3. 08:09
Takovou reminiscenci, jako je ta Vaše, bych každému přála!

Velká módní soutěž: Vždy žijme naplno!

Vladka Steinová 28.3. 06:15
Milá, skromná žena, příjemná svým vystupováním, už to dokresluje její image. Model a postava na 1.

Vinařstvím roku jsou Vinné sklepy Valtice

Soňa Prachfeldová 27.3. 22:54
To je cenná informace, ať víme, kde mají dobré vínko. U nás jsou nejblíž Žernoseky, ty jistě jsou patričně hrdé na ocenění.

Pálivé chilli papričky, elixír zdraví a krásy

Soňa Prachfeldová 27.3. 22:45
Vida, jaké mají zázračné účinky, zdali jsou také účinné, když jsou naložené ? Mám je ráda, vůbec miluji pálivé .

Začněte studovat i ve svém věku!

Hana Šorejsová 27.3. 21:15
Zdeňku, moc Vám gratuluji ! Hezky jste to vysvětlil a popsal. I já se chystám..., z našeho přátelského kruhu už znám též absolventy Karlovy univerzity v Praze. Vy jste to měli hezky zorganizované a asi také Vaší zásluhou. Díky !

Velká módní soutěž: Na poslední chvíli

Hana Šorejsová 27.3. 16:35
Hodnotím : 1- Jednoduchá elegance, jen vlasy bych sepnula nahoru.

Lázeňská

Alena Várošová 27.3. 16:01
Tak to se Vám tedy povedlo,pěkné,hlavně vtipné,dobře řešené.Tak to byl muž výjimka,je to tak.

Náš rodinný recept: Velikonoční muffiny

Libuše Křapová 27.3. 09:40
Děti musí být z takových mufinů nadšené :-)))

Pohádky pro Honzíka 8: Proč Majdalénka plakala

Vladka Steinová 27.3. 06:23
Dobrý den, Líbo,v tomto jsi se našla, v této oblasti jsi dobrá. Moje vnučka bude opět mít co číst a o čem přemýšlet.Díky, Líbo!

Lásko má unavená

Vladka Steinová 27.3. 06:21
Dobrý den, stačí jediné slovo-krásné.

Krupicová kaše

Zdenka Jírová 26.3. 23:34
Obávám se, že jsem smysl článku moc nepochopila.LITUJI.

Moje energie: Sluníčko aneb Reportáž z lavičky

Zdenka Jírová 26.3. 23:19
Z Tvého povídání sluníčko hřálo i přes počítač. Hezky jsi popsala klidnou chvilku plnou pohody a radosti ze života. I na mne má sluníčko blahodárný vliv, když je zataženo, jsem bez energie a bez nálady.

Člověk na drátku

Lidmila Nejedlá 26.3. 18:42
Ano, taková je současnost. Cestou vlakem do Prahy jsem vyslechla telefon. hovor dvou mužů o tom, že jim krachuje firma. Byla jsem z toho ve stresu zároveň s nimi a ještě doma jsem nad tím přemýšlela. Věta: Člověče, co já budu dělat...mn pronásledovala dlouho.

Letní čas: zbytečnost roku je zase tady

Eva Krausová 26.3. 17:24
Jestli EU rozhodne ponechat jen letní čas, tak to bude hodně špatné hlavně pro lidi, co pracují na 12hod.směny-vstávat místo ve 4hod. už ve 3hod., je veliké zatížení organismu, jakoby nestašilo, že tito lidé dělají i noční směny a to je také zátěž. Když už se má ponechat jen jeden čas, tak by to měl být ten zimní.Vůbec se nedivím, že údajně o letní čas se zvyšují srdeční záchvaty...

Velká módní soutěž: Můj relax s módou

Elena Valeriánová 26.3. 12:08
Pani Mája je krásná pěstěná dáma. Velmi ji to sluší, šatičky i bundička prostě fajn, jen se mi nelíbí doplňky, hlavně náhrdelník, myslím, že je trochu navíc. Dávám proto 2.

Moje desky: lahůdka od skupiny The Police

Soňa Prachfeldová 26.3. 08:56
To jste dostal krásný dárek pane Oscare, můj děda měl krásný gramofon na kliku a spoustu desek s nádhernými lidovkami, operetkami, áriemi a je pravda, že tyto skladby se hrají dodnes. Stinga mám také ráda. Spoustu těch rádoby kapel neznám, nemusím.

Co je pro mne v mém věku opravdu důležité

Zuzana Pivcová 26.3. 08:44
Myslím, Hanko, žes tímto hezky uzavřela svůj příspěvek k otázce módy. A fotka z mládí je bomba, je pravda, že při pohledu na mé "mladé" fotky většina lidí nevěří, že jsem to já. Hlavně vlasy! :-))

Bělohlávek s orchestrem BBC získali prestižní cenu

Zdenka Jírová 26.3. 00:02
Pana Bělohlávka jsem poznala , když po revoluci dirigoval Severočeskou filharmonii v Teplicích. Byl skvělý. Moc mu přeji jeho úspěchy v hudebním světě.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.