Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje energie: Slunce, voda, hausbót, pohoda
Eva Mužíková 25.3. 21:22
Já Vám to pane Horáčku věřím, také si dovedu najít činnost i tam, kde je to zdánlivě nemožné. Musí to být nádhera, ráno se probouzet uprostřed přírody... užívejte si plnými doušky...
Moje procházka: předvelikonoční Písek
Alena Vávrová 25.3. 18:06
Písek je zatím pro mne nejzašší jihočeské město, kde jsem byla (Pošumaví je již JZ)... Ale je to už strašně dávno-podnik. zájezd a exkurze do Jitexu. To tričko, co jsem si tam koupila, bylo nezničitelné. Z památek pamatuji jenom ten most. Chtělo by to vážně repete.
Zdeněk Svěrák dostal čestný doktorát
Zuzana Pivcová 25.3. 15:35
Zvláštní, že před mnoha lety jsem Járovi C. nemohla přijít na chuť, ale to připisuji mladické neznalosti tohoto typu humoru. Pana Svěráka mám ráda. Hodně se mi líbil ve dvou filmech z 80. let - A co teď, doktore? a Jako jed. A vážím si jeho pořadů pro děti s panem Uhlířem.
Velká módní soutěž: Vyřešené dilema až na poslední chvíli
Eva Balúchová 25.3. 14:30
1
Gratuluji k vašemu optimismu,kondici,mladistvému vzhledu.Je fajn,že se scházíte s kamarádkami a užíváte si radosti důchodového věku.
Jak koktejl milování
Libor Farský 25.3. 13:52
Zuzko, to je úžasné, jak Vy jste produktivní při zachování top kvality !
Kouzlo časů minulých: Pár dní po druhé válce
Zuzana Pivcová 25.3. 07:35
Vždycky si vzpomenu na Svěrákovu Obecnou školu. Moc se mi Vaše vyprávění líbí. Období těsně po válce (deformace povoláním v archivu) mě hodně zajímá.
Jak správně připravit čaj? Většina Britů to neumí...
Libor Farský 25.3. 00:27
Při své návštěvě u nás pohlíželi moji angličtí přátelé na sáčkovaný čaj s pohrdáním. A na ovocem ochucené čaje téměř s hrůzou.
Eliška Balzerová: usměvavá kráska ve stálém pokušení
Zdenka Jírová 24.3. 22:57
Film Ženy v pokušení považuji za nejzdařilejší komedii v posledních letech. Už dlouho jsem se v kině tak nenasmála. Bylo zajímavé, že film měl přímou odezvu v sále. kde přítomné ženy k postavám měly vlastní komentáře.Smála jsem se obojímu.Paní Balzerová je velmi krásná a vtipná.
Talentované divě Ireně Kačírkové doba nepřála
Miroslav Štorch 24.3. 20:08
Dnes pozdě večer hraje Irena Kačírková od 22.15 na ČT2 ve výborném filmovém muzikálu "Starci na chmelu". Když jsem bydlel v Praze, tak jsem ji viděl skvěle zahrát roli v dramatu Médea společně s Václavem Voskou. Navíc skvěle uváděla televizní lekce francouzštiny. Zahrála si i několik rolí princezen :-)
i60 Párty v Poděbradech: památky, procházky, procedury, posezení
Libuše Křapová 24.3. 18:49
Přátelé, Přidejme si: Pěkné Počasí,Pokec, Písně, Poezie, Pití? Pivo?
Velikonoční střapatá vajíčka
Dana Kolářová 24.3. 18:01
Růženko, v jednoduchosti je krása, ale musí k tomu být šikovné ruce. Nechybí Ti ani jedno!
V sobotu se některá města ponoří do tmy
Miroslav Štorch 24.3. 17:28
V noci osvětlená města včetně reklam je obrovský luxus, který všichni platíme. Většina lidí spí a jen někteří v noci pracují. Osvětlené ulice jako prevence kriminality je značně slabý argument oproti stamiliónovým nákladům v českých městech. Kdo jede autem, tak osvětlení nepotřebuje. Kdo jde výjimečně v noci městem, tak může mít vlastní zdroj světla s sebou. Na celém světě existuje pojem světelný smog, který způsobuje řadu nepříjemných vlivů nejen na lidské zdraví. Romantičtí lidé ve městech téměř nemohou vidět hvězdy a astronomové je nemohou dobře pozorovat.
Persona non grata
Zuzana Pivcová 24.3. 08:23
Jsem na pochybách, zda toto je také autobiografie. Ale pokud ano, tak znám "budíkáře", který jezdí i v létě na dovolenou do Chorvatska chytat ryby. A je v pohodě. Akorát, jak je známo, nemůže na letišti projít jen tak jako ostatní elektronickou bezpečnostní kontrolou. Tak Bořivojovi hodně optimismu i s "tikáním"!
Jules Verne: vizionář a slavný spisovatel
Hana Rypáčková 24.3. 07:59
"Lándia, Zelándia" Děti kapitána Granta- moje zamilovaná kniha v dětství.Kondor s klukem v pařátech....
Velká modní soutěž: Můj nezničitelný outfit
Hana Rypáčková 24.3. 07:53
Jasná 1
Už se těším, jak si spolu vyrazíme na plovárnu /tu z první republiky- smí tam psi!/
Film pro pamětníky: Návrat domů
Vladka Steinová 24.3. 06:42
Film z r. 1948 byl před nějakou dobou uveden v TV. Vynikající pan Hoger jako nadporučík Mareš se ujal této role velmi přesvědčivě. Ve filmu hraje i jeho manželka Zdenka Procházková.
Až tu nebudu
Vladka Steinová 24.3. 06:36
Dobrý den,smutné, až bolestné, ale velmi pěkně se Vám podařilo začlenit pocity a přání do veršů, moc se mi báseň líbí.
My a naše zvířena
Zuzana Pivcová 23.3. 20:35
Ano, Vaše rodina, rozrostlá o tolik zvířátek, se mi líbí.
Berličkový autobus
Marie Magdalena Klosová 23.3. 18:47
Jako obyčejně si hrajete s realitou.Hulvátství,nezávislému na demokracii,se zřejmě neubráníme.Hulvát je a zůstane hulvátem,nehledě na své stáří,vzdělání a politickou příslušnost,či režim,ve kterém žije.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.