Přehled posledních diskuzních příspěvků
Řeka plná změn
Olga Štolbová 23.3. 08:35
Jsi úžasná řeka plná změn. Jsem ráda, že se mohu brouzdat vlnkami Tvých myšlenek, Tvých radostí i smutků. Tvé verše přinášejí pohodu i radost, díky za ně. Moc bys mi tu chyběla. *********
Eduard Haken, legenda mezi českými pěvci
Zuzana Pivcová 23.3. 08:19
Pana Hakena jsem jednou zažila, když mi bylo 14 let, na komorním recitalu v sokolovně v Týně nad Vltavou. Vystupoval za doprovodu též velmi známé klavíristky Valentiny Kameníkové. Sršel energií a po klavíristce házel očkem. Nemyslím to nijak zle. Jako pěvec byl vynikající a narozdíl od mnoha jiných se uměl na scéně i pohybovat.
Užijte si krásné jaro plné soutěží s magazínem i60!
Marie Magdalena Klosová 22.3. 20:04
Díky redakci za další inspirativní témata soutěží.
Zatmění Slunce ukázalo řadu zajímavých efektů
Jana Šenbergerová 22.3. 19:41
Fotografie, které pořídili i60níci, jsou moc hezké.
Sledovat to z Ondřejovské hvězdárny, to musela být paráda.
Test 2: Znáte hlášky z českých filmů?
Zuzana Pivcová 22.3. 19:27
Ještě to, Radku, ujde. Nevěděla jsem 2, 3, 7 a 13. Některé filmy jsem viděla dávno a něco dokonce vůbec.
Můj fígl: Jak zpracovat na jaře uskladněná jablka?
Alena Várošová 22.3. 14:55
Paní Zdenko děkuji Vám za vyčerpávající příspěvek.Dělala jsem to stejným způsobem,až na to,že jsem štávu z jabek nevymačkávala.Strouhala jsem to ručně i se slupkama,pochopitelně dobře umytýma.Protože jsem taky šetrná,děla jsem z toho i křížaly,které jsem sušila na odstřihnutých starých záclonách a na radiátorech. Ještě´mám jablka do konce června ve sklepě,sice nejsou tak krásné jak v obchodních řetězcích,ale vońavé a nejsou chemicky ošetřené.Hodně jablka rozdám po příbuzných sousedech a kamardkám na štrůdl,žemlovku a pod.
Pozor na odcizení dokladů, krádeže identity jsou časté
Jana Šenbergerová 22.3. 13:37
"Vyžádejte si protokol o nahlášení ztráty a ten pečlivě uschovejte."
Tohle je dobré vědět. Asi by mě to nenapadlo. Jen jestli ještě pořád platí, že co je psáno, to je dáno.
Recitace do Českého rozhlasu aneb Báseň za padesát korun
Hana Šimková 22.3. 12:04
Zuzanko pěkný, tahle báseň tady ještě nezazněla.
Geniální skladatel Johann Sebastian Bach
Hana Rypáčková 22.3. 09:51
Jsem ráda, že jeho skladby jsou často zařazovány do koncertů. Připadám si jak ve staré době.
Mám nejraději.
https://youtu.be/Xq2WTXtKurk
Fandím letním školám pro talenty. tolik se tam děti naučí!
Poslední návštěva
Zuzana Pivcová 22.3. 07:49
Je to síla, když někdo dokáže vyjádřit bolest takovouhle formou. Díky, Helenko.
Cenu za psí statečnost dostali tři psi a fenka
Zdenka Jírová 21.3. 23:37
Je krásné, že jsou lidé, kteří myslí na psy s takovou láskou. Pes svého pána miluje vždy, na rozdíl od "páníčků", kteří své psí kamarády nemilují a ještě je trýzní.
Není ovoce jako ovoce
Hana Rypáčková 21.3. 18:12
Není nad šťavnaté zralé pomeranče na jihu a není nad čerstvě utržená jablka tady u nás.
Máme rádi fotografování: Trik s rámcem obrázku
Alena Vávrová 21.3. 16:39
Vždycky mne potěší, když zjistím, že některé "správné" věci alespoň občas dělám intuitivně, aniž bych znala teorii. Tedy i ve fotografování ;-).
Svatba jako řemen aneb Návod na šťastné manželství
Soňa Prachfeldová 21.3. 07:59
Moc hezké pane Libore, a Váš nápad je skvělý, ukecaní by se mohli uživit, alespoň na nějaké té svatbě :-)
Halina Pawlowská, žena mnoha profesí
Jana Slavíková 21.3. 00:06
Mám ji ráda jako spisovatelku, "šoumenku" vlastně "šouvumenku" :-)) a hlavně jako člověka. Měla jsem možnost s ní mluvit osobně a bylo to velmi příjemné. Gratuluji k narozeninám a do dalších let přeji zdar a sílu, stálé zdraví a chuť do života.
Na Den poezie půjde za kávu zaplatit básní
Dana Kolářová 20.3. 21:36
Přeji autorům, kteří se k akci připojí, aby jim nescházela inspirace.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.