Přehled posledních diskuzních příspěvků
Den, kdy Američané drtivě udeřili na Tokio
Miroslav Štorch 9.3. 11:19
Bohužel při válkách jsou ztráty na životech civilních obyvatel často vyšší než na frontách. Ženy a děti se nemohou bránit dopadům bomb. Když jsme byli v Tokiu u malého císařského paláce, tak v jeho blízkosti stojí obrovská budova, kterou nám Japonci ukazovali. ŘÍkali:" Tady sídlí velení okupační armády USA. Vojenských základen mají v Japonsku až dost." - Bohužel musí nést následky za expanzivní útoky japonské armády za II.světové války do Číny, Koreje, Vietnamu a mnoha dalších zemí. Od nás bývalá sovětská vojska odešla.
Tajemně krásná Ornella Mutiová je sexy i v šedesáti
Miroslav Štorch 9.3. 10:50
Určitě byla v mládí krásná a líbila se nám i v televizním seriálu Hrabě Monte Christo, který nedávno česká televize reprízovala. Bohužel na na Miss 2013 u nás nebyla k poznání. Asi díky zásahům plastických chirurgů. Škoda, že neuměla zestárnout jako jiné skvělé herečky.
Jarní procházka
Růžena Antlová 9.3. 07:48
Jarní procházka a k tomu moc pěkné fotky probouzející se přírody paráda !
Pavel Maslák a Jakub Holuša získali zlato na HME v Praze
Soňa Prachfeldová 8.3. 19:07
Tak to je úspěch a doma dvojnásobný. Gratuluji !
Turisty bude v Lednici vozit nová loď Valtice
Eva Balúchová 8.3. 16:04
Lednici znám ,zámecký park je krásný a projížďka na lodi příjemná,místy až strašidelná.
A kdo vyšlape 302 schodů na Minaret,tak za pěkného počasí uvidí Pavlovské vrchy,Bílé Karpaty a když bude mít štěstí tak i vrcholek věže svatoštěpánského dómu ve Vídni.To se mě ještě nepodařilo.
Tak snad příště.
Návštěva Lednice stojí za to!
Bazarová seznamka pro starší a pokročilé
Eva Balúchová 8.3. 15:54
Líbí se mě váš článek.Taky patřím mezi ty,co nemají téměř žádné zásluhy i když jsem pracovala 40 let.Mezitím opatrování tatínka,po jeho smrti bez práce,zachránilo mě podnikání což jsem si na důchod moc nepomohla.
Naštěstí mám svého dědečka s kterým se máme 45 rádi,takže společně všechno zvládáme.Ale musíme být skromní.
František Nepil: vášnivý vypravěč a chalupář
Hana Šorejsová 8.3. 09:52
Kola, strojky, nápady - 1963, knížečka pro malé čtenáře .Byla určena malým zvídavcům a vše šlo podle ní vyrobit. Byl to opravdu milý pán a vypravěč.
Nepovedená oslava MDŽ
Zuzana Pivcová 8.3. 08:38
Z Prahy 80. let mám takových zážitků několik, a dokud jsem před 10 lety opravdu nebyla dost brutálně přepadena a oloupena, pořád jsem brala bezpečnost na lehkou váhu a vracela jsem se občas uprostřed noci sama. Když jsem po přepadení (což se ale stalo po 18 hod.) psala tehdejší starostce žádost o posílení strážníků na Chodově, dostala jsem odpověď, že kapacita je vyčerpána a že ženy by se měly pohybovat raději jen v doprovodu. A vymalováno!
Jaro se ukáže
Zuzana Pivcová 8.3. 08:27
Včera ráno, když jsem šla z domova, jsem v sídlišti slyšela takové štěbetání, že jsem si říkala: To už se opravdu ozývá jaro. Kytky už asi také kvetou, tak teď už jen ty úsměvy lidiček. U mě jste to básní trochu ovlivnil!
Láska v pavučině
Zuzana Pivcová 7.3. 20:04
Je to velmi zvláštní symbolická paralela a myslím, že se Ti dokonale podařilo to takto vyjádřit.
Miloslav Šimek baví i dlouho po své smrti
Jana Šenbergerová 7.3. 17:54
Mám jeho humor ráda a čas od času si ho s chutí poslechnu.
Od dubna má být až patnáct stupňů
Jana Šenbergerová 7.3. 17:16
Už se těším na teplo a zapršet také může, či spíše musí, aby se jaro hezky rozvinulo do krásy.
Ženy, které je dobré znát
Júlia Vonásková 7.3. 14:38
překrásný článek a hlavně neskutečně krásné modelky....
Nehoda ve Švajcu
Libuše Křapová 7.3. 12:29
Ještě že to tak dobře dopadlo. Jsou dobrodružství a zážitky, které není nutno následovat
Krasavice na dvou kolech
Eva Balúchová 7.3. 11:03
Dcera se zetěm tam taky jeli.Mohly jsme se spolu setkat,ale nakonec pro mě nebylo místo v autě.
Krásný úvod Mistrovství Evropy v atletice: tři medaile Čechů!
Dagmar Králová 7.3. 11:02
U nás doba všichni oba atletiku sledujeme a včera přišli i oba vnuci. Máme teď sportovní žně - atletika, biatlon i tenis bez Berdycha a Štěpánka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.