Přehled posledních diskuzních příspěvků
Velká módní soutěž: To jsem prostě já
Miluše Hasenohrlová 4.3. 17:55
Alenko moc krásně jsi to "vypotila".Proč ty ohrnuté kalhoty? Škoda, že nemáš růžové botky.
Hodnotím 2
Zub za švýcarský pokus
Marie Magdalena Klosová 4.3. 14:40
Je to s podivem,ale i já jsem zaznamenala "pohyb"mého sedmého zubu vpravo nahoře.Tak to už jsou zuby dva!
Pohádky pro Honzíka 6: Tondův nový kamarád
Hana Šorejsová 4.3. 09:49
Jak psal Honza Raška, tvé pohádky též čtu a velmi ráda, jakmile jsi napsala, už jsem si ji dala na plochu, moje vnoučátka u toho malují, a vždy se prima pobavíme. Díky jsou hezké všechny, je vidět, že s tím máš zkušenost. Piš dál ....
Kouzlo časů minulých: Rrrráááčte vstoupit!
Marie Magdalena Klosová 4.3. 09:39
Moc pěkné vzpomínání,pane Jaroslave.
Nemoc
Olga Štolbová 4.3. 08:04
Ale Hani, skrývat hlavu pod zem, to snad ne, to pomáhá jen pštrosům. V té posteli ještě chvíli vydrž, za pár dní to bude dobré. Přeju klidné dny a pohodu. ***
Předjarní návštěva ZOO Praha
Olga Štolbová 4.3. 07:59
Prima pozvánka i fotky, dík za nápad. Už dlouho se tam chci vydat, teď už k tomu opravdu dojde. ***
Změna v životě i na talíři
Zdenka Jírová 3.3. 23:53
Obdivuji starší lidi, když jsou ochotni "inovovat" svůj zaběhlý způsob jak stravování, tak života. Mně je 70 let a pořád mě zajímají novinky. Mám stejně starou přítelkyni, ale ta je pravým mým opakem. Snažím se ji dotlačit k nějakým novinkám, ale marně. Je to škoda, ochuzuje se o životní radosti.
Velká módní soutěž: Posezení s přáteli
Růžena Antlová 3.3. 17:53
Přesně tak Hani nejlepší ozdobou jsou naše spokojené usměvavé tváře. Jsi pěkná ženská s postavou kterou by ti mohla závidět kdejaká dvacítka a co se týká tvého oblečení ,moc ti to sluší !!! Víc se mi líbí ty černé boty než světlé kozačky dávám ti 1
Jak jsme byli v botanické zahradě v pražské Tróji
Eva Balúchová 3.3. 17:13
Krásná vycházka,krásné kytičky,krásná vnoučátka.
Zrovna dnes jsme ve škole probírali architekty co projektovali zámeček Tróju.Je moc hezký.
Botanická zahrada je za zámečkem?
Velká módní soutěž: Tak tady mne máte
Alena Várošová 3.3. 11:50
Dávám za 4.
Toto oblečení je opravdu vhodné jen na vycházku se psem.Neurazte se paní Evo,ale já bych takovou hamatnou bundu ani kdybych šla se psem neoblékla a v té čepici se mi nelíbíte vůbec.Jinak paní Eva působí sympaticky a moc usedle.Dobře popsané oblečení.
Znáte své léky? Poradna již odhalila závažné interakce
Libuše Křapová 3.3. 11:02
Já jsem o kontrolu taky požádala, už loni. Mám léky bez závad :-))))
Rybí oči
Zuzana Pivcová 3.3. 09:58
Nevím, jestli je tohle nové nebo též z dřívějška, ale Ty jsi zkrátka originál každým coulem. Někdy nemá smysl hledat v tom nějaké vysvětlení. Jde o Tvůj svět, Tvoje vize, příměry a pocity.
Bosou nohou do hadího hnízda aneb o smyslu masopustu
Zuzana Pivcová 3.3. 09:32
Vzpomínám si, jak mě děti z obce, kam jsem na počátku učitelské kariéry jednou týdně jezdila učit němčinu, uprosily, abychom se místo výuky šli podívat na masopustní průvod u nich. Bylo to moc fajn. Váš článek je milý a tematicky zasvěcený.
Přátelství, III. část
Zuzana Pivcová 3.3. 09:29
Věřila jsem ve šťastný konec a líbí se mi, že to i kamarádka takhle veřejně ocenila. To je velké štěstí. které se rovná skoro zázraku, ale velkou roli v něm sehrála vaše obdivuhodně jednotná rodinná pomoc.
Hraška - snadné obalování
Hana Čadová 2.3. 21:52
Dobrý den paní Hano, hrašku také kupuji a obalená cuketa v hrašce je výborná. Také prodávají sladkou na palačinky. Čadová
Epizoda z nočního nádraží z dob hluboké totality
Zuzana Pivcová 2.3. 19:37
Z Německa mám podobné zkušenosti, i když až polistopadové, ale to platí stále, že tam má policie respekt. Co se týče našich velkých nádraží, přece jen se už situace zlepšila, ale nezapomenu na jednu služební cestu, to bylo na podzim 1996, jela jsem do Ludwigsburgu, tedy do Stuttgartu, odjížděla jsem ve 23, 40 z Hlavního nádraží, sama, s sebou veškeré hotové peníze na služební cestu. Nádraží plné potulných, tam vegetujících chlapů, kteří se mi doslova stavěli do cesty. A široko daleko žádný policajt. Dodnes nevím, jak jsem se bez úhony dostala do lůžkového vagonu, ale od té doby už jsem odmítala na noc jet.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.