Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tragický osud německých vojáků nedaleko Sněžky
Hana Rypáčková 21.2. 11:03
Se zájmem jsem si to přečetla.Na Šumavě je místo letecké katastrofy a říká se tam U vrtule.Taky dost zajímavé a tady pěkně zpracované:
http://www.sumava.net/kvilda/fr.asp?tab=snet&id=2980&burl=
The Tap Tap zahrají Zemanovi navzdory
Hana Rypáčková 21.2. 10:49
Již více než deset let je mezinárodní hudební festival ve Strakonicích „Salve Caritas – Salve Vita“ . Koná se dubnu , obyvatelé a návštěvníci Strakonic se mohou zúčastnit tohoto jedinečného festivalu, jehož základním posláním je postupné odstraňování bariér mezi postiženými a většinovou veřejností. Vystupující zpěváci a skupiny ze mnoha krajů naší země Vás spolu s mnoha účastníky ze zahraničí přesvědčí o tom, že svým talentem a pěveckým umem dokáží rozdávat krásu a radost bez ohledu na fyzický či mentální handicap.Proto na zdejších dvou školách mají zkušenosti se zařazováním handicapovaných dětí. Není to lehké a je to finančně náročné.
Stokrát
Jitka Chodorová 21.2. 09:53
Ano Vladko,máš to podobně jako já,ale to už dávno obě víme,moc hezké verše,které se mě jemně dotýkají.Díky.
Koho máme rádi? Slováky a Francouze
Jan Blahoslav 21.2. 07:06
Když se celá západní Evropa podělala z Hitlera, jediný Albion dokázal hrdě vzdorovat. To Britům nikdy nezapomenu. Mají můj obrovský respekt a jsem rád, že Češi a Slováci se v RAF významně podíleli na obraně demokracie našeho kontinentu.
Znásilnění u kostela
Jana Záhlavová 20.2. 20:32
Vy jste regulérní šílenec, pane doktore. Pěkný příběh, doufám, že ho polknou i ostatní čtenáři.
Bojovníkem stylu kung-fu v šedesáti? Dobrý nápad!
Alena Tollarová 20.2. 18:54
Nikdo na tenhle článek nereaguje. Takže jeho osamění na portále naruším já. Můj kamarád začal s karate v 56 letech jako úplný začátečník, a to po těžké nemoci. Nemohu mluvit za něj, ale to co vidím je, že mu úplně propadl a na jeho postavě je to zřetelné. Dámy, žádný pupek, pěknej chlap :)
Vtipnější vyhrává: O kantorské nemoci z povolání
Hana Rypáčková 20.2. 14:29
Libore, určitě to taky souvisí s povolání.Jste statečný muž, většina mužů zmizí už po roce do lukrativních míst.
Ženy ještě zvládají myslet na více věcí najednou, muži mají jiný mozek.Splnit jeden úkol a jít na druhý, pak třetí....
Josef II., osvícený císař a český král
Vladka Steinová 20.2. 12:26
"Pro mne je tolerance čistě světskou záležitostí,"řekl nekorunovaný král český Josef II., od jehož úmrtí nás dnes dělí 225 let.
Můj fígl: Jak na jarní úklid
Hana Rypáčková 20.2. 09:25
Díky za rady.Hlavně mám špinavá okna/svítí sluníčko/.Já bych je olízla Okenou, ale špinavé žaluzie musím mýt opatrně a do toho se mi nechce.Je to piplačka.Nemám ovšem záclony ani závěsy...
Soutěž Vtipnější vyhrává: Assmannovo zatčení a Láhev
Zuzana Pivcová 19.2. 20:51
Ne nadarmo se o policajtech vyprávělo tolik vtipů. Některé si pamatuji dodnes, ale sem se nehodí. Pobavila jste mě připomenutím té doby.
Rok dřevěné kozy bude přát klidu i partnerským vztahům
Soňa Prachfeldová 19.2. 19:18
Doufejme, že to bude dobrý, pohodový rok !
Herečka Jana Paulová oslavuje šedesátiny
Soňa Prachfeldová 19.2. 19:16
Je to fajn herečka a je mi opravdu sympatická.
Sýkorky zase přiletí a pomněnky opět vykvetou, má maminko...
Lidmila Nejedlá 19.2. 17:43
Milá Evo, Vaše vyznání je nádherné, z každého slova čiší láska, něha, lítost i smíření. Je to běh života a proti němu nelze jít. Jste bohatá vzpomínkami na krásného blízkého člověka a je dobře, že jste nám to sdělila. I já teď vím, jak skvělou maminku jste měla a věřím, že ta vzpomínka bude pro Vás povzbuzením do dalšího žití. Tak si to Vaše maminka určitě přála. Hodně síly Evo.
Z pavučin
Vladka Steinová 19.2. 14:42
Paní Eleno, moc hezké a něžné.Pavučinovou síť lásky bych ráda někdy poznala.Nechť se Vám daří.
Film pro pamětníky: Děti na zakázku
Vladka Steinová 19.2. 14:28
Příjemná a oddechová komedie v režii Čeňka Šlégla měla premiéru 1.3.1938. Dva staří mládenci Benjamin a Alois Zoubkovi v podání L.Peška a J.Plachty nás jemně a vzdušně provází totu veselehoru.
Vtipnější vyhrává: Ztracená varlátka
Eva Balúchová 19.2. 12:55
Je to k smíchu i k pláči.Chudák Kubík,to musel být pro něj hodně nepříjemný zážitek.
Já jsem normálně mírumilovná,ale to bych se taky neudržela a pěkně by to doktorka schytala.Ani né za schovaná varlátka,ale hlavně za to vystrašení a ponížení Kubíka.
Dobře,že to nezanechalo následky :-))
Výběr správného dodavatele energií vám ušetří tisíce ročně
Jan Blahoslav 19.2. 10:25
Uvítal bych také nějaký článek o podomních prodejcích.
Další případ české Agathy Christie vyřeší Viktor Preiss
Zdenka Jírová 19.2. 00:01
Detektivky Hany Proškové mám ráda, Její Vašátko s podivným přítelem Horácem je jiný než většina ostatních detektivek, které se dnes točí.Mám několik jejích knih a ráda je čtu i opětovně, vyzařuje z nich vzrušení i cit.
NASA nabízí zvuky z dalekého vesmíru
Zdenka Jírová 18.2. 23:56
Je to opravdu zajímavý a docela dobrý nápad jak oživit zvuk v mobilu. Budit tvrdé spáče startem rakety považuji za velmi zdařilý nápad, myslím, že bude mít úspěch.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.