Přehled posledních diskuzních příspěvků
Karetní hra Dobble
Jana Šenbergerová 18.2. 21:00
Karetní hry mám ráda, s postřehem je to horší. Tvůj výklad jsem pochopila až díky obrázkům, což byl dobrý nápad. Asi se po hře také poohlédnu. :-)
Smysl života našel v Bohu
Jana Šenbergerová 18.2. 20:47
A o tom to je. Náš život má takový smysl, jaký mu dáme. Jsme zvyklí smysl života hledat, místo abychom si ho sami určili. Bratrova spokojenost je toho důkazem.
Hovnocuc v Hnojákově
Soňa Prachfeldová 18.2. 14:59
Až tak na konci světa Vaše letní sídlo ? Myslím, že budete mít brzy kanalizaci i v Hnojákově, tak zní nařízení EU .
Na hory ne, k moři!
Zuzana Pivcová 18.2. 12:52
Jste čím dál vtipnější a umělecky kvalitnější, včetně toho moravského "bo", aby dobře vyšel rytmus. Fakt dobré!
Genius loci
Hana Rypáčková 18.2. 12:39
Ano.Tak to cítím,Je to místo, kde jsme doma,kde máme pelíšek,kam za námi nikdo nemůže, když ho nepozveme.Večer v něm usínám a ráno se z něj probouzím.Mnohokrát za den se tam uschovám.
Kouzlo časů minulých: psí kusy matky přírody
Hana Rypáčková 17.2. 19:08
Ano, hromnici zapálit a chodit s pytlem na hlavě kolem chalupy, kdyby uhodilo a třeba vzadu u stodoly hořelo.Navzdory tomu, že mohutná lípa by blesk přitáhla na sebe....Hezké.
Vtipnější vyhrává: Rovnátka
Eva Balúchová 17.2. 19:00
Vtipný příběh,věřím,že teď na to vzpomínáte s úsměvem.
Šumavský hrad Kašperk bude mimořádně otevřen
Hana Rypáčková 17.2. 19:00
Jsou velmi šikovní a spolupracují s divadlem Kašpar.Pamatuji ruiny hradu.Hodně se to tam změnilo.
Jiří Svoboda dotočil trilogii o Janu Husovi
Alena Tollarová 17.2. 18:44
Byla jsem jak na Krakovci, kde pobýval Jan Hus před odjezdem do Kostnice, tak i v Kostnici. Na film jsem zvědavá a určitě si ho nenechám ujít.
Masopustní veselí střídá půst, jenže kdo ho dnes dodržuje?
Marie Magdalena Klosová 17.2. 16:08
Dnes je tzv.Tučné úterý a ve Francii dělají tradičně místo koblih les Crepes - veliké teňoučké palačinky původem z Bretaně,které se plní sladkými i slanými náplněmi.Crepes jinak slouží jako předkrmy,hlav ní jídlo,či dezert a najdete je všude ve Francii.Mají i své restaurace,tzv.Creperie.Jsou výtečné ve všech podobách.Miluji s kaštanovou pomazánkou.
Velká módní soutěž: BONA RES QUIES!
Eva Krausová 17.2. 15:10
Konečně je zde další odvážná dáma...Musím říci, že na paní Lidmile/jak zvláštní jméno/ se mi nejvíce líbí její text s upřímností a humorem, což myslím k našemu věku postaršímu patří-už nic neřešit, jen tak být a užívat si klidu a pěkných chvil. Co se týče komentáře Scarlett Wilkové, ta mne také dostala upřímností v čem chodí doma. Ale o tom to zde dámy je, na nic si nehrát...Takže za text paní Lidmile 1+, co se týče snímků, tam mne to už tolik nenadchlo, spíš mne dostala ta pohoda, která z paní Lidmili sálá. A ta je víc než krása, nemyslíte dámy? Fota asi 2-3, ale zde myslím známka není ani podstatná.
Moldavský večírek
Jana Šenbergerová 17.2. 14:49
Vaše texty jsou velmi zvláštní. Já bych je nazvala "dekadentními", ale to asi není tak docela výstižné, jak bych chtěla. Jsou zvláštně ostrovtipné a zároveň nostalgické.
Původně jsem chtěla napsat, že mi moldavská vína chutnají, ale než jsem se pročetla ke konci, nějak mi na jazyku zhořkla.
Pětina Čechů má tajný účet, o němž jejich partner neví
Jana Šenbergerová 17.2. 14:04
Zajímavé téma k zamyšlení. V manželství jsem měla větší přehled o financích já. Výplaty jsme dali na jednu hromádku, ze které se platily všechny rodinné výdaje. Co zbylo, bylo volně k dispozici tomu, kdo to potřeboval. Když jsem byla nucena založit si účet v bance, kam šel můj plat, tak jsme zřejmě měli každý nějaké peníze, o kterých druhý nevěděl. Teď jsem se dobrovolně vzdala kontroly našich financí, takže moje peněženka většinou zeje prázdnotou, zatímco můj partner bdí nad každou korunou. Vyhovuje mi to. :-))
Květnou zahradu Kroměříž zkrášlí stoleté kamélie
Hana Rypáčková 17.2. 12:24
Ráda bych se tam letos jela podívat....
Střevíčky pro Popelku světoznámých návrhářů
Hana Rypáčková 17.2. 12:24
Kdybych musela nějaký vybrat -tak druhý a nebo sedmý.Ovšem bych v něm neudělala ani krok.Naposled jsem měla patnáctku na svatbě.
Češi uvidí 20. března částečné zatmění Slunce
Marie Magdalena Klosová 16.2. 22:03
Těším se na to.Na obloze se dějí vždy zajímavé a trošku
"záhadné"věci.
Výlet na Blaník
VANDA Blaškovič 16.2. 20:44
Jé hospůdka v Kondraci ! Nádhera, vlastně dobrota ! Kolikrát jsem tam byla...Kdyby se náhodou někdo chtěl podívat na fota z našeho výletu na Blaník, jsou u mne na profilu. Krásně jste pane Nekvasile výlet popsal.
V Táboře přichystali velké slavnosti piva
Zuzana Pivcová 16.2. 19:54
Já bych při podobné akci určitě dala při ochutnávce přednost malým soukromým pivovarům.
Odejít do penze přesně v důchodovém věku? Ne!
Jana Šenbergerová 16.2. 19:24
Protože jsem nikdy nebyla vypočítavá, neumím totiž moc počítat, tak jsem šla samozřejmě do důchodu při dosažení důchodového věku. Ale hodlám tu být dlouho, takže to pro mě určitě nebude až tak nevýhodné. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.