Přehled posledních diskuzních příspěvků

Miluju slunce a moře, jaro léto, prostě teplo

Eva Balúchová 13.2. 14:41
Zdravím paní Naděždu.Ať se vám splní role modelky a ať se vám líbí na stánkách íčka.

Až jednou řeknu Dost

Marie Magdalena Klosová 13.2. 11:43
Tak já je mám teď v očích.Pořád se s něčím nebo někým loučíme a na duši jsou zřetelné otisky.Natrvalo.Mám ráda poezii,ale už dlouho jsem ji tak systematicky a vnitřně neprožívala.jako tu Tvou.Díky.mm

Velká módní soutěž: známkování modelek

Eva Mužíková 12.2. 23:13
No to je super, přehledné hodnocení...

Český PEN klub slaví devadesát let

Hana Rypáčková 12.2. 22:00
Činnost PEN klubu byla velmi záslužná, jen ať pokračují.

Vojtěch Dyk ztvární Petra Nováka v novém filmu

Hana Rypáčková 12.2. 21:56
Petr Novák byl můj favorit a nepůjdu na film, ani na Fotografa nechci.

Divadlo Na Jezerce přiveze opět z Kanady Jana Třísku

Hana Rypáčková 12.2. 21:17
Dnes divadlo vracelo vstupenky-chřipajzna řádí i mezi herci...Je dobře, že se pan Tříska vrací...

Naše cestování a turistika po České republice i cizině

Hana Rypáčková 12.2. 21:14
Prima Vlaďko.Cestování je zábava i poučení. Má vnoučata mají pod Svatoborem babičku.Mám to tam ráda.

Vtipnější vyhrává: Outfit na schůzku s kozlem

Hana Rypáčková 12.2. 21:09
Bezva -všichni tři jste krásně sladěni, jen ten kozel má ten doplněk dost špičatý....Máš třetí.

Velká módní soutěž: Můj outfit pro volný čas

Marie Magdalena Klosová 12.2. 20:12
Paní Alena je výrazná svými tmavými vlasy a živýma očima.Zajisté by na sebe poutala pozornost bez těch všech ozdůbek,jak na oblečení,tak na těle.Je to přeplácáno,"páté přes deváté",Ten nařasený límec na kabátku vypadá na její úzké šíji mohutně.Ta 3.fotografie je opravdu nevkusná.V textu mi vadí časté opakování slova "outfit"a připadá mi tak podrobný,že až nepřehledný.Prostě v jednoduchosti je nejen elegance.Hodnotím známkou 4.

Sexy i v důchoďáku

Jana Šenbergerová 12.2. 16:48
Také jsem začala šplhat na svůj kopec až ve čtyřiceti a je mi dobře. O to líp, že už na něm nejsem sama. Moc pěkně jste to sepsala. :-)

Jeptiška

Marie Magdalena Klosová 12.2. 12:32
Krátké,výstižné,poučné čtivo.

A všechno bylo jiné

VANDA Blaškovič 12.2. 07:45
Zuzano, mráz mi jde po zádech...hluboké, jedinečné...klaním se madam...:)

Velká módní soutěž: Moje barevné léto

Miluše Hasenohrlová 11.2. 21:53
Paní Julie má dobře sladěné oblečení, jen botky bych dala bílé a vlasy v přirozené barvě. Hodnotím 2-

Pěstujte mozkovou gymnastiku, ani potomci vás nebudou stíhat

Hana Rypáčková 11.2. 21:52
No, dokonce spousta vnoučat může být k něčemu dobrá.Já myslela, že s nimi spíš blbnu...

Mor na Madagaskaru: pozor na tuto dovolenou

Hana Rypáčková 11.2. 21:50
No vida, jak mi okolnosti jdou na ruku.Tam jsem se chtěla podívat,stejně bych na to neměla a mor bude výmluva.....

Akutní bolest zubu

Zuzana Pivcová 11.2. 21:19
Zdá se, Zdeňku, že se na Vás zdravotní problémy nějak domluvily. Přála bych Vám, aby se jednalo jen o druh poezie bez osobního vztahu k problému. Ale vtip Vás naštěstí neopustil, to je důležité!

Kouzlo časů minulých: Jedna ku padesáti

Hana Rypáčková 11.2. 13:21
Pamatuji si to,vzpomínalo se na to hodně, ale my jsme se vydali z peněz při stěhování a tak nás to tolik nebolelo.-bylo mi sedm.

Španělské tapas přinesly gastronomickou revoluci

Hana Rypáčková 11.2. 13:12
Prostě jednohubky, že....To známe...Je zapojit fantazii.

Stafylokok a moje nebezpečná nemoc

Zuzana Pivcová 11.2. 12:45
Věřím, že jste se z toho dostala dobře. Je dobře praktikovat i přírodní detoxikaci organismu.

Vtipnější vyhrává: Bertha

Zuzana Pivcová 11.2. 10:45
Je vidět, že paní měla v genech maďarský temperament. Ale myslím, že řada dnešních sedmdesátnic je ještě velmi vitálních.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.