Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zapomeňme na předsudky. A zkusme se opět zamilovat
Jana Slavíková 10.2. 23:54
Na předsudky celý život kašlu - ale nějak nejsou lidi :-)) Nemyslím, že jsem vybíravá, jen bych chtěla, aby se uměl smát a uživil se.
Velká módní soutěž: Sněhová vločka a Meginka
Eva Balúchová 10.2. 19:48
Kdybych já měla takový krásný kabátek,tak bych si vzala černou nebo šedou šálu.Kalhoty jsou super.Boty mě ke kabátku nesedí,volila bych nějaký typ válenek.
Je to názor laika,vidíte,že každá to vidíme jinak.Důležité je,že vy se v tom cítíte dobře.
Dávám 2
14. únor: Mezinárodní den darování knihy
Zuzana Pivcová 10.2. 19:17
V pasáži Lucerna se také objevují na stolku knihy, které někdo "posílá dál". Tak já se také připojím. Škoda, že nemůžu darovat ty své básničky. :-)
Tajemný výlet na zakleté místo: bájnou horu Blaník
Hana Rypáčková 10.2. 12:34
Mám ráda oba Blaníky i radio .Hezké počtení.
Fejeton o sněhu: Už zase padá!
Hana Rypáčková 10.2. 12:25
Velmi se mi fejeton líbil.Tolik pravdy.Ale všechna ta práce je velice smysluplná.Od přípravy dřeva až o teplo domova.
Vtipnější vyhrává: Jak nás pohltila perníková chaloupka
Libuše Křapová 10.2. 09:54
MM - pěkné, úsměvné, krásná ukázka dětské fantazie a babiččiny kreativity :-)))
Výlet do Panenského Týnce
Hana Šorejsová 10.2. 09:31
Soni, moc hezké, nádherně nafocené a velmi pěkně popsané. Jsi šikulka jako vždy . Děkuji !
Utrpením k uzdravení
Hana Šorejsová 10.2. 08:32
Zdeňku, vždy se to prima rýmuje a je to ze života. Líbí ! Díky !
Ledová atletika
Eva Balúchová 10.2. 08:18
Zuzko,děkuji za ukázku.Taky jsem ještě ledové sochy neviděla.To je úžasné co lidi umí vyrobit.
Velká módní soutěž: To je můj volný čas
Jana Šenbergerová 9.2. 19:10
Sama bych si takové korále ke sportovnímu oblečení nevzala, ale na paní Renatě mi nevadí. Celek na mě působí svěže a vyváženě.
Kroužím v tvých myšlenkách
Jana Šenbergerová 9.2. 19:01
Tvé verše jsou tak krásné a myšlenky v nich tak hluboké, že každé své slovo o nich vnímám spíš jako znesvěcení. Dokonalost lze jen tiše obdivovat.
Nedělní zimní výlet za tajemnem
Marie Magdalena Klosová 9.2. 13:38
Jsem s tím krasavcem v poli u Peruce vyfocena.Jeho energii jsem cítila.A do chrámu v Panenském Týnci se určitě někdy vypravím.Musí to být síla,jen při té představě mě mrazí.Díky za poutavé vyprávění.
Herec Jan Štastný: Nová role, nový život
Soňa Prachfeldová 9.2. 10:27
Mám Jana Šťastného ráda jako herce a právě ta role podpantofláka mi k něm,u moc nejde. A je pravda, že společnost bere jinak, když si muž bere o 20 a víc mladší ženu , poněkud jinak se nahlíží ,když starší žena má tzv.kolouška . To ukáže život, zda jim společná pouť vyjde, přeji jim to.
Dejte si chutný i zdravý salát z čínského zelí
Eva Balúchová 9.2. 08:48
Jani,díky za recept.Blíží se jaro,měla bych začít uvažovat nad úpravou jídelníčku.Vyzkouším.
Katamarán v zátoce a papouščí mejdan
Eva Balúchová 9.2. 08:44
Poznalas kus světa,téměř závidím.Ráda si přečtu další zážitky.
Proč se bojím zubařů
Soňa Prachfeldová 8.2. 22:39
Také jdu se stísněným pocitem, ale vidina bezzubých úst mě donutí. A proč nám ty zuby odcházejí? Budem protestovat !
Moje 70. narozeniny
Hana Rypáčková 8.2. 21:20
Tak si myslím, že 70níka by už měli obskakovat, snášet, hýčkat ...Myslela jsem , že bude momentka ...Nový foťák....
Na Žižkově jsem měla spoustu maminčiných příbuzných...
Vtipnější vyhrává: Jak jsem se vdávala
Hana Šorejsová 8.2. 15:28
Libuško, pila jsem u toho kávu a moc jsem se nasmála, máš dar, jak to umíš bezprostředně a pravdivě podat.
Přeji vám oběma hodně štěstí na vaši cestě životem a fandím !
Výborná zpráva: nádraží v Ostravě bude bezbariérové
Jana Šenbergerová 8.2. 14:01
Nepochybně dobrá zpráva. Ta futuristická studie na ilustračím fotu je zajímavá. Ještě si dobře pamatuji, jak ponuré mi to nádraží kdysi připadalo. Ani nevím, jak vypadá teď, už jsem tam hodně dlouho nebyla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.