Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kalendář není jen tak obyčejná věc

Hana Rypáčková 5.1. 18:59
Ráda používám stolní kalendář.Koupila jsem nový se šumavskými motivy fotografa pana Hoška.Hned jsem si zapsala všechny důležité události, včetně setkání v Poděbradech.

Kouzlo časů minulých: vůně horké páry

Libuše Křapová 5.1. 17:48
Pane Kašíku, další krásná a živá vzpomínka :-)))

Pohádky pro Honzíka 4.: Jak se Ferda ztratil

Eva Mužíková 5.1. 14:15
Libuško, jsi šikulka, máš nádherný cit pro dětskou duši. I já Tvé pohádky čtu se zaujetím, jen tak dál...

Na sněhu - kompenzace expozice

Hana Rypáčková 5.1. 14:01
Jsem moc ráda za učení.Už jsem se na to vyvážení bílé dívala,ale starší člověk to má ztížené, zamlžené brejle, upadne rukavice, a do toho hlídat expozici. Ale zase máme víc času.Takže do plusu na zářivé ploše, do mínusu na tmavé cíle/ protisvětlo/. Těším se na další...

Česko pokryje náledí, na horách 15 cm sněhu

Hana Rypáčková 5.1. 13:17
Předpovědi, že v lednu bude mrznout a padat sníh miluji.Taky je třeba zdůraznit, že bude padat seshora dolů.

Seriál Byl jednou jeden dům měl skvělé ohlasy

Hana Šorejsová 5.1. 12:29
Tento seriál měl jistou rodinnou jiskru, ale zachytil i údobí našich rodičů za války, ale proslavil se především díky skvostnému obsazení herců ! Měli ho rádi mí rodiče, měli jsme ho rádi my a měli ho rádi i naše děti . Nedávno ho opakovali, a pořád se to dá sledovat . Na rozdíl od příšerných seriálů dnešních, lidem nic neříkající, nebudující ani rodinu naopak nabádající spíše ke všemu horšímu. Bohužel to přináší dnešní doba.

Můj zážitek roku: Poťouchlý balkon

Alena Vávrová 5.1. 10:41
Jen jsem chvíli četla a už jsem věděla, že to píšeš ty, Jindřiško. Měla jsem několikrát stejný problém, když jsem vzala muškáty zvenčí do bytu. Zrovna nedávno jsem ještě jednu hibernující housenku sebrala i pod truhlíkem, který jsem na zimu dala do "ledárny" v podkroví. Konec dobrý, všechno dobré, věřím, že ten balkón bude nakonec tvůj kamarád.

Hazard se zdravím

Zuzana Pivcová 5.1. 08:31
Vypadá to, Zdeňku, že Vaše báseň je reakcí na zdejší článek, jací jsou muži nesmyslní blázni. Myslím ale, že i ta báseň dokazuje, že vy muži to v sobě zkrátka více či méně máte a bez toho bláznovství by to nebylo ono.

Můj nejsilnější zážitek roku: Pokažené Vánoce v novém bytě

Zuzana Pivcová 5.1. 08:08
Jsi, Jíťo, upřímně sdílná, což každý zrovna nedělá, ale já ano, takže se částečně dovedu vžít do Tvých starostí. Nepodařit se může leccos, Štědrému dni se připisuje větší váha, ale ono je to jedno. Vznášíme se na sinusoidě, nahoru, dolů, věřím, že si sedačky parádně užiješ.

Podzim života s novou láskou

Zdenka Jírová 5.1. 00:35
To vám oběma fandím, je to krásné, když si dva i v pokročilejším věku porozumí. Já se vdávala podruhé v 52 letech, můj nastávající byl vdovec, oba jsme měli odrostlé děti a já se těšila, že si budeme rozumět. Bohužel, po pár letech se náš vztah zhoršil natolik,že jsme se rozvedli. Raději jsem už nikoho na vážný vztah nehledala. Mám pár přátel, žen i mužů, občas se vídáme, voláme si, je nám spolu dohromady dobře. Doma ale mám jen dvě kočičky , s kterými je mi taky dobře.

Soutěžte o mobilní telefony: posouváme uzávěrku do pátku!

Zuzana Pivcová 4.1. 20:21
S posunem termínu souhlasím, z výběru všech fotek bez rozdílu hlasů mám radost. Ale doporučovat redakci zde veřejně svého adepta na vítěze, to už tu několikrát bylo, že se utrhne lavina 50 přátel odjinud s takřka uniformním tvrzením, že jedině jejich favorit a nikdo jiný. Ale, nakonec, proč ne.

Kateřina Cajthamlová: Nevěřte na zázraky!

Eva Balúchová 4.1. 17:38
Docela se na pořad s paní Kateřinou těším.Nejsem příznivec diet,snažím se poslouchat své tělo. Určitě se dozvíme hodně zajímavého.

Pavel Smetáček, to je tradiční jazz

Hana Šorejsová 4.1. 15:35
Pavel Smetáček je výborný jazzman ! Známe jeho bratra Ivana, jsou to oba moc sympatičtí páni ! Smetáčkovci jsou fajn a k dnešním narozeninám Pavlu Smetáčkovi hodně elánu a zdravíčka !

Strach

Jana Šenbergerová 4.1. 15:34
Ne nadarmo se říká, že kdo se bojí, nesmí do lesa. Ve dvou se to ale lépe táhne, v tomto případě zvládá. Jeden se vždy bojí víc. :-)

Burdž Chalífa je 14krát vyšší než pražský Petřín

Lidmila Nejedlá 4.1. 11:30
Zajímavé, zas vím o něco víc, co lidstvo dokáže. Petřínské věži je to jedno, ta ví, že je naše a že ji máme rádi.

Naděje

Zuzana Pivcová 4.1. 09:11
Haničko, jsi holka nezdolná, tak ať Ti nosí štěstí nejen sloni z Tvé sbírky, ale hlavně se mu sama už dopředu doširoka otevři. Na té své cestě Tě nemůže minout.

Velké zoufalství Tomia Okamury

Jana Záhlavová 3.1. 23:48
Rasistické výroky pana Okamury mě urážejí. V Americe by za ně byl už za mřížemi.

Stopy ve sněhu

Zdenka Jírová 3.1. 23:19
Nádherně jsi popsala zasněžené ráno v parku, znám ten nádherný pocit. Ty "sněžnice" mne pobavily, zřejmě obchodník jiné číslo neměl, tak si řekl, že se přizpůsobíš.

Jan Opletal: český symbol hrdého vzdoru vůči nacistům

Zuzana Pivcová 3.1. 21:51
Ano, náš archiv je nyní na Ruzyni v objektu, kde byli ti studenti zastřeleni. Před naší zrekonstruovanou budovou, původním vojenským gymnáziem, stojí dokonce socha, znázorňující padajícího studenta. Byla jsem ráda, že se tam u příležitosti výročí popravy přišla konečně poklonit delegace v čele s ministrem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.