Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak rychle vystřízlivět a přetrpět kocovinu
Hana Rypáčková 1.1. 09:59
Nebylo třeba naštěstí žádných zásahů.
Po nějakém večírku se hoši dlouho koukají do lednice/vypadají jak vyorané myši/ a pak si dají pivo.
Dáváte si novoroční předsevzetí? Zapomeňme na musím a nesmím
Hana Rypáčková 1.1. 09:47
Hezké ráno v letošním roce.Už byla procházka / zlatý pejsek/ a to je celé naše předsevzetí- být aktivní, dokud to půjde.
Ten optimismus je správný.Proč by měla být sklenice poloprázdná , když může být do půl plná!
Silvestrovské sdělení
Miroslav Štorch 1.1. 09:27
Filozofické veršotepání, že opravdu nevíme co příštích 365 dní přinese. Opravdu netřeba hledat slov - jak pravil filozof. Snad nebude to tak hrozný pane Zdeňku Horenský. Snad Putinovi už Krym stačí a jinde zase nezapláčí. :-(
Silvestrovský výšlap
Libuše Křapová 1.1. 09:08
Muselo to být krásné, Zojo. A nádherné fotky. Ať vám nohy v novém roce pořád šlapou :-)
Můj nejsilnější zážitek roku: nečekaně splněné přání
Eva Mužíková 1.1. 00:17
No Evi, to se stát mně, tak bych se asi p... , ale přání se Ti splnilo, to je hlavní. Pro příště choď ve středu davu:))))
Vše nejlepší do nového roku s portálem i60.cz!
Eva Balúchová 31.12. 20:22
Za sebe děkuji redakci za přání a ještě jedno poděkování.Že se staráte aby ten náš podzim života byl opravdu aktivní,veselý,zajímavý.Plný soutěží,pěkných básní,poučných a zábavných článků.Vykonali jste toho pro nás hodně.Třeba módní přehlídky.Myslím,že každá žena,která se zúčastnila,nezapomene.Pro mě to byly krásné dva dny a poznala jsem hodně kamarádek.
Těším se na další akce a přeji Vám aby se Vám všechno dařilo a samé spokojené čtenáře.
Šťastný nový rok 2015
Marie Magdalena Klosová 31.12. 18:45
Moje milá Jitko,ať ti ten "starý" odnese marné touhy a ten "nový" nechť je uvede na trůn reality.Objímá mm
Přání na rozcestí
Anna Potůčková 31.12. 18:02
Moc hezká básen a ten raneček štěstí na rozdávání má z nás snad každý, ale chce to jen jej rozvázat a nadělovat. A ten komu takový raneček chybí, necht hledá napřed sám v sobě a tam někde v nitru jej možná najde, jen je trochu hlouběji než u většiny z nás
Rok s magazínem i60 aneb Jaké to bylo a jaké to bude
Libuše Křapová 31.12. 12:18
Děkuji redakci za další krásný rok, ve kterém mně i60 obohatilo život. Jsou zde perfektní lidé, v redakci i mezi čtenáři. Všem nám přeji, ať se nám v novém roce daří, ať se zde setkáváme v pohodě, v legraci, i tak, že si dokážeme v klidu říci, v čem s někým nesouhlasíme. Takže o půlnoci pozvednu sklenku i na nás všechny. :-)))
Silvestr nebyl žádný opilec, jméno s oslavami nesouvisí
Hana Rypáčková 31.12. 10:43
Sylvester Stallone-neznám kromě papeže jiného člověka toho jména.
Leda příjmení amerického diskaře.
Šárka Strachová opět vítězí, Kvitová čeká na první duel
Hana Rypáčková 31.12. 10:28
Moc to Šárce přeji a Petře držím palce..
Můj nejsilnější zážitek roku 2014: šedesátka!
Libuše Křapová 31.12. 08:56
Alenko, paráda. Vzít šedesátku s takovou noblesou :-) Ať máš život stále růžový,i když na něj nekoukáš růžovými brýlemi. P.S. Ty šaty ti moc sluší :-)))))
Poděkování za dárek a předsilvestrovská Praha
Hana Šorejsová 31.12. 08:33
Hani, velká pochvala, také jsme byli v centru, když napadalo. Přeji hodně zdravíčka a šťastné vykročení do Nového roku !
Cesty naděje
Hana Šorejsová 31.12. 08:24
Soni, na prvotinu velmi zdařilé ! Plně ti rozumím, hezké . Ještě jednou šťastné vykročení do Nového roku ! Stihla jsem si Cestu naděje přečíst před cestou. Díky .
Prosím váš fígl: jak se zbavit bílých chlupů na černém oděvu?
Hana Rypáčková 30.12. 18:40
Můj pudl sice chlupy nepouští, ale když ho chovám, mám černý kabát taky s chlupama.Beru širokou isolepu ,namotám ji na ruku lepem nahoru a ťufám na kabát, pak i hladím a chlupy seberu,stejně i vlasy...Ty kupované válečky mi taky nevyhovují...
Příští rok
VANDA Blaškovič 30.12. 18:13
Váš most je dost pevný pani Šimková ! Pořádně ho zatěžte, jen tak nespadne...přeji Vám hodně štěstí!
Zas vidím tvoji tvář
VANDA Blaškovič 30.12. 18:08
Zuzano, Tobě stačí i jedna struna abys rozehrála symfonii..je to sen...pa,pa a díky !
Před ohňostrojem utečte se svými miláčky na venkov
Hana Rypáčková 30.12. 15:38
Náš pes se nebojí, dívá se na ohňostroj a nic. Nevím, jestli je to těma svislýma ušima,nebo že je pudl a přinášel zastřelené ptáky /kdysi/,nebo je nahluchlý?Ale nesnáším to já-ty kuličky v rukou dětí...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.