Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vědci zrekonstruují podobu Jana Žižky
Hana Rypáčková 17.12. 10:08
Jezdíme do Sudoměře k rybníkům, je tam krásně.A na tvář Žižky jsem si zvykla.Snad se nemusí všechno převorat...
Martina Navrátilová si vzala svou přítelkyni
Miroslav Štorch 16.12. 22:10
Kdysi Martina Navrátilová přišla o finanční podporu mnoha sponzorů, když se otevřeně v tisku USA přihlásila k homosexuální orientaci, ale její coming-out ocenila většina stejně orientovaných občanů. Uplynulo několik desetiletí a jsou legální registrovaná partnerství i sňatky. Budiž jim to přáno, pokud neškodí mladistvým. Změny morálky a etických postojů probíhají velmi rychle.
Kapka lásky je víc než vodopád zlata
Marie Magdalena Klosová 16.12. 18:19
Tak to bylo pěkné,čtivé,úsměvné a poučné bilancování,pane
Petře Šafránku.Vnesl jste do mého adventního večera příjemno.Děkuji.P.S.Ukolébavku si opisuji,bude se mi hodit.
Písničkář František Segrado: Když odcházejí staří kamarádi
Marie Magdalena Klosová 16.12. 18:12
Mám radost,když se vnitřně potkám s člověkem,který je mi v mnohém blízký.Pan František Segrado k takovým určitě patří,stejně jako to byl pan Petr Hapka a stále je pro mě bezkonkurenční pan Michal Horáček.Svými texty,elegancí,postojem k životu.Právě jsem si objednala lístky na jejich koncert v Ostravě.Shoda okolností?
Jak se naše vysněná dovolená změnila v horor
Lidmila Nejedlá 16.12. 16:09
Cestování je moje slabost. Zamlada jsme s manželem odjeli vlakem do Burgasu a bylo nám jedno, jak se dostaneme zpět. Nakonec jsme podplatili průvodčího a jeli jsme v kupé, kde byl sklad pro jídelní vůz. Bylo to prima.
Karel Kludský: slavný principál z nouze
Zuzana Pivcová 16.12. 15:17
Jako pro dítě měl pro mě cirkus (i provazochodci nebo kolotoče a střelnice) určité kouzlo, snad proto, že z něj byla cítit vůně dálek, tím, jak společnost kočovala. Nyní už ani náhodou. A ze všeho nejvíc nesnáším drezúru zvířat, to může někdo stokrát tvrdit, jak zvířata cvičí ochotně a ráda. Hlavně u šelem je to proti jejich přirozenosti, takže vůbec není divu, že se tomu čas od času některá z nich vzepře.
Cestování vlakem
Zuzana Pivcová 16.12. 15:11
Z práce na Ruzyni teď jezdím občas vlakem ze zastávky Praha-Ruzyně na Masarykovo nádraží. Úplně si tu jízdu vychutnávám. Je to vlak z Kladna a lidí cestuje málo. Někde už jsem se zmiňovala, že jízdy vlakem miluju. Když je to možné, vždy mu dám přednost před autobusem. Ale při vzpomínce na nevytopené vagony a třeskuté mrazy mám ještě teď husí kůži.
Jak vařily naše prababičky: smažený celer jako řízečky
Marie Novotná 16.12. 08:34
Mohu potvrdit,že tohle jídlo je pro mne dobrota a dělám si to často.Aroma mi nevadí a tak celer neovářím a krájím tenké plátky,ani nekapu citron.Jím i studené.Mňam.
Kreslené vtipy Vladimíra Renčína
Hana Rypáčková 16.12. 07:59
Mně taky i když ten můj plakát o psu jak má chodit do práce je asi od Jiránka...Pátrám dál.
Ostrava
Zdenka Jírová 15.12. 21:17
Ostravu jsem navštívila poprvé jako studentka a byli jsem se podívat na Černou louku na nějakou výstavu.Už si nevzpomínám na téma, ale Ostrava se mně tehdy nelíbila. Byla moc špinavá. Nyní se zájmem sleduji ukázky z nové, již mnohem hezčí Ostravy. Jen ten smog jsme měli donedávna podobný, jsem z Teplic. U nás se to už většinou vyřešilo, Ostraváky to zatím čeká. Snad se dočkají.
Moje příležitost: Proč nebýt ještě krásnější?
Marie Magdalena Klosová 15.12. 20:58
Myslela jsem,že tady budou nabízet své výrobky,či služby aktivní "účastníci" i60 ,aby si eventuelně přivydělali,nebo udělali radost ostatním.A tohle vypadá na "normální" reklamu profesionálního salónu.Za "profesionální cenu".
Aby se nám to tady reklamou /neplacenou/nezaplevelilo.
Mně se to moc nelíbí.
Pozor na modré světlo při usínání
Zuzana Pivcová 15.12. 19:14
Mně natolik vadí zapnuté přístroje, že vše, co nabíjím, mobil, foťák, holicí strojek. stěhuji do koupelny. A na rádiobudíku si svítící čas zakrývám.
Největší letecká bitva nad územím Česka
Zuzana Pivcová 15.12. 18:39
Pana Rajlicha znám, a jeho údaje jsou jistě věrohodné, protože je to momentálně asi největší znalec historie vojenského letectva u nás.
Takové hezké Vánoce
Vladka Steinová 15.12. 13:59
Dobrý den,p.Lidmilo, hezký, nádechem sentimentality a něčeho nenávratně ztraceného, provoněný příběh....
Valašský Edison Josef Sousedík
Libuše Křapová 15.12. 12:24
Tolik chytrých lidí bylo zbytečně zabito. Kde jsme jako národ mohli už dávno být. A při tom se o něm skoro neví- tedy - doufám, že ve Vsetíně jsou na něho hrdí.
Peníze po tatínkovi
Radovan Cakl 15.12. 11:14
Hani, parádní sbírka. Táta měl sbírku známek a měl tam i nějaké vzácnější, včetně aršíků. Když ale viděl, že sbírka nebude mít pokračovatele, tak ji prodal známému filatelistovi a peníze si aspoň s manželkou užili. Dneska by to třeba byla vzácnost, ale kdo ví?
Vánoční kapři letos budou za stejné ceny
Hana Rypáčková 15.12. 10:05
Jestli bude stále takové teplo, mohou se v kádích dusit.V rybárně je stálá nabídka a kupuji půlky .Mám objednané dvě amuří na 23.12. Je s tím méně práce.Polévka pro dva bude z kostry...Už ani nevracíme kapříka do Otavy.
Vnučka psala sloh..k večeři máme salát a řízky, jen tatínek a děda kapra.../Jsou na Vánoce u druhé babičky a mají jiné tradice/
Růžové psaníčko
VANDA Blaškovič 15.12. 08:53
...tažní ptáci, pro váš let mne kdysi začal vábit svět....Jitko,děkuji za růžové psaníčko...sladké jak vánoční cukroví, peč dál !
Praha chystá o Vánocích řadu kulturních akcí
Zuzana Pivcová 15.12. 07:34
My půjdeme kromě jiného rozhodně na Štědrý den s "nadílkou" (suché pečivo, zelenina, jablka, skořápky z vajec) do pražské ZOO. Je až s podivem, kolik lidí, zvlášť rodin s dětmi, si ten den zvolí za cíl ZOO, třeba místo koukání na TV.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.