Přehled posledních diskuzních příspěvků

Hej, mistře s Bělohlávkem se rozezní ve 40 kinech

Marie Magdalena Klosová 11.12. 23:03
Děkuji za skvělou informaci.Bez této skladby si Vánoce nedovedu představit.Pravidelně si ji vychutnávám alespoň na gramofonové desce.

FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí Květa Křivohlávková

Květa Křivohlávková 11.12. 21:50
1) Horské kolo, Prater Vídeň, Rakousko 2) Nashville v Tennessee (Tennessee State Capitol) 3) Klostermannova rozhledna na Javorníku u Stachů

Zdraví začíná od nohou

Lidmila Nejedlá 11.12. 20:59
Potíže s nohama relativně nemám, ale Vy jste hodná, že jste nám tak poradila. Díky.

Alma Mahlerová: femme fatale i múza vídeňské umělecké elity

Zuzana Pivcová 11.12. 19:34
Článek mi připomněl, že se asi před 4 roky obrátil na náš archiv ředitel Rakouského kulturního fóra v Praze s tím, že by se budova Invalidovny skvěle hodila pro inscenaci velkolepé hry "Alma" rak.autora Pauluse Mankera, která už se hraje mnoho let všude ve světě a sklízí úspěchy. Podle toho, co jsem viděla na DVD, šlo o velice efektní představení, drama inspirované životem Almy Mahlerové, ale bylo to představení v několika rovinách, kde spoluúčinkovali diváci a sami rozhodovali o průběhu děje. Bohužel byla Invalidovna vojenský objekt a hrát v ní pro mezinárodní publikum nebylo povoleno.

Chanuka - 5775

Hana Rypáčková 11.12. 11:28
Velmi si toho vážím.

Fotogalerie: Vycházka

Hana Rypáčková 11.12. 11:27
Jak ráda jsem se zase do těch míst podívala.A v tak nevídaně krásném počasí.Moc hezké. Kdysi jsme tam s manželem nachodili přes 300 km ve čtrnácti dnech.Oba jsme si teď s fotečkami zavzpomínali.

Jdu za štěstím

Jarmila Peerová 11.12. 09:15
Nádherné,nádherné a ještě jednou nádherné...Tedy Jituško,to mi vehnalo slzy do očí,napsala jsi to něžne,bolestně a s citem Tobě vlastním...Každý by měl jít za štěstím,ale Tobě moc přeji,aby na konci té cesty na Tebe čekala láska velká,pravá a nehynoucí...díky,moc jsi mě potěšila.

I jídlo může být dobrý dárek

Zuzana Pivcová 11.12. 07:39
Mohu potvrdit, že u mne to funguje. Má sestra už má přehled přes mou zdravou výživu a vždy mi nadělí, jak mezi sebou domácky říkáme, "pytel žrádla", z kterého mám velkou radost, jediný problém je, jak to odvléct domů.

Moje nákupy přes internet

Radovan Cakl 10.12. 19:22
Hani, mám podobně dobrou zkušenost s nákupy v eshopech. U vyzkoušených platím, pokud to umožňují, on-line kartou, jinak převodem. Stalo se nám, že obchod neměl jednu z položek, inzerovaných SKLADEM dostupnou, a jako omluvu poslal dárek. Jednou přišel velkokvětý ibišek zlomený vinou nedokonalého zabalení. Po informování dodavatele přišel bezplatně nový. Jen jednou Jíťa objednala kytičky, ale ČP je dodala asi za 14 dní po odeslání. Pochopitelně šly na kompost. Ale to se prý u ČP stává,.

Jak kočka

Zoja Sedláčková 10.12. 17:29
Obdivuji každého, kdo dokáže své pocity vyjádřit verši. Vaše se mi moc líbí.

Podáváme trestní oznámení kvůli poškození dobrého jména

Jana Šenbergerová 10.12. 14:33
Od chvíle, co se tu jmenované osoby objevily, začaly problémy. Byla jsem u toho a za sebe mohu říct, že náš server rozhodně nehodlám ztratit. Jsem na straně redakce a děkuji, že bude bojovat za nás všechny, kterým se tu líbí. Hned jsem nakoukla, zda nemám v poště uvedený mail. Nic takového mi nepřišlo. Nikdy bych nevěřila, že lidé, kteří už by mohli mít rozum, dovedou být tak zlí. Nedejme se!

Fotogalerie: U nás v zimě 2012

Hana Rypáčková 10.12. 14:25
Bejvávalo...Hezké ,opravdu zimní obrázky.Tak to má být.

Film pro pamětníky: Hry a sny

Vladka Steinová 10.12. 13:00
Dobrý den,je to méně známý snímek, ale za připomneutí možná stojí scénáře k filkmům Ludvíka Aškenazyho -Tam na konečné

Jak jsem se naučila lyžovat

Hana Rypáčková 10.12. 10:25
Ty se toho Zojo ještě stihneš naučit...

A nepadá a nepadá

Olga Štolbová 10.12. 10:19
Dani, prima nápad. Na to tvé předloňské povídání jsem si klikla a hezké překvapení i můj předloňský komentář. Hezky jsi to vymyslela, ta příroda si poradit nenechá a dělá si co chce. Nám nezbývá, než radovat se, že není hůř. Díky, díky... ***

Jak jsem si objednala holčičku

Zoja Sedláčková 9.12. 19:07
Já měla párek ale na vnučku jsem si také počkala. Hlavně jsem si moc přála, aby měla holčičku ke dvěma klukům dcera. Nechtěla jsem aby se přerušila linie po "přeslici".V synově rodině se také první narodil klučík. Teď mám vnučky dvě, od dcery dvouletou Mariánku a od syna roční Barborku.

Skauti k nám přivezou z Vídně betlémské světlo

Hana Rypáčková 9.12. 18:37
Ano, u nás stojí na náměstí a u hřbitova, tam si nasvítím a podaruji mrtvé a pak domů do teplíčka na svícen židovský a ostatní ,i do kostelíčka.Není světlo jako světlo.

Vánoční honička či pohodička?

Jana Šenbergerová 9.12. 15:49
Ty se, Vando, nezdáš! Já si tu klidně sedím s nohou přes nohu, i když jsem zatím pracně upekla jen linecké, které ještě musím spojit marmeládou. Předevčírem nám jistič už podruhé vyhodil pojistky. Marně jsme pátrali po příčině a nemohli ji objevit. Včera jsme zjistili, že jsme mohli vyhořet od sporáku, který musíme mít zapojený přes prodlužovačku. Takže nepečem, čekáme na lepší kabel. :-)) Předpokládám, že jde o nadsázku. Jen z toho výčtu dobrot jde na mě mdloba a žlučník začíná protestovat. :-)

Fotogalerie: Výlet vlakem na hrad Český Šternberk

Miroslav Štorch 9.12. 13:38
Protože jsem tady také zveřejnil několik fotografií o Českém Šternberku, tak mám k němu vztah z mládí, kdy jsme na ostrově v Sázavě bydleli ve stanech. Díky za hezký článek a reportážní fotografie z cesty.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.