Přehled posledních diskuzních příspěvků
Host do domu...
Jana Šenbergerová 27.11. 12:58
Někdy stačí málo, aby dobře bylo, jindy stejně málo, aby se něco pokazilo. Hlavně že jste to nakonec všechno zvládli v pohodě a vy nám to tu tak hezky vylíčila.
Moje příležitost: Vaše zdraví
Jana Šenbergerová 27.11. 12:53
Dobrá masáž nejen potěší, ale také uleví. Přeji vám hodně spokojených zákazníků.
Cestou na Kbíl
Alena Vávrová 27.11. 11:36
Ty dálky - modravé obzory - modrá obloha a bílá oblaka - okolní příroda - prostě balada! A ty jsi básník obrazu. No a Venda je fešák.
Můj retropříběh: Legionář
Růžena Antlová 27.11. 08:15
Tak tomuhle říkám retrofotky ke kterým jsi popsala krásně retropříběh. Takový vzpomínkový poklad máš doma na svého dědečka a je moc dobře že ses rozhodla retropříběh zveřejnit. Zatím asi nejstarší fotografie skvěle dokumentují část života Čsl.legionářů .
Chci do předčasného důchodu. O kolik budu brát méně?
Marie Široká 27.11. 00:20
Dobrý den, slyšela jsem, že rozvedené ženy mají nižší důchod než ženy vdané, nebo vdovy. Je to pravda? Pokud ano,
z jakého důvodu? Děkuji za odpověď.
Cestovní kanceláře nově nabízejí Albánii i méně známé řecké ostrovy
Eva Balúchová 26.11. 22:33
Poraďte,kam plánujete letní dovolenou.Nabídka je veliká.
Elektřina bude levnější, plyn zdraží jen nepatrně
Libuše Křapová 26.11. 19:44
Hurá, já mám E.ON. No, kolik mi to vlastně měsíčně udělá? Abych to vůbec poznala. 1.77 procenta z 1 000, to je... 17.7 kč.
Tak teď sama nevím, mám pohár poloplný nebo poloprázdný? Radši se budu radovat :-), vyjde to nastejno :-)
Vánoční trhy v Praze slibují pestrý program
Eva Balúchová 26.11. 19:43
U nás se rozzáří stromek v neděli.Máme pěkný vysoký smrk,který roste vedle radnice.Letos se chystám na zahájení advedtu,určitě si zazpíváme,dáme si svařák,potkáme pár známých.....a dál se uvidí.
Můj "svět" kolem mne, napište o něm na i60!
Marie Novotná 26.11. 19:27
Nechtěla bych se opakovat a pro ty ,které(kteří)jsou nováčky na i60 ce,mohu doporučit na mém profilu něco málo z Vysočiny.Třeba o Doubravce,Stvořidlech,mojí oblíbené Lipnici a kolem soch M.Olšiaka u rybníka Dářko.
Můj retropříběh: Vandrbuch dálkových pochodů 70. let
Jana Šenbergerová 26.11. 19:23
Tak to je krásné! Padesátku jsem nikdy nešla, ale Zlatohorskou pětadvacítku a nově Zlatohorský treking několikrát s kamarádkou z Děčína. Býval to zlatý hřeb našich týdenních podzimních putování po Jesenicku.
Moje příležitost: angličtina
Svatava Páleníková 26.11. 17:36
Celý život jsem záviděla lidem, kteří hovořili několika jazyky. Já jsem se léta učila německy, ale sotva se domluvím, prostě mi ta slovíčka do hlavy nelezla a dříve ani nebyly možnosti zkoušet němčinu v praxi. Klobouk dolů paní Lenko před vašimi znalostmi. Jistě je někdo využije.
Milujete čokoládu? Pak musíte do Tábora
Zuzana Pivcová 26.11. 11:51
O tomto festivalu čokolády jsem se dozvěděla zcela náhodně v OC na Pankráci, kde je v hale v přízemí obrovský stánek s čokoládovými bonbóny, figurkami všeho druhu a čokoládami a pozvánkou na festival čokolády v Táboře. Pro mě by to bylo zajímavé spíš jenom na pohled, co vše se dá stvořit. Ale už máme naplánovaný výlet do Drážďan.
Cesta jako cíl aneb Povídání o jedné alternativní škole
Libuše Křapová 26.11. 10:34
Zojo, můžeme jen závidět těm, co mají takovou školu poblíž.
Počítám ovečky
Vladka Steinová 26.11. 09:21
Paní Zuzko,opět Vaše krásná báseň a důkaz, jaká jste skvělá básnířka.Díky za ni. Pohladí zraněnou duši, pomůže mnohé překonat, vyjadřuje cit, lásku i něhu.
Odešel vynikající český hudebník Petr Hapka
Alena Tollarová 25.11. 21:48
To je opravdu smutná zpráva. Zůstalo po něm ale tolik krásy, že nebude zapomenut a radost bude rozdávat dál ...
Nezapomenutelný Fanfán Tulipán - Gérard Philipe
Zuzana Pivcová 25.11. 20:54
Fanfán Tulipán s G. Philipem a G. Lolobrigidou se mi hrozně líbil už v pubertě. A nad knihou A. Philipové "Kratší než vzdech" o posledních chvílích s milovaným mužem jsem se nezdržela pláče a dojímá mě dosud.
Smát se, těšit se na každý den, zkuste to taky, lidičky!
Hana Rypáčková 25.11. 20:32
Je to moc pěkné a poučné vzpomínání.
Luba Skořepová vydává knihu Nejsem už holka
Alena Vávrová 25.11. 20:07
Naše město pozvalo paní Ljubu Skořepovou na besedu do zámku ke Dni seniorů. Bylo tam prý narváno. Já jsem ale byla zrovna na dovolené v K. Studánce, mám ji moc ráda.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.