Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje léto: Bükfürdö je pro zdraví i zábavu
Marie Novotná 26.7. 14:10
Už dávno si říkám proč s Tebou nejezdím.Hezké povídání a určitě krásný pobyt.Tiše ti tady závidím.Z minulosti se mi vybavuje tvoje vypravování už v autobuse a následně v reálu.Vždycky poutavé.Děkuji za vše.
Syndrom nové hračky
Iveta Balážová 26.7. 14:00
Podobně si hrál můj manžel s mobilem zhrub před rokem. Pěkně a vtipně jste to napsala :-)
Zdravé karbanátky z červené čočky
Milada Salajková 26.7. 10:44
Červená čočka je výborna na zahuštění guláše.
Letní čas
Jarmila Peerová 25.7. 17:56
Nápadité a moc hezké,,,,takhle krásně čarovat umí jen léto.Tak ať po " letně prožitém životě " přijde i blaženě modré stáří....
Rozhodnuto: důchody porostou jako před krizí
Květoslava HOUDKOVÁ 25.7. 04:53
No,aspoň něco ! V podzimu sdělil internet hranici chudoby v ČR: příjem menší než Kč 9683,- !! Ale jaký počet důchodců už se této částky ani nedožije? Důchody nejsou k žití, ale k přežívání od termínu k termínu. A letošní valorizace (u mne Kč 35,- = nestačí ani na balík toaleťáku, abych se mohla nas...)
Moje léto: Sama na přehradě
Zuzana Pivcová 24.7. 21:37
Vy jste, Danielo, opravdu příkladem toho, co člověk zvládne, když zvolí správnou cestu, ne proti sobě. Máte můj obdiv.
Šternberk a jeho okolí
Zuzana Pivcová 24.7. 18:58
Poté, co jsem Tě, Hanko, poznala osobně na srazu i60, jsem tím víc přesvědčena, že jsi pro vaše seniory ten nejsprávnější typ vedoucí.
Tady mají senioři opravdu Šanci
Hana Práglová 24.7. 14:30
Zuzko,díky za příspěvek.Fandím všem,kteří něco dělají pro seniory i těm,kteří se dokážou jakkokliv pobavit.Senioři zde asi jou opravdu spokojeni a to jen dobře.S tím,že by charita provozovala klub seniorů jsem se ještě nikde nesetkala.Zajímavý postřeh.
Monogram lásky
Zuzana Pivcová 24.7. 11:52
Bohužel mnoho vět, mnoho slibů a vůbec mnoho zdánlivě konstantních věcí nemá věčnou platnost, i když byly kdysi míněny zcela vážně a poctivě. Ale napsala jsi to moc hezky.
Psi dokážou žárlit jako lidé
Zuzana Pivcová 24.7. 11:45
Já myslím, že to je snad všeobecně známo. Žárlí i dva kocouři, žijící v bytě, když zavolám Čerte, nebo ho začnu hladit, okamžitě přiběhne i starší Míša a doslova se cpe pod ruku. Dva psi našeho známého, to je to samé, odstrkávají se navzájem, každý chce být u páníčka ten první. Kocour žárlí i na mobil, když sestra s někým mluví, budí to v něm velkou nespokojenost a naštvaně se dožaduje přednostně přízně on.
V centru Prahy budou šachovnice
Marie Novotná 23.7. 21:17
Šachy neumím hrát,ale viděla jsem jednu partii v Jáchymově,kde je šachovnice na terase jednoho lázeňského domu na zemi a figurky jsou-myslím-metrové.Krásný relax.
Navštivte Jazz Fest, stojí to určitě za to!
Zuzana Pivcová 23.7. 19:49
Já osobně mám jazz velmi ráda už od studentských let, kdy jsem se přátelila s chlapcem, který hrál ve vysokoškolské jazzové kapele a jezdili do Budějovic na tzv. Jazz Univerziády. Minulou sobotu jsem na závěr své dovolené v Týně nad Vltavou byla na jazzovém koncertě byť jen regionální jihočeské kapely Dixie Old Boys, ale byli výborní a atmosféra skvělá.
Česko, země lepších i horších muzikálů
Eva Balúchová 23.7. 16:58
Jesus Christ Superstar byl pro mě nejkrásnější muzikál,viděla jsem ho v Praze ve Spirále 3krát.Krásné písničky,dobří herci a ze všech nej Kamil Střihavka!!!
Jsem překvapena,že už je to 20 let!
Jak touha větrem hnaná
Jana Šenbergerová 23.7. 09:19
Láska je veličina Vesmírem nám daná,
je tady od věků, a naší myslí hnána,
nebude nikdy jak deska obehrána.
Tu nelze jak les vzrostlý vymýtit a skácet,
bude se zas a znovu k našim srdcím vracet.
Ty tvoje verše, Zuzko, jsou jako kapky rosy.
Třpytí se barvami duhy a lákaj nohy bosý.
Moje léto a můj první eintopf
Jana Šenbergerová 22.7. 23:16
Kel nepatří k mým oblíbeným zeleninám, přesto si myslím, že může chuť eintopfu s masem zajímavě podtrhnout. Dávám přednost eintopfu bez masa. Minimum nádobí a vynaloženého času, to jsou devizy k nezaplacení. :-)
Ať se vám, paní Pravečková, dobře vaří a vašemu strávníkovi dobře chutná.
Necháte si poradit? Anebo se za své tělo stále stydíte…
Jana Šenbergerová 22.7. 23:02
Moje zkušenost je taková, že prodavačce především záleží na tom, aby něco prodala. Pokud jsou v prodejnách Trioly prodavačky jiné, mrzí mě, že v okolí, žádná prodejna Trioly není. Pokud se v prádle necítím pohodlně, ani zkušená prodavačka mě nepřesvědčí, abych si takové prádlo koupila.
Už se těším, až si budu kupovat plavky od Trioly. :-)
Jak jsem pozbyl zdravého rozumu
Jana Šenbergerová 22.7. 22:52
Moc pěkný článek! Jenže háček je v tom, že nám záleží na zdraví, tedy i na zdravém rozumu. S naším zdravím to moc valné není, takže spoléhat na to, že je na tom náš rozum lépe než tělo, je dosti pošetilé. Dát na srdce nebo na "nějakou intuici" je většinou pokládáno za čiré bláznovství.
Díky selskému rozumu, srdci a intuici žiji docela v pohodě. Zdravý rozum s radostí přenechám těm, kteří se bez něho neobejdou. :-)
Vlakoví cyklisti
Jiří Libánský 22.7. 09:17
Kdysi přeprava kola po železnici byl problém. Jen na velkých nádražích byly zavazadlové pokladny, kde se kolo odevzdalo a bylo nejbližším nákladním vagónen odesláno na nádraží a tam, v zavazadlové pokladně bylo k vyzvednutí. Pamatujete?
To se s dnešní situací nedá srovnat. Ve vozech Elefant je dokonce na kola nejen vyhrazené místo, ale i držáky na zavěšení. Fandím všem, kteří zvednou zadek od televize nebo PC, popadnou kolo, hupnou do vlaku jedou si zajezdit někam do přírody. Z centra Prahy je to i na blízké Brdy 30km, a mnohé by to odradilo. Také každý nemá auto. A kdo má, a zažil kolony na pražských výpadovkách ví svoje. Já, ač teď už jezdím jen na trajku (trikke), který se složí a vejde i pod sedačku, cyklistiku podporuji. I když jinak nešetřím kritikou instituce České dráhy, to, že cyklisty dopraví do krásných míst naší republiky považuji za velmi záslužnou činnost.
Před lety mi takto jednoduchá možnost, vzít si sebou na výlet kolo, hodně chyběla.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.