Přehled posledních diskuzních příspěvků
Společnost stárne. Je nejvyšší čas přestat na tom vidět jen to špatné
Jiří Dostal 23.1. 08:13
:-) :-) Žít co nejdéle zdravý je přesně to, co si většina lidí přeje, aby rozuměli tomu, na co nestačí aneb Stáří už nebude blbec :-) :-)
Česká správa sociálního zabezpečení varuje před falešnými zprávami šmejdů
Jitka Hašková 22.1. 21:22
Děkuji za upozornění.
Podzim v podloubí
Dušan Brabec 22.1. 08:42
Sice trochu nostalgie, ale vím, o čem píšete a jak se cítíte. Také jsem to zažil a také jsem sedával v kavárně v pražském podloubí. Ale znáte to: podloubí je lásky podhoubí. A ono se to nakonec naplnilo, což může nastat i u vás. Zejména, když jste takový básník a spisovatel. Také jsem měl vizi vydat publikaci, ale vůbec nevím, jak do toho - kdo a proč by ji vlastně vydal?!? Také jsem se začetl do vašeho Okna do světa a tam v knize návštěv vyjadřuje obdiv několik žen... Je pravdou, že štěstí je opravdové pouze, když je sdílené. Ale ono to přijde!
Nikaragua a její megalomanské projekty
Jarmila Komberec Jakubcová 22.1. 08:29
Paní Helenko děkuji za zajímavé povídání o zemi, kterou znám jen filmů či knížek. Není nad skutečné zážitky a postřehy. Dík.
Fotoreportáž: Překvapení lednového dne
Hana Polednová 21.1. 14:32
Elenko, ty tvoje úžasné fotky s vtipknými popisky jsem si musela 2x prohlédnout, jak se mi líbí. Držím se hesla o kterém píšeš, že senior má jít dvakrát denně se psem, i když ho nemá. Přesto jsem někdy lajdák a jdu jen jednou denně, ale za to na celé dopoledne. Děkuji za obrázek i popis ťuhýka, toho asi u nás nikdy neuvidím. Líbí se mi fotky i na FB.
Po kom to dítě je?
Marie Měchurová 21.1. 09:21
ALI, Ty nikdy nezklameš. Je pro mě velkým potěšením číst Tvoje řádky. U nás je to s holešovskými vnoučaty jasné. Ten nestarší je celý děda - rozvážný a pomalý. Ta dvojčata celá babička - splašení, hluční, prostě Vodnáři. Ale jsou naši, z rodičů nemají vůbec nic.
FEJETON: O potutelných uchechtnutích z nebíčka
Daniela Řeřichová 21.1. 08:23
Díky za každonedělní dávku kultivovaného humoru.
Zum silbernen Bären 1969/1980
Daniela Řeřichová 21.1. 08:18
Nejen poezie, ale i silný příběh. Děkuji.
Přijďte se do Ungeltu nadechnout života
Martina Růžičková 20.1. 18:17
Díky za pozvánku. Zrovna dnes jsem si poslechla ze záznamu Blízké setkání Terezy Kostkové, jehož hosty byli Tereza Brodská a Pavel Ondruch. Hlavním námětem rozhovoru byla právě zmíněná hra v divadle Ungelt.
Jak jsem přišla o svoji oblíbenou kšiltovku
Dana Straková 20.1. 08:09
Tak jsem se po ránu zasmála, děkuji za článek. Nebylo to ale škodolibé, jenom to ve mně vyvolalo vzpomínku na podobné všudypřítomné bláto, když jsme, ještě jako děti chodily se sestrou a přes ulici bydlící kamarádkou do školy. Tehdy se stavěla nová hala přádelny a veliká budova podnikového ředitelství v mém rodném městě a bylo to několik let strávených v bahně. Jediné štěstí bylo, že se tehdy nosily barevné holínky:-). Měly jsme za tu dobu stavby několikery a po přebrodění bláta jsme se je vždycky snažily umýt kde se dalo. Když bylo po dešti, vymetly jsme cestou na náměstí ke škole všechny louže.
Náhoda
Martina Růžičková 19.1. 19:19
Hezké zamyšlení nad náhodami. Ať vás stále potkávají jen ty šťastné. :-)
Karla (64 let): Unavuje mě hlídat vnoučata mého partnera, on to nechápe
Sara Novotná 19.1. 10:08
Protože jste, s prominutím, služka a ne partnerka. Kdybyste se ve vaření, úklidu, praní a ostatních, denně potřebných, věcech spravedlivě střídali, tak by "partner" věděl co vše je třeba dělat a jaká je to práce. Pokud se válí u televize zatímco vy kmytáte, tak se není co divit, že vůbec nechápe, o co vám jde.
Moje sny
Naděžda Špásová 19.1. 10:04
Jo sny, ty nám někdy dají zabrat. Zrovna na dnešek jsem měla docela hezký. Líbí se mi titulní foto. Přeji vám jen krásné sny.
Odpolední chumelenice
Alena Velková 19.1. 07:20
Nadi, hezká procházka, i když jsi zklamala ty kačeny :-))
Zemřel ostravský herec Norbert Lichý
Libuše Křapová 18.1. 21:06
Byl to takový sympaťák, pohodář. Upřímnou soustrast příbuzným.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.