Přehled posledních diskuzních příspěvků

Ukradené dětství

Vladislava Dejmková 17.12. 10:57
Letos jsem opatrně testovala vnoučata, abych se dozvěděla, jak to mají s Ježíškem. Samozřejmě už vědí, jak to je. Ale symbol Ježíška si stále uchovávají jako něco krásného.

Zápisník starého muže: Adventní čas

Jan Zelenka 17.12. 10:31
Přesně i moje problémy. Dobře napsáno.

FEJETON: Mouchy v hlavě

Blanka Lazarová 17.12. 09:28
Neskutečné, jste nevyčerpatelná studnice nápadů a témat. :-) :-) :-)

Zábavná výzdoba, která udělá radost zejména vašim vnoučatům

Lenka Kočandrlová 16.12. 17:16
Jako děti jsme mívali mezi ozdobami na stromeček skleněné dudlíky, kolečko bylo z papundeklu a my je pokaždé strkali do pusy a hráli si na mimina,ač hrozilo nebezpečí,že tenké sklo praskne v puse... Myslím,že takovou ozdobu jen tak někdo neměl....

Vánoční hvězda – rostlina, kterou každý zná a přesto o ní moc neví

Jarmila Komberec Jakubcová 16.12. 15:03
V Izraeli vánoční hvězda spíše připomíná větší keř. Nejvíce jsem se s ním setkala v Nazarethu, kde roste na každém rohu.

Moje vzpomínky na Vánoce u rodičů

Jana Kollinová 16.12. 12:39
Ani se Vašemu manželovi nedivím. Marně vzpomínám, kdy mi do jídelníčku poprvé pronikly vinné klobásy, ale bylo to v dospělosti a na severu Čech.

Fotoreportáž: Rozdováděný prosinec

Blanka Lazarová 16.12. 12:13
Eleno, krása nesmírná. Nádherně třpytivý sníh a krystalky ledu,.... ty jsem naživo neviděla ani nepamatuji. A ptačí exhibice,... paráda. Díky. :-)

Předvánoční pohlazení po duši

Hana Rypáčková 16.12. 09:03
Už jsem si Věrko pomyslila, že jsi byla na jihu. Domov pro postižené je nedaleko Blatné a je to tam moc hezké. Jezdili jsme tam s vnoučaty do bazénu, na masáže a děti na koně. Jsou moc šikovní, pomáhají, pracují a baví se lépe než zdraví jedinci.. Vystavují často a o výrobky je zájem.

Josef Sameš a dobrodružství českých Tahiťanů

Helena Přibilová 15.12. 20:44
Děkuji za další zajímavý článek. Netušila jsem, kolik našich krajanů spojilo svůj osud s Francouzskou Polynésií.

Za betlémy do Roztok u Prahy

Jana Jurečková 15.12. 17:49
Na Vánocích mám ráda písničky, ale i betlémy. Za fotky děkuji moc.

Vánoční vzpomínání: Trochu nostalgie

Libuše Heulerová 15.12. 11:45
Zdeni, díky za krásné povídání...připomnělo mi to moje dětství....

Ježíškova vnoučata

Jan Zelenka 15.12. 09:44
Lído, je fajn, že jsi o Evičce napsala. Její aktivity jsou obdivuhodné, i přes její horší zdravotní stav.

Dobré rozhodnutí

Alena Vávrová 14.12. 17:47
Úžasné, nádherné, pohádkově krásné, Aničko ♥ ! Blahopřeji k tomuto fotografickému koncertu. Mrazík se svojí berlou šel o něco dříve.

Zážitek roku 2023 - jak na internet bez internetu?

Zdenka Soukupová 14.12. 13:02
Ať žije technika! Když se nám k tomu ještě připlete umělá inteligence, máme o srandu postaráno.

Problémy se srdcem má už každý třetí Čech. Kardiologové rukují do bitvy za zdravé srdce

Jiří Dostal 14.12. 10:29
:-) Ale jinak je to pokrok, pokud uvážíme souvislosti srdečních problémů s jinými orgánovými indispozice, dřív přes polovinu obyvatel vykazovalo NYHA I - III tlučením pro stranu... :-)

Prosincové odpoledne

Irena Mertová 14.12. 09:25
Naďo, mám ráda tvoje fotoprocházky. :-)

Tereza (42 let): Z táty se stal starý bručoun a rodina neví, co dělat

Magda Škodová 14.12. 07:27
Podle toho, co píšete, nevypadá otcův stav jako truchlení, ale spíš jako deprese. Pro něj se manželčinou smrtí zhroutil svět a neumí si sám pomoct. Dnes je asi těžké najít jen tak psychiatra, ale třeba by si pána mohl pozvat jeho praktik (po domluvě s vámi) a začít s řešením u něj. Vidím kolem sebe několik takových vdovců a jsou mezi nimi obrovské rozdíly - jedni po nějaké době opět ožili, chodí se svými přáteli za běžnou zábavou (většina třeba na kulečník, na ryby, turistiku), ale měla jsem i dva známé, kteří se přes svůj smutek nepřenesli a ukončili trápení sebevraždou.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.