Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zážitek roku: Jak jsme zakončili letní prázdniny
Anna Potůčková 13.12. 11:49
Soni myslím si, že s Tebou by se všichni okolo Tebe zabavili i na zcela opuštěném ostrově. Ty jsi prostě ta správná partačka do pohody i do nepohody.
Advent v Písku
Jan Zelenka 13.12. 10:38
Na Písek mám moc hezké vzpomínky a fůru fotek z mých četných cest do tohoto krásného města.
Hunt Kastner Gallery na Žižkově
Alena Velková 13.12. 10:15
Instalace výstavy je krásná, prošla jsem si i uvedené odkazy a Jaromír Novotný je super a hodně se mi líbilo video o Marii Tučkové...teda až na tu muziku :-) přes artlist Marie Lukáčové jsem se dostala na kolonku Díla a tam se mi moc líbil Adam Štech.
Vánoční dárek jako překvapení? Ne, Češi chtějí vědět, co dostanou
Pavlína Vavříková 13.12. 08:54
I když jsem realista, podle vnoučat až "konzerva", mívám ráda překvapení. Nejkrásnější období bylo, když naše děti a pak vnoučata věřily, že dárky nosí Ježíšek. To jsme si i my dospělí dávali překvapivé dárky. Teď se spíše domluvíme, co, kdo potřebuji, ale vždy alespoň jeden malý dáreček musí být tajný, s překvapením.
Povídka: Osm oříškových čokolád
Dana Straková 13.12. 08:29
Kdo nezažil nepochopí... Děkuji za připomenutí.
Lázeňské pastorále
Dana Straková 13.12. 08:15
Ach paní Hano, jak Vám rozumím... Přeju hezké svátky a lásku a porozumění do dalších let❤️
Sladká dobrota, povzbuzení nebo osvěžení – tyto dárky vůbec nejsou banální
Jana Šenbergerová 13.12. 00:17
To je ale náhoda! Právě dnes jsme dostali balíček s dobrými čokoládami od vnoučat. I když už neholduji čokoládě jako dřív, vždycky mě potěší.
Iva Holmerová: Geriatrie je krásným oborem, protože se setkává s umělci života, kteří jej dokázali naplnit až do vysokého věku
Martina Růžičková 12.12. 18:09
Děkuji za velmi zajímavý rozhovor.
V lednu se důchody zvýší v průměru o 360 korun. Nově někteří klienti obdrží valorizační oznámení pouze elektronicky
Lenka Kočandrlová 12.12. 15:30
To se hned půjdu rozšoupnout !!! To se budu príma mít.....
Musí předčasný důchodce přestat pracovat?
Olga Přikrylová 12.12. 14:19
Dobrý den, mám dotaz do diskuze, jak je to s případnou smlouvou o dílo u předčasného důchodce. Mohu takovou smlouvu uzavřít, když pobírám předčasný důchod a nejsem OSVČ?
Dana Drábová: Nejvíce se s jadernými technologiemi setkáváme v medicíně
Olga Škopánová 12.12. 09:54
Děkuji za zajímavý rozhovor s dámou, která se nenechá vyděsit ani dezinformacemi ani katastrofickými scénáři a vše hodnotí s chladnou hlavou.
Zážitek roku: Přítel? Jo, přítel
Jiří Dostal 12.12. 09:26
:-) Trochu jako Sebastian Japrisot - příběh psaný jako filmový scénář, pointa v kameře a ve střihu... :-)
Vánoční vzpomínání, aneb Vánoce jsou svátky klidu...
Alena Velková 12.12. 09:23
Žihadlu na Štědrý den bych taky nevěřila :-))
Dám ti co mám
Dana Straková 12.12. 08:35
Moc hezké a jestli tedy "nemáte to co máte" komu dát, já to teda beru... To byl pochopitelně vtip, ale děkuji za to krásné pohlazení.
Vzpomínky na Mikuláše
Miloslava Richterová 11.12. 13:40
Děkuji za vzpomínání, které se váže k našemu dětství. Tento zvyk se udržel, i letos jsem potkala Mikuláše s čertem a andělem, bylo nasněženo a byl to milý okamžik. Za mého dětství chodila i Barbora ( sama jsem později byla bíle oblečená v její družině). My děti jsme dávaly za okno pro Barboru večer punčochu :-)
Zážitek roku 2023: Cesta do Turecka
Naděžda Špásová 11.12. 11:08
Podle fotek tam bylo určitě moc hezky.
Malé ohlédnutí, aneb kronika jednoho života
Alena Velková 11.12. 07:16
Jendo, gratuluju vám ke dvacáté knížce. To je obdivuhodné. Přeju vám brzské uzdravení a doufám, že vám další psaní pomůže překonat těžké chvíle po ztrátě Britney.
Je advent. A i ten může mít "své" dny
Vladislava Dejmková 11.12. 07:03
Vykouzlilo mi to úsměv, takové dny dobŕe znám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.