Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínky na Mikuláše

Miloslava Richterová 11.12. 13:40
Děkuji za vzpomínání, které se váže k našemu dětství. Tento zvyk se udržel, i letos jsem potkala Mikuláše s čertem a andělem, bylo nasněženo a byl to milý okamžik. Za mého dětství chodila i Barbora ( sama jsem později byla bíle oblečená v její družině). My děti jsme dávaly za okno pro Barboru večer punčochu :-)

Zážitek roku 2023: Cesta do Turecka

Naděžda Špásová 11.12. 11:08
Podle fotek tam bylo určitě moc hezky.

Malé ohlédnutí, aneb kronika jednoho života

Alena Velková 11.12. 07:16
Jendo, gratuluju vám ke dvacáté knížce. To je obdivuhodné. Přeju vám brzské uzdravení a doufám, že vám další psaní pomůže překonat těžké chvíle po ztrátě Britney.

Je advent. A i ten může mít "své" dny

Vladislava Dejmková 11.12. 07:03
Vykouzlilo mi to úsměv, takové dny dobŕe znám.

Příběh z třídní lavice

Dana Straková 11.12. 06:06
Moc milé, tak ať vám to vydrží ❤️

Zápisník starého muže: Kdo hledá – najde?

Jana Jurečková 10.12. 19:05
Manžel chodí s minohledačkou a hledá staré mince, pak je vyleští a dá do alba. Jednou ho paní poprosila, ať ji na zahradě najde ztracenou naušnici. Bohužel, nenašla se nikdy.

Slavkov. Malinko slovem, hodně obrazem

Jana Kollinová 10.12. 10:55
Úžasná podívaná. Přiznám se, že jsem toho o Československé napoleonské společnosti věděla pramálo a tak si dovolím, snad mi to pan Šíša promine, připojit info z WIKI, pro případné zájemnce: "Československá napoleonská společnost (zkratkou ČSNS) je česká nevládní nezisková organizace sdružující profesionální i neprofesionální historiky, zájemce o období vymezené počátkem Francouzské revoluce (1789) a koncem Napoleonova císařství (1815). Historie a cíle Společnost byla založena v lednu 1990 se sídlem ve Slavkově u Brna, od roku 1997 v Brně. Navazuje na svou prvorepublikovou předchůdkyni, která byla založena v Praze roku 1930[3] a zanikla krátce po okupaci Československa. Mezi její předsedy patřil Zdenko Radslav Kinský. Je členkou mezinárodní sítě napoleonských společností Le Souvenir Napoléonien International / International Napoleonic Society se sídlem v kanadském Montrealu.

Vánoční vzpomínání: Mé nejkrásnější Vánoce

Daniela Řeřichová 10.12. 09:09
Děťátko - to je ten nejkrásnější dárek, Aničko. Požehnané Vánoce přeji celé vaší rodině.

FEJETON: Co se v mládí naučíš, ve stáří…

Jana Vargová 10.12. 07:33
Když tak jeden doma leží ve společnosti neduhů, pravidelný nedělní fejetonek určitě spraví náladu. Díky moc.

Jan Blažej Santini - Aichel

Soňa Prachfeldová 9.12. 20:02
Jsou to skutečné skvosty, poslední přednášku na U3V jsme měli právě o tomto významném architektovi.

Zážitek roku: Šťastné a veselé, Bobino!

Marie Měchurová 9.12. 13:29
Tak to nemá chybu. Myslím, že k Dášence by měla přibýt i Bobina. Ty Vaše příspěvky by měly vyjít knižně. Zamlouvám si první výtisk.

Sportovní elegance v zimní verzi sluší ve třiceti i v šedesáti

Jarmila Komberec Jakubcová 9.12. 11:31
Některé modely de mi moc líbí a určitě bych si vybrala. Ostatně podobný styl oblékání mi vyhovuje. Jen nenosím delší kabáty, protože jezdím autem a tak preferuji bundy.

O... záchodech

Taťana Veselá 9.12. 09:40
Mohla bych pridat taky dvoje WC dvere od "Frantiska", ale redakce by fotky nejspis smazala :-D

Vánoce jsou za dveřmi

Dana Straková 8.12. 13:34
Ty živé květy jsem mamince taky kupovala. Buďto šeřík, nebo konvalinky❤️. Děkuji za hezký článek.

Vánoční drobečky

Jarmila Fialová 8.12. 10:41
Hezké vzpomínání, ale proč se "zase" nečtou pravidla soutěže?

Už zase psychiatři

Hana Rypáčková 8.12. 08:46
Zdravím Zdeňku, pobavilo mne to.

Monsieur Lecoque aneb jak si Alois Kohout podmanil Paříž. A další města

Dana Straková 8.12. 07:31
Hezké a moc zajímavé, ale asi by bylo potřeba opravit datum úmrtí, ne? Zřejmě se prohodila čísla osm a devět.

Mlč už

Jana Kollinová 7.12. 12:54
Mám ráda "noir" poezii, zejména uvedenou charismatickou mužskou tváří, kterou jste, pane Polanský, vybral, ale vidím jen krásu obličeje a temnotu duše.

Poslední soutěže roku 2023: Vánoční vzpomínání a Zážitek roku

Dana Kolářová 7.12. 08:59
Hezký konec roku redakci a všem, kteří se zúčastní i budou číst.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.