Přehled posledních diskuzních příspěvků
Důchod je krásný, konečně máme více času," říká novinář, jachtař, golfista a nyní i autor pohádek Jindřich Štěpánek
Marie Ženatová 7.12. 07:05
Děkuji za velmi zajímavý rozhovor*. Já jsem skončila v 70ti letech s běžkami a bruslemi - všechno po mne zdědila moje vnučka. Skutečně mohu potvrdit, že i já jsem golf považovala za snobskou záležitost /blízko mého bydliště je hezké golfové hřiště ve vesničce Kořenec na Drahanské vrchovině/. Jestli se ovšem dá cenově porovnat se sjezdovým lyžařstvím - tak je určitě pro vyšší věk golf daleko vhodnějším sportem*. Přeji vám ze srdce mnoho zaslouženého pohodového období* života ♥
Jak jsem shodil třicet kilo a již nepřibral
Jana Jurečková 6.12. 14:09
Máte můj velký obdiv. Zhubnout 30 kg je pro někoho nemožný úkol. Posílám velkou gratulaci a smekám klobouk!
Dana Medřická: Ztráta dítěte, svatba po šedesátce a pak jen krátké štěstí
Blanka Lazarová 6.12. 09:34
Děkuji za článek a vzpomínku na tuto Dámu českého divadla. Hlavně pro mladší generace. Protože my 60+ na ni nikdy nemůžeme zapomenout.
I. M. Jirousovi
Daniela Řeřichová 6.12. 08:03
Díky. Básník od Boha, nespoutaná bytost. Výtvarný kritik, organizátor festivalů nezávislé kultury, držitel literární ceny Jaroslava Seiferta za celoživotní básnické dílo, ceny Toma Stopparda za Magorovy labutí písně...aj. Moc chybí.
Památníčkové vzpomínání
Jana Vargová 6.12. 07:04
Paní Věro, kdyby to šlo, opravila bych na plný počet hvězdiček:***** Musím redakci požádat, aby toto umožnila,
vím, že nejsem jediná se šmátrajícím prstem. - Hezké a milé vzpomínání.
Adventní neděle
Jitka Hašková 5.12. 19:33
Báseň je hezká, ale symbolika svící je jiná: "Svíčky, které mají dokonce i svá jména, se mají zapalovat proti směru hodinových ručiček. První z nich „svíce proroků“ (naděje), druhá „betlémská“ (láska), třetí „pastýřská“ (radost) a čtvrtá „andělská“ (mír a pokoj). Pátá je "Kristova svíčka". Ta může být zapálena na Štědrý den a Boží hod vánoční." Našla jsem na WIKI.
Marta v lázních
Blanka Lazarová 5.12. 13:12
Vlaďko, piš, piš piš. Ať nemáš tak dlouhé pauzy. :-) Už teď se těším na pokračování. :-)
Paradoxy života
Zdenka Soukupová 5.12. 13:07
Moc dobře tomu rozumím. Takové nahlédnutí do duše.... jako vždy, moc hezké, Honzo.
Kdo vyhrál v podzimním soutěžení?
Jitka Hašková 5.12. 08:41
Blahopřeji všem výhercům, také všem zúčastněným.
O mém bádání po předcích
Rostislav Mraček 5.12. 07:54
Rovněž jsem se pokoušel, ale nemám dostatek trpělivosti a tak vám mohu jen závidět! Moc pěkné!
Řekněte mi, prosím, kde to jsem
Jan Zelenka 4.12. 21:17
Hlavně, že výlet dopadl dobře. Takové chvíle jsou vždy poučením do budoucna.
O rytíři Uragánovi a královně Upírce
Soňa Prachfeldová 4.12. 19:45
Držím palce, ať jsou dny plné slunce, i když je často zataženo. Nemůže být jen zlé, přichází i dobré.
Střetávání názorů
Ludmila Černá 4.12. 16:45
Bohužel na naší politické scéně máme ukázku, jak vypadá správný psychopat. Mele si svou, ohromuje čísly, které si cucá z prstu, diskuzi zásadně nepřipouští, skáče do řeči. A když neví kudy kam, útočí. A vyhrává. Tak nevím...
Míca
Jan Zelenka 4.12. 15:59
Lído, díky, hezky jsi to napsala. Maruška se už vrací do normálu. Také jsem to prožil. A několikrát.
Pět způsobů, jak si zkazit advent. A přitom je to naprosto zbytečné
Jiří Dostal 4.12. 12:39
:-) Sláva adventu ve společnosti, která po celý rok nezná sváteční klid bez trhovců a šejdířů v pohotovosti... :-)
Pro dobrou pohodu vám všem
Marie Ženatová 4.12. 07:22
Milá Evičko*, díky moc za básničku pro dobrou pohodu. Také nám v Klubu důchodců jedna paní téměř podobného věku přednáší občas z hlavy obdivuhodné delší verše. A fotečky jsou vynikající, také jsem včera neodolala a proběhla se ve sluníčku a bílé peřinové nádheře s foťáčkem ♥
Jak jsem také začala poznávat Evropu
Zuzana Pivcová 3.12. 18:17
Ano, každá mince má dvě strany. Také nezapomenu, jak jsem v Amsterdamu viděla za dne bílého ležící narkomany a prostitutky poskytující služby v mrňavých místnůstkách těsně u chodníku, kdy se mě chystala okrást v Madridu u královského paláce mladičká dvojice, které jsem taktak utekla, kdy jsem se dosloa prodírala mezi opilými a zfetovanými u centrální stanice metra v Londýně a nevěděla, co to chtějí jako "A small change, please". A kdy na nás mířily samopaly tuniské stráže v Kartágu, abychom se nepřiblížili k prezidentskému sídlu ve stejné zahradě, jako byly památky. Ale jsem ráda za to, co mi bylo vše dopřáno vidět.
Zápisník starého muže: Nezvyklá podívaná
Zdenka Soukupová 3.12. 13:18
Já bych se určitě toho komorníka zeptala, co to má představovat. No jo, zvědavá ženská...
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.