Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj podzim života: Jsem tady a žiju

Alena Vávrová 29.11. 06:22
Soňo, dík za krásné čtení Tvého vyznání i za fotky. I Tobě a Tvým blízkým krásný advent ve zdraví a pohodě ♥ .

Soužití starších mužů s partnerkami, které mají mladší děti

Dušan Brabec 28.11. 15:30
Se zájmem si článek přečetl. Jako příklady jsou uváděni padesátníci, ale co teprve, když se tyto skutečnosti stanou v 60+. Osobně takové mužské považuji za blázny. Nicméně jako vdovec při hledání partnerky jsem viděl a zažil všelicos. Prostě muž si klidně v 65 letech najde mladší partnerku i o 15 let (nebo možná opačně ona uloví jeho, zejména je-li "ve vatě") a až časem pozná, zač je toho loket. Ale komu není rady... Obecně jinak vysoká rozvodovost nahrává tzv. patchworkovým rodinám, kde se sejdou děti z prvních, druhých i dalších manželství... A to pak může být zaděláno na vzrůšo. A je to náročné pro mužského. Žádný klid na "stará" kolena. Ale někdy se to podaří, provděpodobnost je však nízká.

Zimu není třeba trávit v černé, můžeme si ji udělat hezky barevnou

Hana Rypáčková 28.11. 10:33
Ano, chce to zářivé barvy, abych byla vidět, když sebou plácnu na zem...

Ungelt zdražovat nebude ani po zvýšení DPH na vstupenky či růstu cen energií

Irena Stejskalová 28.11. 07:56
Mám ráda Ungelt pro jeho rodinnou atmosféru, skvěle vybrané hry a vynikající herce. Držím palce, t se vám dále daří.

Tatínek, můj vzor

Marie Ženatová 28.11. 06:35
Milá paní Zdeničko, moc děkuji za váši dojemnou vzpomínku. I mým vzorem v životě byl můj pracovitý tatínek - psala jsem už o tom mnohem dříve v článku: Tatínek ve vzpomínkách.

Moje cesta za třebechovickým betlémem

Naděžda Špásová 27.11. 11:45
Určitě to bylo zajímavé, hezké fotky.

Dvě tchyně – vztah, který bývá ďábelský a ničí život v rodinách

Dana Divišová 27.11. 09:54
S tchýněmi mých dětí vycházím velmi dobře. Mám ve svém okolí rodinu, kde děti se sice rozvedly, ale obě babičky (obě tchýně) spolu na střídačku hlídají vnoučata a jezdí spolu na výlety. O tři vnoučata je tak dobře postaráno a maminka může v klidu učit na ZŠ.

Zápisník starého muže: Záchrana kotěte

Dana Straková 27.11. 08:28
Kočky miluju, ale nic se nesmí přehánět. Protože potom je to stejné jako s dětmi, o které se tak bojíme, že jim nedáme příležitost zvládnout něco samy. Když mi moje koťata poprvé vylezla na borovici před domem, taky jsem myslela, že se dolů nemůžou dostat. A zvládly to obě a podobnou kratochvíli si holky ještě užily jedna 14 a druhá 18 let.

Zima z jedné i druhé kapsy

Daniela Řeřichová 27.11. 06:25
Alenko, paráda. Zima z jedné i druhé kapsy je tvýma očima kouzelná. Za hezký vstup do nového týdne děkuji. :-)

Chce to rychlost

Alena Švancarová 26.11. 12:27
Prima,skvělí,bezvadný pohled z balkonu na to jak se zima ujímá vlády.A kytička na závěr - moc prima.

Zápisník starého muže: Šikana a konkurence

Jana Jurečková 26.11. 10:38
Člověk se musí obklopit těmi správnými lidmi. Nenechat se, zabojovat. Hledat chyby u sebe. Být trpělivý a nevzdávat se. Pak má vyhráno.

AFO... konečně na svobodě

Alena Velková 26.11. 09:44
Gratuluju k vydání knížky. Bylo by fajn, kdybyste přijel na sraz íčka a vzal sebou pár výtisků.

Náš aktivní podzim života

Alena Velková 26.11. 09:35
Je skvělé, jak jste aktivní! Vůbec nechápu lidi, kteří mají hrůzu z toho, co budou v důchodu dělat. Já například nestíhám :-)

Stojím na nábřeží

Daniela Řeřichová 26.11. 07:59
Jímavé, autentické, děkuji.

FEJETON: Bohulibé prdušství

Dana Straková 26.11. 07:39
Ty montérky musí být úžasné. A moc se omlouvám za tu jednu hvězdičku, to se mi nějak nezadařilo...

Naše první porevoluční cesta do Vídně

Zdenka Jírová 26.11. 00:28
Také má první cesta byla po roce 1989 do Vídně. Byla jsem tam soukromě s přáteli a bylo to krásné.

Petr Brandl - Příběh bohéma

Dana Kolářová 25.11. 08:42
Díky za info. Pěkná fotodokumentace.

Blanka (59): Manžel zemřel necelý rok poté, co se odstěhoval k milence

Alena Švancarová 24.11. 13:14
Jo,když se začne mužský v manželství nudit,řeší to jinou.Nic duchaplnějšího ho nenapadne.

Ach to zapomínání...

Jan Zelenka 24.11. 10:10
Podobné problémy má asi většina z nás. Snažím se proto si vytvořit určité automatizmy, které pomohou mé, už sklerotické paměti.

Můj podzim života: na 50 slov

Jana Jurečková 23.11. 14:46
Dávám 5 hvězdiček! Já mám na prvním místě velkou radost, že nemusím ráno vstávat ve 4.00 hod., potom zahrádka, na třetím místě milovaný kocourek.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.