Přehled posledních diskuzních příspěvků

Já jsem tak šikovná! Sebechvála je důležitá, i když pro okolí otravná

Jana Hošková 23.11. 10:01
Tak docela mne článek pobavil, i když bych měla pár výhrad. Ve svém pokročilém věku jsem se například ještě za celou dobu nestihla do sebe zamilovat. Génia jsem v sobě též moc neobjevila a když, tak na zcela jiné věci,než by se očekávalo.Třeba umím geniálně leckde zabloudit apod.Sebevychvalování nějak nesnáším,za lepší pokládám,když pochválí druzí.Možná bych měla absolvovat nějaký výcvikový kurz :-))

Inspirativní poflakování

Dana Straková 23.11. 07:43
Honzo vy mě bavíte, ale taky udivujete. To jich bylo vážně tolik? Já bývala taky v mládí "kvítko" a přestože pocházím z města, kde se říkalo že díky textilkám připadá sedm holek na jednoho kluka, nikdy jsem nouzí netrpěla a v tom zástupu, co o mě projevoval zájem jsem si mohla vybírat, ale myslím, že bych to lehce spočítala. Budu si tu rekapitulaci muset taky někdy zkusit...

Podzimní přemýšlení, aneb když nemůžeš tak přidej

Alena Velková 22.11. 21:43
Nedávno jsem byla v Rožnově pod Radhoštěm u jejich hrobu.

Jak trávit dlouhé večery? Ponořte se do čtení klasických fantasy děl

Jana Šenbergerová 22.11. 19:45
V této literární oblasti nemám přehled, dávám přednost sci-fi. Žádnou z uvedených knih jsem nečetla, ale viděla jsem seriál Hra o trůny celý během jednoho týdne. Každý den jsme u něho strávili osm hodin. :-)

Vycházka se Senior pasem v Litoměřicích

Daniela Řeřichová 22.11. 12:58
Alenko, parádní fotografie a pěkné povídání. Litoměřice považuji za jedno z našich nejkrásnějších historických měst. Jsem tam zvána do galerie Gotické dvojče i jinam, ráda se stavím v parku V. Havla či v Kavárně s párou. Nádherné sakrální památky, moderní muzeum, upravené ulice, myslím, že se v královském městě dobře žije.

Zelené lásky, část I.

Alena Švancarová 22.11. 10:02
Odchází CHLAPEC,vrací se MUŽ!Tak to tenkrát bylo,kdeže ty časy jsou.

Mařákovci v Galerii Kooperativy

Blanka Lazarová 22.11. 09:25
Děkuji za virtuální zážitek. Výstava určitě stojí za shlédnutí a budova též. Vaše články si vždy ráda přečtu a spoustu věcí kolem dohledám na netu. :-)

GLOSA: Vlevoooo v bok!

Alena Velková 21.11. 21:01
Trefa...taky jsem něco podobného četla, taky mě to vyděsilo, ale navzdory tomu jsem se rozhodla spát na té straně, která mě momentálně nebolí, takže občas vítězí břicho, ale v každém případě to jistí můj přítel lexaurin :-))

Libuše Geprtová: Krásná, divoká a nešťastná – jako její Viktorka

Naděžda Špásová 21.11. 12:51
Libuše Geprtová se mi líbila, v Babičce byla skvělá. Bohužel jsem se s ní pracovně nikdy nesetkala.

Mince jsou taky peníze

Eva Mužíková 21.11. 11:36
Věrko, otázka jako pro mne ušítá na míru. Několikrát v roce tento kolotoč s drobnými absolvuji, mám na starosti sbírku pro útulek. Tato je povolena a kontrolována Krajským úřadem. Jak píšeš, v bankách lze vyměnit bez poplatku jen 100 ks mincí od kaźdé hodnoty, jinak jsou VELKÉ SRÁŽKY. Takže se pokouším vyměňovat drobné za papírové kdekoliv. Naštěstí mám dost dobrých kontaktů. Ale připravovat si jednotlivé hodnoty do sáčků pokud je to možné po100 kusech a pak roznášet, to zabere hodně času. Ale jsem ráda, źe se peníze dostanou na náš spotřební účet v plné výši. Tvůj článek nemá chybu, je to přesně tak, jak píšeš. Dokonce mne i některé uvedené informace pobavily. DÍKY.

Hlava

Alena Velková 21.11. 09:43
Koukám, že jste si nasadila brouka do hlavy. Naštěstí to má hlavu i patu, tak nevěšte hlavu :-))

Tenkrát na Západě: V zeleném Irsku

Blanka Lazarová 21.11. 08:12
Pěkné zastavení v irských knihovnách. Znám ho jen virtuálně, ale i tak mě uchvátilo, obzvlášť natočeno shora. :-)

Neratov a Vrchní Orlice aneb dva rozdílné příběhy kostelů z Orlických hor

Daniela Řeřichová 20.11. 12:39
Jako vždy od Vás mimořádně zajímavě zpracovaný příběh dvou kostelů a velmi sugestivní fotografie. V Neratově jsme byli s mužem dvakrát, z toho jednou na koncertě, kde se hvězdné nebe dotýkalo skrze hudbu i nás, poutníků. Mystický zážitek. Bohulibá je také činnost neziskovky Sdružení Neratov pomáhající lidem s postižením. Snad i kostel svatého Jana Nepomuckého ve Vrchní Orlici otevře časem své brány k duchovnímu prožitku.

Moje první cesta do Francie

Jitka Hašková 19.11. 20:46
Krásná vzpomínka. děkuji za ni.

Vycházka Postupice - Domašín

Blanka Lazarová 19.11. 10:41
Pěkná vycházka. Totem ztracených duší jsem neznala. Díky za informaci. Moc dobrý nápad. :-)

FEJETON: Máme rádi přáníčka

Jana Vargová 19.11. 09:37
Já Vám, pane Poláku, přeji, aby se Vám ode dneška všechno nejhorší vyhnulo :) Díky za další skvělé čtení.

Chci tady ještě být

Alena Velková 19.11. 07:58
Přeji vám, ať vám operace dobře dopadne a jste brzy fit.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.