Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vy jste nevděční. To je věta, kterou je lepší nikdy nevyslovit
Jindřich Berka 18.11. 08:16
Dobrý den, zrovna je to náš problém. Zaplatíme vnučkám jako důchodci dovolenou (40000), rodiče ani ony nepoděkují. Manželka pravidelně peče, vnučky jsou mlsné a přijdou a odnesou. Nepoděkují. To je sice špatná výchova jejich rodičů. Uvedené věty, ale nevyslovíme. Proč? Máte pravdu, protože to přece pro vyjádření vděku neděláme. My to děláme z lásky. Ta za to stojí i bez vděčnosti!! Jindra
Už neříkám „nevím"
Jana Šenbergerová 17.11. 13:40
Hezký článek. Je fajn, že stáří má také světlé stránky i jisté výhody.
Podzimní Zoo Praha
Dana Straková 17.11. 09:02
Děkuji za krásné obrázky a povídání. Moc jste mě nalákala, že bych tam vyrazila taky?
Bobina v záři podzimního slunce
Miloslava Richterová 16.11. 10:13
Hodná Bobinka, hodná paninka, a foto je parádní :-)
Dědečku už nečaruj, prosím!
Jitka Caklová 16.11. 09:40
Vím, jak velikou moc má myšlenka. Takové to "malování čerta na zeď" je nebezpečné, proto čaruji jen s pozitivními myšlenkami ♥
Íčkařský kalendář na rok 2024
Marie Novotná 16.11. 05:42
Je krásný prosím 1 ks. Vyzvednu v redakci. Děkuji.
Důchodová reforma připravena. Lidé stráví v důchodu průměrně 21,5 roku. Penze dále porostou, slibuje ministr Marian Jurečka
Jiří ZAVADIL 15.11. 12:08
To jsem opravdu zvědav jak tohle dodrží: "garantujeme další růst penzí, a to za příštích deset let přibližně o deset tisíc korun" - takže mám-li těch cca 20 tis. (tj. průměrný důchod), budu mít v roce 2033 nově slibovaných 30 tis. - no, buď zase kecá nebo plánujou inflaci 50% během 10 let, což je 5% ročně a to není nic chválihodného, stabilní země mívají 1% až 2% Tzn. že během 10-ti zničí lidem úspory na polovinu kupní síly. Takovéhle politiky mohou volit jen velmi zadlužení lidé, kterým se tak budou dluhy snáze splácet.
O problémech růstu
Zuzana Pivcová 15.11. 09:58
Je to úsměvné. Já jsem v dětství a mládí rostla jen do výšky, teď je to naopak. Ráda si mlsnu a nějaké zdůvodnění se vždycky najde.
Můj podzim života: Z deníku fresh penzistky
Vladislava Dejmková 15.11. 08:46
Vtipně a výstižně napsané, moc se mi to líbilo. Vystihuje to i některé moje pocity.
Cinclus cinclus
Marie Novotná 15.11. 06:50
Prvně jsem ho viděla na vlastní oči před několika lety.je to nádhera ho pozorovat. Děkuji za krásné foto z jeho prostředí a článek
Milada (71 let): Rodina si mě předává jako pytel brambor
jan jirak 14.11. 08:30
stačí se s nimi domluvit a máte klid.
Sladkosti v propadlišti dějin
Věra Ježková 14.11. 08:08
Prima vzpomínka. Měla jsem ráda mejdlíčka, pendrek, energit, žužu, lipo, vlnky, romance. V domě jsme měli konzum, chodila jsem si tam pro ně. Lentilky jsem milovala – jsou i dnes, ale strašně drahé. Stejně tak Milena, Kofila a Kaštany – občas si je koupím v akci. Kávová zrna v sáčku si nepamatuju, jen jako dortík v cukrárně. Měla je moc ráda moje maminka, já jsem to později od ní převzala. Granko tak pořád existuje, kávěnky rovněž, ty ale moc nemusím. A bohužel končí pralinky.
Krátký den, dlouhá noc - čas na hádanky
Vladislava Dejmková 13.11. 19:37
Tak už poněkolikáté nakukuji, abych zjistila, zda se vám daří či nikoliv. Je to divné, že není žádný komentář.
Mít svou partu je důležité. Čím je člověk starší, tím víc
Dana Hošková 13.11. 10:44
Souhlasím, bez přátel to prostě nejde. Jsem ráda, že jich mám dost a mám s kým trávit volný čas, pokud ho netrávím právě s rodinou. Jen bych prosila o nějakou přirozenějších fotografii běžných českých seniorech a ne rozšklebených dam někde za západní Evropy či USA.
Je to věkem, zamilovaností nebo roztržitostí?
Dana Straková 13.11. 07:48
Děkuji za hezké povídání. Mám to podobné, jenom s tím rozdílem, že já do práce v neděli chodím, hahaha
Svatomartinská obědová
Vladislava Dejmková 13.11. 06:52
Úvodní dialog mi leccos připomíná, něco velmi podobného se odehrávalo i u nás doma. Udělala jsem kachní prsa a můj muž u stolu zajásal: "jé, sekačka." Budiž mu omluvou, že blbě vidí.
Jak mě děda naštval
Jan Zelenka 12.11. 14:40
Jindro, to je moc pěkný příběh. Takoví lidé, jako byl tvůj děda, dnes už bohužel nejsou. Ale abych to nezakřikl.
Provoněné Vánoce se Saloos
Dana Puchalská 12.11. 11:02
Saloos je vynikající značka. Vřele doporučuju každému.
Zemřel šlechtic Karel Schwarzenberg
Daniela Řeřichová 12.11. 09:42
K. Schwarzenberga jsem si velmi vážila. Byl velice vzdělaný, nekompromisní, s mimořádným smyslem pro humor. Choval se přátelsky a s respektem k lidem, kteří měli rovnou páteř. Potkávali jsme se pracovně i společensky od roku 1987 asi do 2012. Čest jeho památce.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.