Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nezapomenutelný kulturní zážitek

Naděžda Špásová 8.11. 13:55
Hru jsem neviděla, jen ukázku a vím, že Iva Janžurová je v tom perfektní. Mám na ní hezké vzpomínky, když jsem pracovala na Barrandově. Paní Evo, máte stejné příjmení jako já za svobodna Sýkorová.

Milena Vostřáková: Život jí změnila jediná věta. Ale nikdy jí nelitovala

Jiří Dostal 8.11. 09:09
:-) Není příjemné ani škodolibé vzpomenout si na klíčová slova Kunderova ŽERTu... :-)

Dvě Alenky na výletě v Šárce

Vlasta Ledlová 8.11. 08:32
Aleno - krásný výlet i fotky. Dočetla jsem, prohlédla fotky a šla hodnotit. A ejhle, za mě tam už byly čtyři hvězdičky. Sice nevím jak, ale s tímhle hodnocením nesouhlasím. Já dávám 6.

Cesta za Našimi furianty

Naděžda Špásová 7.11. 09:46
To byl určitě krásný a nezapomenutelný výlet. Fotky jsou parádní, osvětlené NM nemá chybu. Přeji vnukovi, aby se mu splnilo to, co si přeje.

Kurzivka o chybějících rukou

Jana Šenbergerová 7.11. 08:47
Mám štěstí, že takové ruce mám a přeji je všem, tedy i vám. Hezky jste si posteskl. Jsem "dotykový" člověk, takže být sama, byla bych na tom stejně jako vy. Výhodu mají ti, kteří mají blízko malá vnoučata.

Adventní setkání příznivců portálu i60

Helenka Vambleki 7.11. 07:50
Paráda, konečně zase spolu. Hlásím se! Minule jsem to s vozíčkem krásně zvládala.

Idol, nebo vzor? Nebo jen být sám sebou

Marie Macková 6.11. 11:27
Pěkné čtení. Zvláště úvaha o mstě.

Probulov - obec, v níž je zvířatům dobře

Daniela Řeřichová 6.11. 09:12
Děkuji. To je dobrá zpráva z místa, kde funguje vzájemný respekt a kde je dobře lidem i zvířátkům.

Generační škatulkování více škodí, než aby řešilo problémy

Libuše Křapová 6.11. 08:46
Lidé jsou schopni zařazovat do škatulky méně hodnotných ne jen kvůli věku a pohlaví, ale i podle dosavadního zaměstnání. Například já celý život pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V důchodu jsem koupila dům, přestěhovala se na druhý konec republiky a začala chodit na brigády. Kamarádka mi dohodila práci ve fabrice. Když se to dozvěděl manžel jiné kamarádky, zhrozil se. Prý - co ta tam bude dělat? Vždyť nic neumí! Dopadlo to tak, že když jsem po čase odcházela, vedoucí litoval, že je to škoda, prý se mnou už počítal na jiné, lepší místo. A kdybych se chtěla vrátit, vezmou mne okamžitě. Prostě - všechno je to jen o stereotypech a nechuti o druhých přemýšlet.

Dušičkový den

Zuzana Pivcová 5.11. 13:12
Děkuji, Maruško. Myslím, že v Týně hřbitov moc hlídaný není. Ale zdá se, že lidé tu jsou po této stránce dost slušní.

Zápisník starého muže: Strejdo, proč se holíš?

Zuzana Pivcová 5.11. 13:10
To je roztomilé. Větším dívenkám už vousy většinou nevadí.

Moje nedostižné vzory

Hana Rypáčková 5.11. 08:18
Toto vyznání mne donutilo přemýšlet o mém vzoru. Ať chceme nebo ne , jsme ovlivněni rodiči i sourozenci, babičkami a dědečky. Ale asi taky nejvíc vesnická babička . Byla velmi sečtělá a její moudra si pamatuji a taky se jimi řídím..

FEJETON: Drahokamy zázraků v korálcích všedních dnů

Alena Lachmanová 5.11. 06:47
Super, po ránu pohlazení na duši. A v zázraky věřím.

Jan Thorovský: Jak jsem prohrál život

Irena Mertová 4.11. 11:59
Zajímavý rozhovor. Opravdu, výraz "prohrát" a "prohrát" mohou mít docela různé významy:-)

Letos naposled

Zuzana Pivcová 4.11. 10:25
Pěkný výlet a ráda jsem se podívala i na košík s houbami. Já jsem oproti loňsku nenašla nic, vlastně jsem ani nikde v lese na houbách nebyla.

A teď babo raď...

Eva Klímová 4.11. 09:26
Jo, Jo , vši ze školy v dnešní době žádná vzácnost . Já měla vši jen jednou, v první třídě od spolužačky Sivákové :) a doma mi máma namazala vlasy - celou hlavu petrolejem a zabalila do ručníku - zapařit . Pamatuji si to stále , pálilo to jako čert ale vlasy mi zůstaly a vši zdechly :) r.1961

Co všechno o nás ví naše kadeřnice

Alena Velková 4.11. 07:22
Jo, u kadeřnice se semele všechno, někdy taky žasnu...vystihl jste naprosto přesně jak vznikají deziformace :-))

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.