Přehled posledních diskuzních příspěvků
Letos naposled
Zuzana Pivcová 4.11. 10:25
Pěkný výlet a ráda jsem se podívala i na košík s houbami. Já jsem oproti loňsku nenašla nic, vlastně jsem ani nikde v lese na houbách nebyla.
A teď babo raď...
Eva Klímová 4.11. 09:26
Jo, Jo , vši ze školy v dnešní době žádná vzácnost . Já měla vši jen jednou, v první třídě od spolužačky Sivákové :) a doma mi máma namazala vlasy - celou hlavu petrolejem a zabalila do ručníku - zapařit . Pamatuji si to stále , pálilo to jako čert ale vlasy mi zůstaly a vši zdechly :) r.1961
Co všechno o nás ví naše kadeřnice
Alena Velková 4.11. 07:22
Jo, u kadeřnice se semele všechno, někdy taky žasnu...vystihl jste naprosto přesně jak vznikají deziformace :-))
Podzimní večery letos nuda nebudou, vypněte televizi a zahrajte si rodinnou společenskou hru!
Eva Mužíková 3.11. 16:38
Dobrý tip, devadesátky bychom si mohli zahrát v našem seniorském klubu.
Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty
Alena Vávrová 3.11. 12:26
Velice pěkný dušičkový výlet, následováníhodný. Dík za fotoreportáž ♥ .
Perly Balkánu - perla č. 3: Albánie
Elena Valeriánová 3.11. 11:19
Hezká reportáž. Před časem jsme Albánii taky maličko "ochutnali". Pro nás tenkrát docela exotika. Mrzí mě, že fotky takto řazené do článku nejdou rozkliknout, zvětšit.
Dušičky
Jan Zelenka 3.11. 09:39
Lído, ještě tam nespěchej. Ale je to vždy čas k malému životnímu ohlédnutí. Ahoj v úterý.
Pocta podzimu
Jan Zelenka 3.11. 09:34
Podobné texty na slova, začínající stejným písmenem, i texty na 50 slov, jsme často psávali v našem klubu tvůrčího psaní.
Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, abychom je nemuseli vyhazovat
Irena Mertová 3.11. 09:15
Nyní bydlím v paneláku, tak jabka uchovávám v dolním šuplíku lednice, mrkev a kořenovou zeleninu ve druhém šuplíku. Obojí vydrží docela dlouho, hlavně jablka. Brambory a cibuli mám zavřené vedle sebe v košících ve skříňce v kuchyni, tam je cca 20 st., také tam vydrží při nejmenším do té doby, než je sníme.
Eva Haňková Neugebauerová, holčička ze známky vypráví
Marcela Kapounová 3.11. 07:49
Děkuji za velmi zajímavý článek.
Geniální textař Eduard Krečmar
Zuzana Pivcová 2.11. 19:21
Pro mě byly nejlepší písničky z 60. let. Nejen proto, že jsem byla mladá dívka, ale také proto, že měly vedle pěkných melodií i poetické veršované texty, které psali textaři - básníci. Vedle E. Krečmara to byli Schneider, Kopta, Borovec, Štaidl, Hořec a další, musela bych víc přemýšlet. Děkuji za vzpomínku včetně výčtu textů písní a interpretů.
Antonín, Václav, Jindřich. Tato jména se v rodinách dědí nejčastěji
Jana Šenbergerová 2.11. 14:58
Rodová tradice má nepochybně něco do sebe, ale já jsem spíš zastánkyní různorodosti jmen v rodině. Čím jsem starší, tím víc vnímám, že důležitější než jméno, které dítěti dáme, je to, jak ho vychováme.
Prenatální věk je nejkrásnější období v životě lidském
Zuzana Zajícová 2.11. 11:42
Tak tohle je panečku článek dle mého gusta! Hned mám lepší náladu a js4m ráda, že tě můžu číst nejen na blogu iDnes, ale zde na i60
Trička s potiskem jsou cool?
Rostislav Mraček 2.11. 07:19
Ne každý je ochoten obléci oděv se čtením. A tak už se u nás objevila firma Bez potisku. Rád jsem si tam nakoupil.
Můj podzim života: Splněné přání
Martina Růžičková 1.11. 18:18
Líbí se mi, jak se sestrou souzníte. Je moc hezké, že se vám společné přání podařilo splnit.
Tipy na nové knihy aneb co číst za dlouhých podzimních večerů
Martina Růžičková 1.11. 18:09
Díky! :-) Už mám vybráno.
Nedostatek léků byl, je a bude, říká šéf České asociace farmaceutických firem Filip Vrubel
Olga Škopánová 1.11. 11:52
Děkuji za rozhovor s panem Vrubelem myslím, že problematiku dostupnosti léků vysvětlil obšírně a srozumitelně.
Praktická empatie (vcítění)
Jitka Caklová 1.11. 09:13
Názorný příklad "Kdo umí, umí,. kdo neumí učí". Dle mého názoru má článek výpovědní hodnotu především o autorovi.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.