Přehled posledních diskuzních příspěvků

Letos naposled

Zuzana Pivcová 4.11. 10:25
Pěkný výlet a ráda jsem se podívala i na košík s houbami. Já jsem oproti loňsku nenašla nic, vlastně jsem ani nikde v lese na houbách nebyla.

A teď babo raď...

Eva Klímová 4.11. 09:26
Jo, Jo , vši ze školy v dnešní době žádná vzácnost . Já měla vši jen jednou, v první třídě od spolužačky Sivákové :) a doma mi máma namazala vlasy - celou hlavu petrolejem a zabalila do ručníku - zapařit . Pamatuji si to stále , pálilo to jako čert ale vlasy mi zůstaly a vši zdechly :) r.1961

Co všechno o nás ví naše kadeřnice

Alena Velková 4.11. 07:22
Jo, u kadeřnice se semele všechno, někdy taky žasnu...vystihl jste naprosto přesně jak vznikají deziformace :-))

Podzimní večery letos nuda nebudou, vypněte televizi a zahrajte si rodinnou společenskou hru!

Eva Mužíková 3.11. 16:38
Dobrý tip, devadesátky bychom si mohli zahrát v našem seniorském klubu.

Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty

Alena Vávrová 3.11. 12:26
Velice pěkný dušičkový výlet, následováníhodný. Dík za fotoreportáž ♥ .

Perly Balkánu - perla č. 3: Albánie

Elena Valeriánová 3.11. 11:19
Hezká reportáž. Před časem jsme Albánii taky maličko "ochutnali". Pro nás tenkrát docela exotika. Mrzí mě, že fotky takto řazené do článku nejdou rozkliknout, zvětšit.

Dušičky

Jan Zelenka 3.11. 09:39
Lído, ještě tam nespěchej. Ale je to vždy čas k malému životnímu ohlédnutí. Ahoj v úterý.

Pocta podzimu

Jan Zelenka 3.11. 09:34
Podobné texty na slova, začínající stejným písmenem, i texty na 50 slov, jsme často psávali v našem klubu tvůrčího psaní.

Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, abychom je nemuseli vyhazovat

Irena Mertová 3.11. 09:15
Nyní bydlím v paneláku, tak jabka uchovávám v dolním šuplíku lednice, mrkev a kořenovou zeleninu ve druhém šuplíku. Obojí vydrží docela dlouho, hlavně jablka. Brambory a cibuli mám zavřené vedle sebe v košících ve skříňce v kuchyni, tam je cca 20 st., také tam vydrží při nejmenším do té doby, než je sníme.

Geniální textař Eduard Krečmar

Zuzana Pivcová 2.11. 19:21
Pro mě byly nejlepší písničky z 60. let. Nejen proto, že jsem byla mladá dívka, ale také proto, že měly vedle pěkných melodií i poetické veršované texty, které psali textaři - básníci. Vedle E. Krečmara to byli Schneider, Kopta, Borovec, Štaidl, Hořec a další, musela bych víc přemýšlet. Děkuji za vzpomínku včetně výčtu textů písní a interpretů.

Antonín, Václav, Jindřich. Tato jména se v rodinách dědí nejčastěji

Jana Šenbergerová 2.11. 14:58
Rodová tradice má nepochybně něco do sebe, ale já jsem spíš zastánkyní různorodosti jmen v rodině. Čím jsem starší, tím víc vnímám, že důležitější než jméno, které dítěti dáme, je to, jak ho vychováme.

Prenatální věk je nejkrásnější období v životě lidském

Zuzana Zajícová 2.11. 11:42
Tak tohle je panečku článek dle mého gusta! Hned mám lepší náladu a js4m ráda, že tě můžu číst nejen na blogu iDnes, ale zde na i60

Trička s potiskem jsou cool?

Rostislav Mraček 2.11. 07:19
Ne každý je ochoten obléci oděv se čtením. A tak už se u nás objevila firma Bez potisku. Rád jsem si tam nakoupil.

Můj podzim života: Splněné přání

Martina Růžičková 1.11. 18:18
Líbí se mi, jak se sestrou souzníte. Je moc hezké, že se vám společné přání podařilo splnit.

Nedostatek léků byl, je a bude, říká šéf České asociace farmaceutických firem Filip Vrubel

Olga Škopánová 1.11. 11:52
Děkuji za rozhovor s panem Vrubelem myslím, že problematiku dostupnosti léků vysvětlil obšírně a srozumitelně.

Praktická empatie (vcítění)

Jitka Caklová 1.11. 09:13
Názorný příklad "Kdo umí, umí,. kdo neumí učí". Dle mého názoru má článek výpovědní hodnotu především o autorovi.

Čas dušičkový

Alena Velková 31.10. 16:02
Napsala jste to moc krásně.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.