Přehled posledních diskuzních příspěvků

Čas dušičkový

Alena Velková 31.10. 16:02
Napsala jste to moc krásně.

Můj podzim života: V oku hurikánu

Blanka Lazarová 31.10. 12:06
Váš přístup a uvažování je mi velmi blízké, přesto, že jsem zatím v jiné fázi života. I když, kdo ví, jak to bude dál. Ale jaký si to udělám, takový to budu mít a "Carpe diem" lze praktikovat také velmi různě. :-) :-) :-)

Co je to Cloud a k čemu slouží?

Helena Štěpánková 31.10. 11:47
Používám uložiště Google. Předokládám, že je bezpečné. Každopádně díky za cenné rady, ještě si to v klidu pročtu.

Podzim života?

Blanka Lazarová 31.10. 09:09
Díky za pěkný čtivý článek. Myslím, že by se docela hodil i zfilmovat, třeba do Bakalářů. :-)

Irena Kačírková: Pro role dělnic a traktoristek nebyla vhodný typ

Jiří Dostal 31.10. 09:00
:-) Potkal jsem paní Kačírkovou; svébytná osobnost zpěčující se režimním mustrům :-)

Příběh jednoho města

Naděžda Špásová 30.10. 10:54
Pardubice znám, jezdila jsem tam na školení, když jsem pracovala v ČSOB pojišťovně. Je to moc hezké město, vždycky jsem přivezla domu perník.

Jsem ohrožený druh

Jana Jurečková 30.10. 10:13
Moc hezky napsáno. Hodí se k tomu příběh mého manžela. Nastoupil do jedné firmy jako skladník. Pořád mu k té jeho funkci přidávali novou a novou práci. Jednou se už ozval, ale já jsem skladník. Nadřízený mu zdvořile odvětil, ale vy nejste normální skladník. Vydržel tam 24 let. A já si v duchu říkám, někdo má ale výdrž.

Mnozí šedesátníci jsou bohatí. Jen obchodníci si toho nevšímají

Jiří Dostal 30.10. 07:49
:-) :-) Jo, kšeft je kšeft, na východě války planou, boj se starý světe, boj, ... a do toho stařecký rozmar :-) :-)

Zápisník starého muže: Tlustý Američan

Jana Jurečková 29.10. 13:22
Musím se smát, jak někteří prodejci jsou vytrvalí, neoblomní, vtíraví. Vy jste nebyl na něj připraven a tak to dopadlo, že vás ukecal. Já s tím mám docela problém a raději se některým obchodům vyhýbám. Něco jiného je, pokud chci opravdu nějakou věc koupit. Obdivuji mého muže, ten by milého prodejce poslal do háje a ještě s klidem a bez výčitek.

Můj vzor

Daniela Řeřichová 29.10. 09:57
To je citlivé vyznání. Ani já jsem neuctívala idoly – zpěváky apod., ale vážím si statečných, laskavých a obětavých lidí. Takoví ovlivnili můj přístup k životu. I já mám "svou Aninku."

Podzimní déšť

Daniela Řeřichová 29.10. 07:26
Danko, díky, tvé poetické obrazy podzimu se mi moc líbí.

Mít svůj kout, kde se dá spočinout

Marie Měchurová 28.10. 15:48
Honzo, fotky se moc povedly. Určitě je v tom Tvém koutě moc hezky. Před chvilkou jsme se vrátili z našeho koutu v našem lese. Krásně se tam dýchalo.

Když hvězdy zestárnou

Blanka Lazarová 28.10. 14:26
Pěkný připomínkový příspěvek. Na Youtube si je pouštím často. Děkuji. :-)

Šedá barva rozhodně není nudná. Sluší v každém věku a nabízí mnoho kombinací

Hana Řezáčová 28.10. 09:49
Šedou mám ráda a je to základ mého šatníku, i džíny si často kupuji šedé - k tomu něco červeného a můžu vyrazit :-)

Zavřeno za příčinou převratu

Taťana Veselá 28.10. 07:31
Álo, článek plný zajívavých informací, díky!

O tom, jak jsem lehnul na motorce

Taťana Veselá 28.10. 07:30
....po motorce klekl i odtah, a tak jsme čekali dva :) úsměvné, ale jak pro koho, že ;-) Hlavně, že vše dobře dopadlo!

Dánsko v roce 1989

Daniela Řeřichová 27.10. 22:29
Hani, díky za vzpomínku a půvabné retrofotografie. Myslím, že podobné dojmy měl mnohý z nás, kdo vycestoval poprvé za železnou oponu. Nejen materiální dostatek, ale především zdvořilost a respekt lidí k sobě navzájem.

Letní a zimní čas

Milan Pepo 27.10. 17:38
To mi připomělo ty školní slovní příklady. ,,Při změně letního času na středoevropský vyjede v sobotu ve 23:45 rychlík z bodu A rychlostí 120 km /hod. V neděli v 00:20 vyjede z bodu B nákladní vlak rychlostí 90 km/hod. V kolik hodin kterého času se oba vlaky na naší dráze srazí v bodu C?"

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.