Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tenkrát na západě: Zlatá šedesátá léta

Marie Měchurová 27.10. 12:40
Říká se: Co tě nezabije, to tě posílí. Každá zkušenost se hodí do života. Pro mladou holku to ale jistě nebylo jednoduché.

POVÍDKA: Marta

Jana Kollinová 27.10. 12:40
Dojemný příběh. Přála bych si něco podobného prožít.

Záchranné tlačítko SOS v mobilu a chytrých hodinkách

Dana Kolářová 27.10. 11:05
Danuše, děkuji za praktické a zajímavé info! Hezký podzim.

Austrálie očima českých přistěhovalců

Alena Velková 27.10. 09:03
Porovnání vzpomínek našich krajanů na jejich začátky v Austrálii mě moc zaujalo.

Vdova Helena (67 let): Moji blízcí mě kritizují, že málo truchlím

Jitka Hašková 26.10. 14:40
Dobrý den, sice nejsem vdova a nebudu, ale myslím si, že byste se měla chovat podle toho co cítíte. Ono asi je občas dobré si zaplakat třebas před dětmi. Já mám zkušenost, že po smrti táty, která se mě velmi dotkla a tajně jsem si plakala, abych pláčem nezatěžovala mámu. Ta mi po letech vyčetla, že jsem po smrti táty neplakala, že se mě jeho smrt nedotkla.

Můj podzim života

Alena Velková 26.10. 13:05
Jste obě úžasné. Fandím vám.

Kdyby zvířata uměla mluvit!

Jana Kollinová 26.10. 11:34
Článek mému srdci milý. Čím déle jsem s Čikinou, tím intenzivněji prožívám vzájemné chvíle a slov netřeba. Možná, kdyby mohla mluvit, tak by mi ten pocit trošku rozhodila nebo možná ne a já bych byla mile překvapená.

Perly Balkánu - perla č. 2: Černá Hora

Jan Zelenka 26.10. 10:30
Znám dobře chorvatské pobřeží až po Dubrovník, ale až do Černé Hory jsme se bohužel nedostali. Krásné fotky mi připomínají znovu kouzelný svět Středomoří.

Moje první cesta za železnou oponu

Blanka Lazarová 26.10. 10:23
Děkuji, pěkně jsem si zavzpomínala na první cesty směrem na západ, kdy jsme byli asi všichni jak Alenka v říši divů. :-)

Zrcadla života (Jiří Macht)

Alena Velková 25.10. 18:39
Děkuji za zajímavý článek. Martina Fryče a jeho doporučení výstav sleduju už delší dobu na FB a stojí to za to, jako vaše příspěvky.

Bereme se vážně, ztrácíme humor, říká spisovatelka Scarlett Wilková

Jiří Dostal 25.10. 11:56
:-) Vidím to taky tak: s humorem do ulic a na jásavé defenestrace panstva :-)

O mých idolech a ne-idolech

Jan Zelenka 25.10. 10:32
Vzhledem k tomu, že jsem v dětství a mládí hodně četl, ve svém podvědomí jsem nějaké ty idoly měl. Zejména známé postavy z děl Julese Vernea. Jinak, souhlasím s Věrkou. Moc hezky to napsala. Tzv. celebrity, do nebe vynášené všemožnými médii, jsem nikdy za své idoly neměl. Běžné životní hodnoty se bohužel postupně mění, ale raději se o tom nebudu rozepisovat, protože v tomto smyslu jsem člověk konzervativní. Dnes ke svému životu žádné idoly nepotřebuji. Věrko, díky, rád tvé články čtu.

Můj podzim života

Vladislava Dejmková 25.10. 09:12
Děkuji za vyznání, mám to dost podobné. K fotografiím - moc se mi líbí barva těch růží, připomíná mi růže, které jsme měli na zahradě v době mého dětství.

Jak poznat zabezpečenou webovou stránku?

Helena Štěpánková 24.10. 19:42
Děkuji za tyto důležité rady. Článek si uložím.

Jsem knihovnice a nestydím se za to

Jana Hošková 24.10. 11:30
Hezké čtení! Já bych se taky nestyděla být knihovnicí, od dětství jsem bývala v knihovně často a ráda! :-))

Výročí svatby, aneb je to důvod k oslavě?

Alena Švancarová 24.10. 11:30
Tak to prostě je,ale když jste se společně dopracovali tolik let - klobouk dolů.A jedte dál......

Už zaklepalo...

Dana Straková 24.10. 08:25
Milá paní Jano, život je boj a hlavní je se nevzdávat. Copak si to stáří myslí, že kvůli věku ztratíme i smysl pro humor? Děkuji za hezké povídání.

Jitka Zelenohorská: Všechno se mi dařilo. A pak přišel pád, velký pád

Věra Ježková 24.10. 07:55
Děkuji za zajímavý článek. WM je celoživotně můj nejoblíbenější zpěvák. Paní Zelenohorská to neměla snadné. Nelíbilo se mi, když ji WM opustil kvůli Olze Blechové. Přeji jí vše dobré.

Únavovým syndromem trpí 40 tisíc Čechů, vyléčí se polovina

Mirka Nová 23.10. 15:49
Článek otevírá velmi důležité téma, kterému by se mělo věnovat více pozornosti. Sama jsem dlouho bojovala s příznaky únavového syndromu. Naštěstí jsem našla úlevu v .....NEPOVOLENÁ REKLAMA::. Je to přírodní doplněk stravy, který mi pomáhá obnovit energii a zvládat každodenní stres. Je to účinná pomoc, kterou bych nikdy neměnila.

Jarní únava? Pozor, může jít o chronický únavový syndrom

Mirka Nová 23.10. 15:41
Je opravdu velmi důležité odlišit obyčejnou jarní únavu od chronického únavového syndromu, jak tento článek správně upozorňuje. Pro mnoho lidí může být obtížné poznat, co skutečně prožívají. V mém případě, když se cítím obzvláště vyčerpaná nebo ve stresu, obracím se k přírodnímu doplňku stravy .....NEPOVOLENÁ REKLAMA::: Pro mě je to skvělý doplněk, který mi pomáhá s relaxací a zvládáním stresu.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.