Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kratochvíle s češtinou

Jan Zelenka 23.10. 11:30
Tak tímhle tím se vůbec nezabývám, i když to zajímavé je.

Plány z lůžka

Jan Zelenka 23.10. 11:26
Jindro, bacha na přemíru aktivity. Mnohdy je kontraproduktivní.

Postřeh

Květa Řičánková 23.10. 11:03
Minerální voda THEODORA je maďarská, jméno má po císařovně Theodoře. Etiketa je psaná česky.

Nakupování zbytečností je projev nespokojenosti a problémů ve vztahu

Helena Záchová 23.10. 09:16
Takové nakupování je nemoc. Znala jsem kdysi takovou paní, přesně jak píšete. Stupňovalo se to. Pak už jen seděla mezi novými věcmi a povídala si s nimi. Skončila v ústavu a protože už nemohla chodit nakupovat, tak to brzo vzdala.

Půlnoční melancholik a bojovník Václav Neckář slaví osmdesát let

Elena Valeriánová 23.10. 06:31
Na jeho písničky jsme tancovali v mládí na čajích o páté, na venkovských zábavách i plesech a zpíval vždy celý sál. Jeden z těch který uměl chytit své posluchače za srdce, jeden z těch který uměl zpívat. Jeho kariéra je úctyhodná. Přeji mu, v rámci možnosti, hodně zdraví a ať se drží. Jeho nezlomná vůle překonat nemoc je na hlubokou poklonu.

JSP Art Gallery – nově otevřená galerie na pražské Malé Straně

Elena Valeriánová 22.10. 13:39
Není to sice můj šálek kávy, ale kdybych byla z Prahy, určitě bych se šla podívat. Třeba jen pro rozšíření obzorů.

Zápisník starého muže: Ferdíček

Jana Hošková 22.10. 12:42
Perfektní článek! Skoro se nechce věřit (nemám zkušenosti s mluvícím ptactvem),co všechno tito dokáží! Moc se mi to líbilo,hned bych si nějakého pořídila! ?

FEJETON: O voňavém svědectví

Jana Vargová 22.10. 08:25
Bezva počteníčko na neděli. Nikdy mě nenapadlo přemýšlet tímto směrem o obsahu lidových písniček. Díky, zase jste mi svým fejetonem poodhalil moje další temné zákoutí.

Trochu podzimní inspirace do vaší kuchyně

Miloslava Richterová 21.10. 12:54
To je nádhera, jestli se jí očima, tak už teď jsem si pochutnala :-) prosím, přidej zas něco brzy. Povidla i jídla z trouby mám také ráda. Sloní slzy vyzkouším jako první, díky :-)

Můj podzim života: Rozhodně se nenudím, i když mi bude devadesát

Zuzana Pivcová 21.10. 12:47
Děkuji a přeji Vám stálou aktivitu a chuť do života jako dosud.

Když zazní volání divokých husí

Alena Velková 21.10. 10:13
Mně taky vždycky hned naskočí celé texty písniček z dětství a mládí, i když jsem je třeba leta neslyšela, ale nevzpomenu si například na jméno moderátorů, které každý den vídám v televizi :-)

Starší dámy mají problém pořídit si hezké oděvy v českých obchodech, říká modelka Jaroslava Kulová (74)

Jarmila Komberec Jakubcová 21.10. 08:23
Modelkám a pánům to moc sluší, určitě bych si něco z předváděných modelů vybrala,

Marie (63): Dcera mě neustále peskuje, že mám na vnučku špatný vliv. Moje sebevědomí je na nule, raději se nevídáme

Monika Monca 20.10. 16:42
No, tak at si mila dcera s prominutim treba nas*re. Detstvi u babicky bylo pro me nejlepsi. Vcetne jineho rezimu, jineho jidla, jinych vychovnych metod a jinych povinnosti i moznosti. Chapu, ze vnucka je malinka a dcera vyznava jiny styl vychovy, budiz, ale s tou uzkostlivosti bych ji poslala se lecit. A to jsem nejspis ve veku vasi dcery... ;)

Já turista aneb Zápisky skeptika

Jan Zelenka 20.10. 13:39
Velmi zajímavě popsaný "pohodový" tatranský pobyt. Faktem je, že já byl v Tatrách kdysi dávno před 62 lety a bylo to, až na moji časnou artrózu parádní. Autem jsme tam byli se ženou asi před deseti lety, když jsme se vraceli z Košic ze svatby. Vyjeli jsme si lanovkou na tatranskou magistrálu a já tam byl středem pozornosti, neboť jsem měl na sobě sváteční oblek i s kravatou. Dokonce si nás lidé i fotili a ptali se, kde je tu nějaký kongres.

Naše životní chvíle

Elena Valeriánová 19.10. 20:49
Poslední odstavec dal celé této bilanci "prvních okamžiků" velice smutný ráz. Máte pravdu, pane Zelenko, některá poprvé jsou nezapomenutelná. Ne všechny, protože naše paměť a vědomí si s námi zahrává a události přibarvuje a nebo zešedne. Měl a stále máte bohatý život, ze kterého čerpáte a že už nepřicházejí ta poprvé, třeba na Vás ještě někde něco poprvé čeká. A já Vám přeji, aby přišlo něco pěkného.

Tenkrát na Západě: Sladká Francie

Zuzana Pivcová 19.10. 11:58
Moc hezké a zajímavé. Vím, že z lidí, které jsem učila němčinu, se nejvíc chtěli učit ti, které k tomu vedl nějaký osobní vztah nebo dřívější cesta do Německa.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.