Přehled posledních diskuzních příspěvků
Perly Balkánu - perla č.1: Chorvatsko
Zuzana Pivcová 19.10. 11:53
Naše maminka byla kdysi jako svobodná, to ještě za 1. republiky, v Dubrovníku, měla ještě na památku pár malých černobílých fotografií. My dvě dcery jsme se tam nedostaly nikdy. Já jsem z celého Chorvatska zažila jen letiště v Zagrebu, odkud nás služebním autem dovezli do slovinské Lubljany. Děkuji za moc pěkný cestopis.
Tipy, jak zůstat aktivní i v seniorském věku
Jiří Dostal 19.10. 11:09
:-) Není nad čtenářskou způsobilost pochopit psané, a rady zejména :-)
Jít či nejít do předčasného důchodu?
Eva Krausová 19.10. 10:08
Šla jsem do předčasného důchodu o necelé 2 roky a nelituji. Naopak. Po cca 46 odpracovaných letech jsem lepší rozhodnutí udělat nemohla. I tak jsem šla do důchodu o 6 let déle, než šla má maminka. Ano, důchod se mi zkrátil finančně, ale díky valorizacím na tom špatně nejsem.
Smutek
Elena Valeriánová 19.10. 07:20
Každý v sobě nosíme kousek smutku, někdo docela malý a jiný je jím prostoupený. Jen citlivá duše o něm takhle píše. Krásná báseň, jemná jak vánek, který cítíš ve vlasech v letním podvečeru, ale také tíživá jako dech běžce na konci cesty. Zuzko, děkuji.
Marta - dlouhá noc
Alena Velková 18.10. 20:04
Příběh se posunul nečekaným směrem. Zajímá mě pokračování.
Vycházka Bechyně
Dana Puchalská 18.10. 11:27
Nádhera... I já patřím mezi ty, kteří Bechyni milují. Je to kus mého dětství a mládí. A při poslední návštěvě jsem kulila oči jak prokoukla.
Česká „Bardotka" Olga Schoberová: Byla jsem hezká a to je všechno
Jitka Caklová 18.10. 10:02
"Světská sláva - polní tráva." Co na tom, že já jsem ještě ve třiadvaceti letech pásla krávy. Přesto vím, že jsem prožila bohatý život, který mi hodně dal a o nic jsem nepřišla. Nejdůležitější je pro mě přítomnost a vše, co má přijít, přichází v pravý čas. Na život v lásce není nikdy pozdě.♥♥♥
Fotoreportáž: POTKALA JSEM PODZIM
Daniela Řeřichová 18.10. 07:43
Nádherná fotografická báseň. Díky za poezii ve slovech i v obrazech. :-)
Můj podzim života: Den každý vezmi vděčně
Eva Mužíková 17.10. 22:21
Mám ráda krátké příspěvky, které přesto vyjadřují vše. Díky Věrko.
Kdy začíná podzim?
Alena Velková 17.10. 13:00
Já letos našla jen pár klouzků a jednoho kozáka. Jinak taky nic. Naštěstí mám nasušeno od loňska.
O báječném srazu lokomotiv aneb elegance v kříšťálové podobě
Zuzana Zajícová 17.10. 12:31
Velká paráda, ostatně jako vždycky. Ty tvoje foto články by tady zasloužily větší poutání.
Petr (65 let): Nesmím vnoučatům říkat, ať nebrečí a že jim to sluší
Elová Sára 17.10. 07:54
Já vám odpovím z pohledu dcery, víte co bych dala za normálně smýšlejícího deděčka se zdravým selský rozumem? U nás v rodině je to přesně naopak. Otec pořád něco mele o volné výchově, že si dítě může dělat co chce, že mu nemám říkat to a to, protože bude traumatizovaný a výsledek syn ho má dost a nechce se s ním ani vidět… takže není to jen o věku :)
Češi jako národ chatařů vědí, jak zazimovat zahrady – podzim přináší krásné barvy, vůni hub a práce s přípravou zahrady na zimu
Jiří Dostal 16.10. 08:58
:-) Trochu zábavné poučovat univerzální znalce, ale strachuji se, že se tvrdě pracuje na likvidaci tohoto společenského fenoménu :-)
Měla vlasy samou loknu aneb Když byla v módě trvalá
Eva Kopecká 16.10. 08:50
Aneb jak to říkala prababička ve filmu Léto s kovbojem...?
,, Prosimtě, na trvalou...dnešní móda vyžaduje v účesech nedbalou /nebo lehkou?/ ležérnost..."
Díky za zajímavé počtení. A je to pravda, že ty ležérní rozcuchy nás mnohdy výrazně omlazují...
Svatý Tomáš – ztracený ostrov v Guinejském zálivu, kde se rodí nejlepší čokoláda na světě
Alena Velková 16.10. 07:38
Opravdu zajímavý článek.
Kdo staví mezi lidmi zdi?
Miloslava Richterová 15.10. 17:07
Pane Berko, to chce klid, protože nic s tím nenaděláte, bohužel, na někoho se hodit vina musí, tak proč ne rovnou na ty nejslabší, ano téměř denně se najde manipulující článek, ale není nutné to číst..
FEJETON: Zelené obludy, navraťte mě zpět!
Jana Vargová 15.10. 08:45
Hrůzné představy! Nebo jste se pak probudil a zjistil, že opravdu na to všechno má lidstvo našlápnuto? - Díky za skvělé pobavení.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.