Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dostaveníčko seniorek v Pardubicích
Eva Mužíková 15.10. 08:40
Článek jsem uvítala, fotky , přesto že jsem je viděla včera na FB, také.
Pro správnou činnost paměti je nezbytný pohyb
Jindřich Berka 14.10. 11:43
Slyším kolem sebe sebe: "Já nemůžu chodit ven. Bolí mě nohy". Nohy jsou nástroj na chození. Jinak ztuhnou. Můžete ještě ležet. Možná v truhle. Nebuďte líní!!! Mě také bolí a kolenní kloub mám umělý, přesto chodím na procházky. Na truhlu nemyslím. Jindra
Pátek třináctého a já
Daniela Řeřichová 14.10. 08:58
Libuško, to jsou samé dobré zprávy a přeji ti je nejen na třináctého. :-)
Svoboda ve vztahu je cesta, jak v páru dobře zestárnout
Jiří Dostal 14.10. 07:51
:-) Jedna ze zásluh emancipovaných žen, měl jsem takovou matku, otec se rád přidal... :-)
Vilém peče housky, no a co má být? Upéct se dá kdykoli cokoli...
Zdenka Soukupová 13.10. 14:19
Dano, taky peču ráda, ale za Vámi dost zaostávám. Všechny dobroty vypadají tak lákavě! Mňam....
Zlatá šedesátá nenechala nikoho v klidu
Olga Škopánová 13.10. 12:57
Zamáčknu slzu dojetím nad tím jak jsou ti naši senioři opečováváni.
Proč je důležité pravidelné aktualizování operačního systému?
Alena Gebauerová 13.10. 12:05
K tomu bych dodala, že v Androidu na tabletu i mobilu lze nastavit "stahovat aktualizace automaticky při připojení k síti wifi " a nemusíte se o nic starat. Při stahování lze zařízení používat.
Baťovy úspěchy ve světě aneb S králem obuvi ve vlnách Karibiku
Alena Velková 13.10. 11:05
To je zajímavý článek...V roce 2019 jsme s mužem náhodou v Holandsku objevili Baťovo městečko Batadorp, kde v ulici Batalaan jsou typické cihlové domky a stojí tam obrovská továrna, kde je Baťovo muzeum a exkluzivní prodejna, jestli se tam boty ještě vyrábí, to si už nepamatuju...
Kdo hledá, najde
Alena Velková 13.10. 07:21
Moc hezké fotky...krásně barevný podzim. Jen já mám asi po ránu slabší rozjezd...přečetla jsem, že máte zahradu v Brně, tak mi článek nedával smysl, ale na druhý pokus jsem to dala :-))
Můj mladický idol: Jules Verne
Alena Velková 12.10. 13:04
Máte nádhernou sbírku. Gratuluju. Verneovky jsem měla také ráda, ale upřednostňovala jsem Vinnetoua, v podání Pierra Brice, za kterého jsem se už v útlém věku chtěla provdat :-)
Babi, postaráme se o tebe. Děkuj a hlavně neříkej, že nechceš
Margita Melegova 12.10. 10:25
Nechtela bych aby se o mne rodina starala, cely zivot jsem byla sobestacna a mam od sedesatych narozenin pojistku misto v DD, kde 2x rocne zavolam a oni mne ujisti, ze se mnou pocitaji kdyz to bude potreba.
Podzim
Alena Velková 12.10. 09:35
Zuzko, harmonie a laskavost, to je to co s postupujícím věkem myslím všichni potřebujeme a na vašich článcích se mi líbí, že z nich je ta laskavost cítit. A co se týče podzimu - na podzim všechno dozrává a i my jsme tedy už krásně zralé ženy, tak jen musíme dát pozor, abychom rychle nepřezrály a nevyhodily nás na kompost, ale to nedopustíme, že :-))
Nudíte se? Nekupujte mývala, ukliďte garáž!
Daniela Řeřichová 12.10. 07:53
Prima čtení. To znám. Právě přeskupuji věci z baráku u Chýnova do bytu v Praze a odsud do Ročova.
Vězeň č. 4
Jana Kollinová 11.10. 12:51
Pane Berko, přeji Vám brzké uzdravení v láskyplné péči manželky. Před rokem jsem měla úraz s trvalými následky a po dvou měsících na oddělení následné péče jako singl seniorka dlouho hledám opět své místo na slunci. Chápu o čem píše, ale Vaše závěrečná úvaha o singl jedincích se mi zdá příliš ovlivněna komfortem ženatého muže opečovávaného manželkou a velmi málo tolerantní k těm, jejich singl dráha nebyla primární vztahovou volbou - můj případ a mnoha dalších zde na i60.
FOTO ROKU: fotosoutěž, z níž vybereme snímky do kalendáře na rok 2024
Daniela Řeřichová 11.10. 12:32
Dobrá zpráva. Těším se na nový kalendář. :-)
Podzim života a můj přínos pro lidstvo
Věra Ježková 11.10. 07:55
Alenko, bezva článek. Taky už mě napadlo, kdy že ten podzim života začíná. Přestože mám podzim nejraději ze všech ročních období, v souvislosti se svým věkem jsem na něj nikdy nepomyslela. Tak si ho pěkně užívej. A co nejmíň jednotek Al! :-)
Zápisník starého muže: Někdo tam je! Zloděj nebo bandita?
Alena Velková 11.10. 07:22
To je dobrá historka:-)
Poprvé na Ohři aneb z Litoměřic do Terezína a zpět
Jan Zelenka 10.10. 12:35
Věrko, jsem moc rád, že jsi takovou cestu navrhla. S tebou to bylo moc příjemné. Já jsem se sice u Ohře, tedy v Budyni, narodil a matka mne v kočárku vozila podél břehu, ale takhle na vodě jsem nikdy nebyl.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.