Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj podzim života: Bilancovat, nebo dál hledat?
Věra Ježková 7.10. 08:47
Jendo, hezké zamyšlení. Přeji ti co nejpříjemnější podzim života. Víc žít, míň bilancovat. ♥
Na dovolenou i se zdravotním omezením? Ano, jde to!
Margita Melegova 6.10. 20:44
Mate pekny zazitek z dovolene, ze se zlepsil cukr je dalsi plus ze jste nasla silu vydat se na cestu, cas dovolene skoncil a Vam zustanou vzpominky.
Hans Heinrich Thun-Hohenstein. Podvodník, který si nárokoval český trůn
Zuzana Pivcová 6.10. 20:07
Se šlechtickými rody to za války nebylo vždy jednoznačné. Větev jednoho rodu byla označena za kolaborantskou, zatímco příslušník druhé větve sloužil v naší západní armádě v Británii. To mělo později za následek problémy při rozhodování o navrácení majetku. O tomto příslušníkovi rodu Thun-Hohenstein nic nevím, protože to už byla poválečná dokumentace a tou jsem se v archivu nezabývala. Děkuji za další zajímavé informace.
Můj vzor aneb Cti otce svého a matku svou (I.)
Věra Lišková 6.10. 12:44
Nemá to chybu, máte talent, připomínáte mi nedostižnou B. MacDonaldovou.
FEJETON: Zvolte si naprosto bezpečné internetové heslo
Jana Kollinová 6.10. 11:23
Článek mě zaujal již svým názvem, který je příslibem dobré rady na naprosto neprolomitelné heslo. Nezklamal očekávání. Některá hesla mám tak zašifrovaná, že bych si na ně bez dešifrovacího deníčku nevzpomněla i kdyby mě mučili, jako Voloďu. Dodnes jsou mojí největší noční můrou sny, ve kterých jsem ztratila peněženku s doklady a deníček s hesly.
Můj podzim života: Vyznání v malostranské kavárně
Dalibor Polanský 6.10. 11:20
Zajímavě podaný příběh.
Do zámku v Doksech se vrátil život i bílá paní
Helena Přibilová 5.10. 17:44
Naše země oplývá bohatstvím kulturních památek. Vždy mě velmi potěší, když se některou z nich podaří zrekonstruovat a zpřístupnit ji návštěvníkům.
Na hřbitově
Zdenka Soukupová 5.10. 13:11
Zdeňku, Vaše články jsou velice čtivé. Moc se mi líbí a těším se na další. I když tenhle byl pro mě trochu "hororový". :-)
Moje první cesta k moři
Alena Velková 5.10. 10:09
Vidím to živě, jako bychom to byli my s naším warťasem. Jen jsme měli o něco větší stan a ten jsme tam na závěr prodali, aby bylo na benzín domu :-)
Strach ze změny může zejména seniorům život komplikovat, je však i prospěšný
Jiří Dostal 5.10. 08:30
:-) O smyslu pro rozměr vlastního života a pro nutnosti, jak pravil Engels "Svoboda je... :-)
Pohodlí vs. styl: Najít rovnováhu mezi stylem a pohodlím
Hana Šimková 4.10. 17:02
Mně nejvíc vyhovuje retro souprava tepláková. Sluší v každém věku.
Zápisník starého muže: Dobrý skutek
Jana Jurečková 4.10. 09:05
Vzpomínám si, že už děti jiskry, pak pionýři měli za úkol dělat dobré skutky. Dnes jsou lidi zahleděni do sebe a jenom spěchají, na tak obyčejné a krásné věci zapomínají. Moc hezky jste to popsal. K příjemnému životu stačí opravdu málo.
Lenka (61 let): Manžel mě podvádí. Ale mám strach to řešit a zůstat sama
Jitka Caklová 4.10. 08:34
Paní Lenko, víte vůbec co chcete? Přesně to jsou ty iluze o "krásném kohoutkovi", které si v mládí vytvoříme a později si na ně vytvoříme závislost. Ze zbabělosti přestaneme myslet na sebe, nebo-li, přestaneme být tvůrci svého života a vyjde úplně na stejno, zda máme doma "domaseda", "gentlemana", nebo ještě hůř, později člověka, který se stane závislým na vás.
Můj podzim života
Věra Ježková 4.10. 08:05
Maruško, raduji se z tvého článku. A přeji ti spoustu radostí a pohodový podzim – ten, který právě je, i ten tvého života. :-)
Jak to bylo pohádko? Zabloudilo kuřátko...
Eva Mužíková 3.10. 21:33
Paní Dano, zatím asi není jasné, jestli to bude kohout nebo slepička, ale to je jedno. Máma se o ně bude jistě skvělé starat.
Jak jsem vařila myslivecký hrnec
Rostislav Mraček 3.10. 11:36
Jen to čtu, už mám hubu plnou slin, jak ten ruský pes! Včera jsem si opsal recept paní Beáty, a když jej tak chválíte, taky se pokusím o tu dobrotu.
Domased. Typ muže, který se v českých rodinách vyskytuje čím dál častěji
Jiří Dostal 3.10. 09:41
:-) :-) Poněkud kacířské téma, když se strachujeme, odkud přiletí rakety, bacily, bakterie a viry, a hotovíme se zbudovat domácí úkryty a sterilní stany, další covid se blíží a my hrůzou jektáme zuby.... Výzvou dneška je domabél... :-) :-)
Sako je poklad v šatníku, sluší dívkám i zralým dámám
Eva Braunová 3.10. 09:25
Saka nosím velice ráda.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.