Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vrah a ředitelka školy

Jiří Dostal 3.10. 08:01
:-) :-) Americké vystřihovánky... :-) :-)

Umíme číst zvířecí emoce?

Alena Velková 2.10. 14:22
Jano, váš příspěvek pohladí po duši každého pejskaře.

Podzimní soutěžení o chytré náramky

Dana Kolářová 2.10. 12:17
Prima. Těším se na nové příspěvky.

V horách Krušných, u jezera, na hradě...

Jana Hošková 2.10. 08:32
Hezké putování po mém rodném kraji! Ráda jsem se s vámi prošla po místech,která znám a jsou mi blízká! Děkuji. :-))

Marta - dovolená na Mazurských jezerech

Alena Velková 1.10. 17:44
Na Mazurská jezera rád jezdí náš syn s rodinou. Moc se jim tam líbí.

První podzimní procházka z Tesáku na sv. Hostýn

Naděžda Špásová 1.10. 13:54
Marie, to musel být opravdu moc hezký výlet, fotky jsou super. Harrymu se to asi taky líbilo. Tak ať vám to dobře chodí ještě hodně dlouho.

FEJETON: Manuály budiž pochváleny

Zuzana Zajícová 1.10. 08:54
Tyjo, manuály. Snad si o mně spolucestující v metru nemyslí, že jsem divná, když se nahlas směju.

Někam poblíž

Anna Potůčková 1.10. 07:27
Opět moc hezká fotoreportáž z Milady. A opět také moc hezké fotografie!

Zápisník starého muže: Pitný režim

Jana Jurečková 30.9. 18:02
Byla jsem se svou starou matkou na procházce, po pár krocích trvala na tom, že se musíme vrátit. Zapomněla si totiž doma pití. Tak jsem jí vysvětlila, že nemusíme. Já se totiž několikrát vytrestala a od té doby si ho vždy beru sebou. Tu malou petku vždy unesu. Jsem takový smolař, čím víc jsem spoléhala na to, že si pití po cestě seženu, tím míň se to vyplnilo. Manžel se nepoučil dodnes.

Desatero slušného chování aneb Jak si nikdy neutrhnout ostudu

Alena Velková 30.9. 14:27
Ohledně plivání - zvláštní sortu tvoří cyklisti, kteří k tomu pěkně od srdce i smrkají do dáli, aniž by jim vadilo, že jde zrovna někdo vedle nich... a tváří se při tom i v parku, jako že jedou Tour de France a to musím přeci chápat, že to jinak nejde :-)

Věrnost se opravdu vyplácí

Naděžda Špásová 30.9. 11:34
O věrnost k místu můžu vyprávět. První byly Staré Splavy, léta jsme tam jezdili na dovolenou, další byl Rousměrov, tam jsme jezdili na ranči a na koně. A nakonec je to Blatná, tam jezdíme už spoustu let do jednoho domku. Snad ta poslední věrnost ještě pár let vydrží.

My se nikdy nehádáme. Kdo to tvrdí, často lže sám sobě

Marie Měchurová 30.9. 10:50
Nemám ráda tzv. tichou domácnost. Je dobré si všechno vyjasnit, i když se při tom trošku zvedne hlas.

Není už čas na zbavení svéprávnosti, aneb co všechno ještě zapomenu?

Alena Velková 30.9. 10:38
Jednou jsme ztratili velký techničák, nechali si udělat nový a po roce jsme ten starý našli v jakési krabici, kde vůbec neměl co dělat. Za to nemůže demence, ale poťouchlí skřítkové, kteří s námi žijí :-)

Úklady přírody

Vladislava Dejmková 30.9. 07:25
Evo, fotky z výletu jsou krásné. Jsou focené tím novým mobilem?

Doba nám změnila hlavní třídu

Alena Velková 29.9. 09:18
U nás v nejbližším okolí taky většina obchůdků zmizela.

Ladislav Kropáček vyšetřoval úmrtí Jana Masaryka. Po emigraci zbohatl v Africe, kde ho málem sežral krokodýl

Jana Hošková 29.9. 08:04
Velice zajímavý článek! Ráda čtu o lidech,kteří něco dokázali a měli pestrý život. Na druhou stranu vždycky lituji,že naše země přišla o schopného člověka,donuceného odejít do ciziny.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.